Επέμβαση αφαίρεσης όγκου από εγκέφαλο 10χρονου χρυσόψαρου

Επέμβαση αφαίρεσης όγκου από εγκέφαλο 10χρονου χρυσόψαρου Facebook Twitter
9
Επέμβαση αφαίρεσης όγκου από εγκέφαλο 10χρονου χρυσόψαρου Facebook Twitter

Ο Τζορτζ, ένα χρυσόψαρο ηλικίας 10 ετών από τη Μελβούρνη, φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα τυχερό. Αν και διαπιστώθηκε πως υπέφερε από όγκο στον εγκέφαλο ο οποίος μεγάλωνε και είχε αρχίσει να επηρεάζει την ποιότητα ζωής του, φαίνεται πως έχει μια ιδιοκτήτρια που πραγματικά νοιάζεται για αυτόν.

Η ιδιοκτήτρια ζήτησε από τον κτηνίατρο Τριστάν Ριτς να προχωρήσει σε μια λεπτή επέμβαση αφαίρεσης όγκου στον εγκέφαλο του ψαριού. Η εγχείρηση έγινε με γενική αναισθησία και χορήγηση νερού με οξυγόνο στα βράγχια, διήρκεσε μισή ώρα και κρίθηκε απολύτως επιτυχής.

Επέμβαση αφαίρεσης όγκου από εγκέφαλο 10χρονου χρυσόψαρου Facebook Twitter
Επέμβαση αφαίρεσης όγκου από εγκέφαλο 10χρονου χρυσόψαρου Facebook Twitter

«Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική σχέση με τα οικόσιτα ζώα, δεν είναι δική μας δουλειά να κάνουμε διακρίσεις μεταξύ των ειδών», δήλωσε ο κτηνίατρος, διευκρινίζοντας ότι η επέμβαση κόστισε 200 δολάρια. Το χρυσόψαρο, σύμφωνα με τον γιατρό, αναμένεται να ζήσει τώρα για άλλα 20 χρόνια.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM
Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

8 σχόλια
Φαντάζομαι πόσο αγαπούν το χρυσόψαρό τους οι ιδιοκτήτες του και κατά πόσο είναι μπροστά η επιστήμη στο εξωτερικό ώστε να γίνονται τέτοιες επεμβάσεις. Το βρίσκω αξιέπαινο!
Χρυσοψαρο που μπορει να ζησει 30 χρονια ; Δεν θα το φανταζομουν ποτε αυτο !Πολυ αισιοδοξο μηνυμα,παντως.Ειδικα για μεγαλο μερος του ελληνικου λαου, το οποιο εχει πλειστακις αποδειξει οτι διαθετει ενα,τουλαχιστον,κοινο χαρακτηριστικο με το χρυσοψαρο.Την μνημη.