Ο γκέι transgender που έμεινε έγκυος γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι

Ο γκέι transgender που έμεινε έγκυος γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι Facebook Twitter
20

Ονομάζεται Leo, έχει ύψος 54.6 εκ., ζυγίζει 4.5 κιλά, χαίρει άκρας υγείας και είναι ο νεογέννητος γιος του Trystan Reese, του γκέι transgender, του οποίου η ιστορία και εγκυμοσύνη πριν καιρό απασχόλησαν έντονα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. 

Ο Trystan γεννήθηκε με γυναικεία γεννητικά όργανα και σε ηλικία 19 ετών ξεκίνησε ορμονοθεραπεία για να γίνει άντρας, αλλά επέλεξε να κρατήσει την μήτρα του. Έτσι κατάφερε να μείνει έγκυος και να γεννήσει τον μικρό Leo.

Ο 34χρονος Αμερικανός ζει με τον σύντροφό του, Biff Chaplow, στο Όρεγκον και μαζί έχουν φτιάξει ένα λογαριασμό στο Facebook, όπου μοιράζονται με τους χιλιάδες followers που έχουν, λεπτομέρειες για την ζωή τους, ειδικά στην εγκυμοσύνη.

 Το ζευγάρι έχει ήδη υιοθετήσει δύο παιδιά το 2011, όταν κλήθηκαν να αναλάβουν τον γιο και την κόρη της αδερφής του Biff, που με τον φίλο της κρίθηκαν ακατάλληλοι για γονείς επειδή ήταν εξαρτημένοι από ουσίες.

Πέρυσι ο Trystan είχε μείνει ξανά έγκυος αλλά απέβαλε στις 6 εβδομάδες, κάτι που τους στενοχώρησε πολύ αλλά τελικά κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. 

Την γέννηση του μωρού ανακοίνωσαν μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσαν το Σάββατο, στο οποίο εμφανίζεται ο Trystan στο κρεβάτι, έχοντας αγκαλιά τον νεογέννητο Leo και δίπλα του.

Στο βίντεο που δημοσίευσαν το περασμένο Σάββατο, ο Trystan με αγκαλιά τον Leo και έχοντας στο πλευρό του τον Biff, ανακοινώνει την γέννηση του μωρού, σχολιάζοντας πως ήρθε «μετά από 30 ώρες τοκετού». «Την επόμενη φορά που κάποιος θα σου πει ότι οι άντρες δεν μπορούν να κάνουν παιδιά, να του δείξεις αυτό το βίντεο», λέει ο Biff με τον Trystan να απαντά, χαμογελώντας: «Τα κατάφερα». 

Διεθνή
20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πείσει Ισραήλ και Ιράν πως έχουν «κερδίσει» αμφότεροι, επιδιώκει η διεθνής κοινότητα

Διεθνή / Ανάλυση Skynews: Πώς ΗΠΑ και σύμμαχοι φτιάχνουν κόκκινη γραμμή για να μην προκληθεί γενικευμένος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν

Η επίθεση της Τεχεράνης με 350 πυραύλους και ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος σε απάντηση του βομβαρδισμού της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό - Οι προειδοποιήσεις και το παρασκήνιο
NEWSROOM
Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM