Απεργία την Πρωτομαγιά

Γάτα επέστρεψε στο σπίτι της μετά από 15 χρόνια

Γάτα επέστρεψε στο σπίτι της μετά από 15 χρόνια Facebook Twitter
Castle Veterinary Group
0

Μεγάλη έκπληξη περίμενε μία οικογένεια, όταν η γάτα τους, η οποία είχε χαθεί πριν από 15 χρόνια, βρέθηκε.

Αρχικά από την Κορνουάλη, ο Γουίνστον εξαφανίστηκε το 2002, μετά τη μετακόμιση της ιδιοκτήτριάς του, Τζάνετ Μπαρνς, με τον νέο σύζυγό της, Πίτερ.

Το ζευγάρι έλεγε ότι ο Winston συχνά έφευγε από μόνος του βόλτες, όμως θεώρησαν ότι η μετακόμιση έπαιξε ρόλο στην εξαφάνισή του.

Ο κ. Barnes είπε: «Για να είμαι ειλικρινείς είναι απλά απίστευτο. Είναι στ' αλήθεια υπέροχο που τον έχουμε πίσω. Δεν έχουμε ιδέα που ήταν όλα αυτά τα χρόνια, νόμιζα ότι μάλλον ζει με κάποιον άλλο, όμως όταν βρέθηκε τρεκλίζοντας στο δρόμο ήταν εξαιρετικά αδύναμος».

Ο Γουίνστον, που πιστεύεται ότι είναι πλέον 17 χρονών, παραδόθηκε σε μία κτηνιατρική κλινική 56 χιλιόμετρα μακρυά από το σπίτι του.

Εκεί οι κτηνίατροι έλεγξαν το τσιπάκι του και εντόπισαν τους ιδιοκτήτες του.

Ο γάτος εξαφανίστηκε περίπου έξι με οκτώ μήνες μετά τη μετακόμιση της κας Μπαρνς. Εκείνη την περίοδο το ζευγάρι ζούσε στο νέο σπίτι με τα παιδιά του, τα οποία πλέον είναι έφηβοι, καθώς και σκυλιά, τα οποία θεωρεί ότι μπορεί να ενόχλησαν και να αποδιοργάνωσαν τον Γουίνστον και οδήγησαν στην εξαφάνισή του.

Ο γάτος βρέθηκε στο Λόνσεστον, από κάποια μέλη της ομάδας Castle Veterinary Group.

Ο κος Μπαρνς πρόσθεσε: «Ήταν σε άσχημη κατάσταση όταν τον πήγαν στην κτηνιατρική κλινική. Ευτυχώς είχε μικροτσίπ έτσι μπόρεσαν να τον εντοπίσουν πίσω σε μας. Πιστεύω ότι το μικροτσίπ του έσωσε τη ζωή. Χωρίς αυτό, στην κατάστασή του και την ηλικία του, νομίζω ότι ο Γουίνστον θα ήταν αντιμέτωπος με ευθανασία».

Η κα. Barnes απέκτησε τον γάτο όταν ήταν ενός χρόνου.

Ο διευθυντής του κέντρου Castle Veterinary Group ανέφερε: «Έχουμε συναντήσει σκυλιά και γάτες που έχουν αποχωριστεί τους ιδιοκτήτες τους, όμως ποτέ για τέτοιο χρονικό διάστημα όπως ο Γουίνστον».

Οι κτηνίατροι εξέφρασαν την έκπληξή τους λέγοντας: «Δεν ξέρουμε πως κατάφερε να κάνει ένα τέτοιο ταξίδι από το St Austell στο Launceston. Είναι απίστευτο».

Ο γάτος σύμφωνα με την οικογένεια προσαρμόζεται καλά στην επιστροφή του. 

Πηγή: Τelegraph

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ