O Λευκός Οίκος απαντά στο γιατί ο Τραμπ δεν άρθρωνε σωστά στην ομιλία για την Ιερουσαλήμ

O Λευκός Οίκος απαντά στο γιατί ο Τραμπ δεν άρθρωνε σωστά στην ομιλία για την Ιερουσαλήμ Facebook Twitter
0

Ο Λευκός Οίκος επιχείρησε σήμερα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και τα ερωτήματα που προκάλεσε η ομιλία του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για την Ιερουσαλήμ, στο τέλος της οποίας ο μεγιστάνας φαινόταν να δυσκολεύεται να μιλήσει.

Το στιγμιότυπο, που αναπαρήχθη ευρέως στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, τροφοδότησε σενάρια και εικασίες σχετικά με την υγεία το Αμερικανού προέδρου, ηλικίας 71 ετών, αν και κάποιοι διερωτήθηκαν επίσης εάν ο Ρεπουμπλικανός ηγέτης φορούσε τεχνητή οδοντοστοιχία.


«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα επί του θέματος, ειλικρινά, πρόκειται για αρκετά γελοία ερωτήματα» υπογράμμισε η Σάρα Σάντερς, η εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των δημοσιογράφων.


«Έχει προγραμματίσει ένα ιατρικό τσεκ απ τον επόμενο χρόνο» συμπλήρωσε η ίδια, διευκρινίζοντας ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεών του, που θα γίνουν στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed, στα περίχωρα της Ουάσιγκτον, θα δημοσιοποιηθούν.


Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δώσει στη δημοσιότητα την ηλεκτρονική αλληλογραφία που αντήλλασε με τον γιατρό του, ο οποίος διαβεβαίωνε ότι η υγεία του υποψηφίου τότε προέδρου βρισκόταν «σε εξαιρετική κατάσταση».


Ο ίδιος γιατρός, ο Χάρολντ Μπορνστάιν, είχε δημοσιοποιήσει στα τέλη του 2015 μια επιστολή τεσσάρων παραγράφων όπου περιέγραφε την εξαιρετική υγεία του δισεκατομμυριούχου πολιτικού.


«Η αρτηριακή του πίεση και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων είναι απίστευτα εκπληκτικά» έγραφε τότε.

 

Με πληροφορίες από AFP/ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM