Εξελίξεις στην υπόθεση της Κιμ Βαλ: Βρέθηκε το πριόνι με το οποίο πιθανόν αποκεφαλίστηκε

Εξελίξεις στην υπόθεση της Κιμ Βαλ: Βρέθηκε το πριόνι με το οποίο πιθανόν αποκεφαλίστηκε Facebook Twitter
0

Η αστυνομία της Δανίας ανακοίνωσε ότι δύτες βρήκαν στον βυθό ένα πριόνι, με το οποίο πιθανόν αποκεφαλίστηκε η Σουηδή δημοσιογράφος Kim Wall. Η δημοσιογράφος βρέθηκε νεκρή και διαμελισμένη μετά από συνέντευξη που πήρε από εφευρέτη, μέσα στο υποβρύχιό του.

Το πριόνι βρέθηκε την Τετάρτη στον κόλπο Koge, νότια της Κοπεγχάγης, δήλωσε η αστυνομία. Εκεί όπου βρέθηκε και το ακέφαλο κορμί της Wall, 11 ημέρες μετά την εξαφάνισή της στις 10 Αυγούστου, και όπου οι δύτες ανάκτησαν το κεφάλι και τα πόδια της σε πλαστικές σακούλες στις 6 Οκτωβρίου.

"Το πριόνι εξετάζεται τώρα από τους εγκληματολόγους μας για να διαπιστωθεί αν όντως έχει σχέση με την υπόθεση", δήλωσε ο αστυνομικός επιθεωρητής της Κοπεγχάγης Jens Moller Jensen.

Ο 46χρονος Peter Madsen, από τον οποίο πήρε τη συνέντευξη η Wall, κατηγορείται για τον φρικιαστικό θάνατό της.

Εξελίξεις στην υπόθεση της Κιμ Βαλ: Βρέθηκε το πριόνι με το οποίο πιθανόν αποκεφαλίστηκε Facebook Twitter

Ο Madsen δήλωσε νωρίτερα στην αστυνομία ότι η δημοσιογράφος πέθανε όταν χτυπήθηκε από μια βαριά πόρτα και εκείνος πανικόβλητος πέταξε το σώμα της στη θάλασσα. Επέμεινε ότι το σώμα  ήταν άθικτο εκείνη τη στιγμή.

Ωστόσο η εύρεση του κεφαλιού αποκάλυψε ότι δεν υπήρχε κανένα σημάδι από χτύπημα,αλλά και κανένα άλλο σημάδι βίας. Η νεκροψία στο σώμα του θύματος δεν έδειξε την αιτία θανάτου, ωστόσο αποκάλυψε πολλαπλές πληγές ακρωτηριασμού στα γεννητικά της όργανα.

Οι εισαγγελείς πιστεύουν ότι την σκότωσε ως μέρος μιας σεξουαλικής φαντασίωσης, και στη συνέχεια διαμέλισε το πτώμα της.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ