Μητέρα στις ΗΠΑ σκότωσε την ερωμένη του άντρα της, πυροβόλησε τα δύο της παιδιά και μετά αυτοκτόνησε

Μητέρα στις ΗΠΑ σκότωσε την ερωμένη του άντρα της, πυροβόλησε τα δύο της παιδιά και μετά αυτοκτόνησε Facebook Twitter
2

Μια μητέρα σκότωσε τη γυναίκα που πίστευε πως ήταν η ερωμένη του συζύγου της, με τον οποίο ήταν σε διάσταση, και μετά πυροβόλησε και σκότωσε επίσης τα δύο μικρά της παιδιά, βάζοντας στη συνέχεια τέλος στη ζωή της, εν μέσω ενός ταραχώδους διαζυγίου και μιας διαμάχης για την επιμέλεια των παιδιών, ανέφερε η αστυνομία.

Η 36χρονη Jessica Edens από τη Νότια Καρολίνα πυροβόλησε και σκότωσε την 28χρονη Meredith Leigh Rahme, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό της κοντά στο σπίτι της, ανέφερε ο αστυνομικός Ken Miller σε συνέντευξη τύπου. Λίγο αργότερα, η Edens εντοπίστηκε νεκρή λίγα μίλια μακριά μέσα στο μαύρο τζιπ της στο πάρκινγκ ενός βενζινάδικου. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν επίσης τα πτώματα της 5 ετών κόρης της, Harper Edens, και του 9 ετών γιού της, Hayden King. Όλοι πυροβολήθηκαν με 40άρι πιστόλι, διευκρίνισε η αστυνομία.

Η Rahme ζούσε στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών με τον εν διαστάσει σύζυγο της Edens, Ben Edens, και φέρονται επίσης να εργάζονταν μαζί. «Από τα στοιχεία που συγκεντρώσαμε προκύπτει πως η Jessica και ο Ben ήταν χώρια την στιγμή του συμβάντος και υπήρχε διαμάχη μεταξύ τους για την επιμέλεια ενός εκ των δύο παιδιών, αυτού που είχαν μαζί», ανέφεραν οι αρχές. Το ζευγάρι είχαν μαζί την Harper, καθώς το αγόρι ήταν από προηγούμενη σχέση της 36χρονης. 

Την νύχτα πριν η Jessica σκοτώσει τα δύο παιδιά της, ο Ben είχε καλέσει την αστυνομία ζητώντας του να ελέγξουν τα παιδιά καθώς είχε λάβει μια σειρά από μηνύματα από εκείνη. Μάλιστα είχε ρωτήσει τους αστυνομικούς αν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα συγκεκριμένα μηνύματα στη δικαστική διαμάχη που είχαν. Όταν οι αρχές πήγαν στο σπίτι της 36χρονης βρήκαν τα δύο παιδιά να βλέπουν τηλεόραση τρώγοντας ποπκόρν. Ωστόσο, η Jessica ανέφερε στους αστυνομικούς πως είχε σκοπό «να ξεσκεπάσει» τον άντρα της και «το κορίτσι με το οποίο έχει σχέση εδώ κι ένα χρόνο». Σύμφωνα με τους ίδιους, δεν είχε δείξει κανένα σημάδι επιθετικής ή έστω ανησυχητικής συμπεριφοράς όταν την επισκέφθηκαν. 

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως η αστυνομία είχε κληθεί αρκετές φορές από τότε που ξέσπασε η διαμάχη ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι. Μάλιστα η Jessica φέρεται να έστελνε συνεχώς μηνύματα στο κινητό και μέσω ίντερνετ στον πρώην σύζυγό της, ενώ είχε δημοσιεύσει και μια φωτογραφία της 28χρονης Meredith στην ιστοσελίδα homewrecker.com. Σύμφωνα με τις αρχές, τόσο η Meredith όσο και ο Ben είχαν χωρίσει από τις σχέσεις τους αμφότεροι τους τελευταίους έξι μήνες. 

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια