Αλλάζουν τα δεδομένα για το άγριο έγκλημα στην Κύπρο - Γραπτή κατάθεση δίνει ο ανήλικος γιος

Αλλάζουν τα δεδομένα για το άγριο έγκλημα στην Κύπρο - Γραπτή κατάθεση δίνει ο ανήλικος γιος Facebook Twitter
0

Το στυγερό έγκλημα στην Κύπρο έχει σοκάρει όλη τη χώρα και η αστυνομία προσπαθεί να λύσει το γρίφο της δολοφονίας συγκεντρώνοντας όλα τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Οι αρχές είναι πολύ προσεχτικές με τις πληροφορίες που δίνουν ενώ σήμερα αναμένεται να υπάρξουν νέα στοιχεία.

Σύμφωνα με το κρατικό ραδιόφωνο, γραπτή κατάθεση αναμένεται να δώσει σήμερα ο ανήλικος γιος της οικογένειας ο οποίος στην αρχική του μαρτυρία αναφέρθηκε σε δύο κουκουλοφόρους, που εισήλθαν στην οικία και απευθυνόμενοι στον ίδιο, του είπαν να μην φοβάται και ότι δεν θα του κάνουν κακό.

Η κύρια, ωστόσο, μαρτυρία του, περί δύο κουκουλοφόρων, αντικρούεται με τα ευρήματα των ερευνών, που κατέδειξαν ότι δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης σε οποιαδήποτε είσοδο στην οικία.

Αλλάζουν τα δεδομένα για το άγριο έγκλημα στην Κύπρο - Γραπτή κατάθεση δίνει ο ανήλικος γιος Facebook Twitter

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Εξαφανισμένο παραμένει το φονικό όπλο.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών τέθηκε από την πρώτη στιγμή και το υλικό που κατέγραψαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής, με την Αστυνομία να θεωρεί δεδομένο το ότι διερευνάται φόνος εκ προ μελέτης.

Ωστόσο η είδηση που προκάλεσε και τη μεγαλύτερη αίσθηση κάνοντας λόγο για προστριβές του ζευγαριού με το τον γιο του, επειδή πρόσφατα έμαθε ότι είναι υιοθετημένος, καταρρίπτονται.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» ο 15χρονος γνώριζε για την υιοθεσία εδώ και δύο χρόνια, ενώ ο καθηγητής τις τελευταίες μέρες αναζητούσε αντικαταστάτη εκ των συναδέλφων του γιατί επρόκειτο να συνοδεύσει τον γιο του στο εξωτερικό τις επόμενες μέρες σε αγώνες μπάτμιτον, άθλημα στο οποίο το παιδί είναι πρωταθλητής.

Η αστυνομία θεωρεί πως έχει να κάνει με ένα έγκλημα μίσους και όχι ληστεία μετά φόνου.

Επίσης κυπριακά Μέσα αναφέρουν πως εξετάζεται ακόμα και το ενδεχόμενο το φονικό να μην έγινε στη μια τα ξημερώματα, όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί, με βάση την αρχική κατάθεση του 15χρονου.

Τα σοκαριστικά ευρήματα της νεκροτομής έδειξαν ότι οι Χατζηγεωργίου και Σεργίου πιθανόν την ώρα που δέχονταν τις μαχαιριές να κοιμόντουσαν, ενώ ο 60χρονος φέρει τα πλείστα τραύματα πισώπλατα, κάτι που δείχνει ότι βρισκόταν μπρούμυτα.

Στον 60χρονο καθηγητή της Αγγλικής Σχολής Γιώργο Χατζηγεωργίου καταφέρθηκαν έως 30 μαχαιριές, που άγγιξαν την καρδιά και τους πνεύμονες, ενώ στην 59χρονη σύζυγό του Ντίνα Σεργίου, οι δράστες κατάφεραν έως εννιά μαχαιριές, με θανατηφόρα χτυπήματα στο λαιμό και στη σφαγίτιδα φλέβα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ