ΗΠΑ: 36χρονη σκότωσε τα παιδιά της και τη σύντροφο του πρώην συζύγου της για να τον εκδικηθεί - Τι έγραψε στα σημειώματα αυτοκτονίας

ΗΠΑ: 36χρονη σκότωσε τα παιδιά της και τη σύντροφο του πρώην συζύγου της για να τον εκδικηθεί - Τι έγραψε στα σημειώματα αυτοκτονίας Facebook Twitter
Η 36χρονη Jessica Edens και ένα από τα παιδιά της, ο 9χρονος Hayden King
1

Οι αρχές της Νότιας Καρολίνας έδωσαν στη δημοσιότητα τα σημειώματα αυτοκτονίας της 36χρονης Jessica Edens, η οποία τον περασμένο Ιούλιο έβαλε τέλος στη ζωή της, αφού πρώτα σκότωσε τα δύο παιδιά της και τη φερόμενη σύντροφο του εν διαστάσει συζύγου της.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 13 Ιουλίου. Η Edens πήγε στο σπίτι των γονιών της, πήρε ένα όπλο και στη συνέχεια πυροβόλησε τη Meredith Rahme ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της, έξω από το σπίτι της.

Η 28χρονη έμενε στο ίδιο συγκρότημα με τον εν διαστάσει σύζυγo της Edens, Ben, ενώ οι δυο τους ήταν και συνάδελφοι.

Στη συνέχεια, η Jessica Edens έστρεψε το όπλο στα δύο παιδιά της, την 5χρονη Harper Edens και τον 9χρονο Hayden King, πριν αυτοκτονήσει με το ίδιο όπλο.

Όπως υποδηλώνουν τα επίθετα των άτυχων παιδιών, μόνο η 5χρονη Harper ήταν κόρη του Ben Edens, ενώ ο 9χρονος Hayden ήταν παιδί από προηγούμενη σχέση της 36χρονης.

Στα τρία χειρόγραφα σημειώματα που βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο της Jessica Edens, αποδεικνύεται δίχως πάσα αμφιβολία ότι η πρόθεσή της ήταν να εκδικηθεί το σύζυγό της.

Το σημείωμα στον σύζυγο

«Στον Ben, μου προκάλεσες περισσότερο πόνο απ' όσο έχω αισθανθεί στη ζωή μου. Προκάλεσε πόνο στα παιδιά μου. Σε μισώ. Εύχομαι να σαπίσεις μία μέρα για όσα έχεις κάνει σε μένα και τα παιδιά μου. Δεν μπορείς πλέον να μας πληγώσεις. Βρήκαμε τη γαλήνη. Ελπίζω να ζήσεις με πόνο, ντροπή και ενοχές για το υπόλοιπο της ζωής του».

Το σημείωμα στους γονείς της

«Στους γονείς και την αδερφή μου, λυπάμαι πολύ για τον πόνο που προκαλώ σε όλους σας. Ήσασταν πάντοτε εκεί για μένα και σας αγαπώ τόσο πολύ».

Το σημείωμα στον πρώην σύντροφό της και πατέρα του πρώτου της παιδιού

 

«Στον Νate, δεν ξέρω τι να πω. Μου έδωσες το πρώτο μου παιδί. Θα σου είμαι για πάντα ευγνώμων. Δεν ήθελα να σου προκαλέσω τόσο πόνο. Συγγνώμη».

Θα πρέπει, επίσης, να σημειωθεί ότι τη νύχτα πριν τα αποτρόπαια εγκλήματα, ο Ben Edens, έπειτα από μια σειρά sms που έλαβε από την εν διαστάσει σύζυγό του, κάλεσε την αστυνομία ζητώντας να ελέγξουν αν τα παιδιά είναι καλά.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι της 36χρονης, βρήκαν τα παιδιά να βλέπουν τηλεόραση και να τρώνε ποπ κορν και έφυγαν. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν και παρά τις δηλώσεις της Edens ότι θα «ξεσκεπάσει» τη σχέση του εν διαστάσει συζύγου της, δεν διαπίστωσαν κάτι το ανησυχητικό στη συμπεριφορά της.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Αυτοκτονία μια πράξη επιθετική και εκδικητική, ο αυτόχειρας είναι δολοφόνος γιατί σκοτώνει τον εαυτό του συνήθως για να τιμωρήσει κάποιον άλλον προκαλώντας του πόνο. Γι αυτό δε σκότωσε τον ίδιο τον πρώην της, αλλά τη φίλη του και τα παιδιά.