Ισπανία: Η μητριά ομολόγησε τη δολοφονία του 8χρονου Γκάμπριελ

Ισπανία: Η μητριά ομολόγησε τη δολοφονία του 8χρονου Γκάμπριελ Facebook Twitter
EPA/CARLOS BARBA
0

H 43χρονη μητριά του μικρού Γκαμπριέλ, η εξαφάνιση και ο θάνατος του οποίου συγκλόνισαν την Ισπανία, ομολόγησε σήμερα τη δολοφονία του 8χρονου, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο την αστυνομία.

Η Άνα Χούλια Κεσάδα από τη Δομινικανή Δημοκρατία, συνελήφθη την Κυριακή στην Ισπανία, ενώ οδηγούσε ένα αυτοκίνητο, στο πορτ μπαγκάζ του οποίου βρέθηκε το πτώμα του παιδιού.

Η Κεσάδα «ομολόγησε ότι είναι η αυτουργός του θανάτου του θύματος» στους ερευνητές, δήλωσε στο AFP ένας εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας της Αλμερίας, στη νοτιοανατολική Ισπανία, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

  

Η σύντροφος του πατέρα του 8χρονου Γκαμπριέλ συνελήφθη 12 ημέρες μετά την εξαφάνιση του παιδιού από χωριό στην Ανδαλουσία.

Στις 27 Φεβρουαρίου, ο Γκαμπριέλ έφυγε από το σπίτι της γιαγιάς του, στο χωριό Λας Ορτιτσουέλας για να παει να παίξει με τα ξαδέλφια του. Όμως τα παιδιά δεν συναντήθηκαν ποτέ.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του Γκαμπριέλ συμμετείχαν εκατοντάδες άνθρωποι και η απόγνωση των γονιών του 8χρονου, των Άνχελ Κρουθ και Πατρίθια Ραμίρεθ, προκάλεσε συγκίνηση σε ολόκληρη τη χώρα.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, από τη νεκροψία διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του οφείλεται σε ασφυξία, πιθανότατα από στραγγαλισμό.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ