Ο Τραμπ τα βάζει ξανά με τα ΜΜΕ και ετοιμάζεται ν' απονείμει βραβεία «Fake News»

Ο Τραμπ τα βάζει ξανά με τα ΜΜΕ και ετοιμάζεται ν' απονείμει βραβεία «Fake News» Facebook Twitter
1

Τα δικά του «βραβεία» για τα «πιο ανέντιμα και διεφθαρμένα Μέσα» θ' απονείμει την ερχόμενη Τετάρτη ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, σε ένα ακόμη επεισόδιο αυτού του ιδιότυπου πολέμου που έχει κηρύξει κατά των αμερικανικών ΜΜΕ.

Οι κατηγορίες σύμφωνα με τον Τραμπ θα είναι πολλές και θα αφορούν την ανεντιμότητα και την κακή δημοσιογραφία, όπως για παράδειγμα οι ψευδείς ειδήσεις.

Αρχικά, η απονομή αυτή ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα, Δευτέρα.

Ωστόσο, με tweet που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό την Κυριακή, ο Αμερικανός πρόεδρος ενημέρωσε ότι αυτή αναβάλλεται για την Τετάρτη.

«Το ενδιαφέρον και η σημασία γι' αυτά τα βραβεία είναι πολύ μεγαλύτερο απ' όσο περίμενε κανείς», πρόσθεσε.

Φυσικά, η νέα αυτή «εφεύρεση» του Τραμπ δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστη από τους διάσημους παρουσιαστές των αμερικανικών σατιρικών εκπομπών που έσπευσαν να σηκώσουν το γάντι.

Πρώτος φυσικά ο Stephen Colbert:

Με τη σειρά του, ο παρουσιαστής του «The Daily Show», Trevor Noah αγόρασε ολοσέλιδη διαφήμιση στους New York Times παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως διεκδικητή ενός από τα βραβεία «Fake News»:

Αλλά και ο Jimmy Kimmel πέταξε το καρφί του κατά τη διάρκεια της εκπομπής του αποκαλώντας τα βραβεία «The Stupid People's Choice Awards», σε μία παράφραση των γνωστών βραβείων που απονέμει κάθε χρόνο το περιοδικό People.

 

Με πληροφορίες από Vox

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Υπήρχαν μεγαλύτερες προσδοκίες για την επίλυση του Κυπριακού από την συμμετοχή στην ΕΕ»

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια