Απεργία την Πρωτομαγιά

Νεκρή βρέθηκε η Μις Ονδούρα

Νεκρή βρέθηκε η Μις Ονδούρα Facebook Twitter
0

Νεκρή βρέθηκε τελικά η Μις Ονδούρα, η οποία είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Πέμπτη λίγο πριν ταξιδέψει στο Λονδίνο για την ανάδειξη της Μις Κόσμος στις 14 Δεκεμβρίου. Η 19χρονη Μαρία Χοσέ Αλβαράδο Μουνιόθ και η 23χρονη αδελφή της βρέθηκαν νεκρές κοντά  στον ποταμό Aguagua, στο χωριό Cablotales..

Η τελευταία φορά που είδαν και τις δύο, ήταν την περασμένη Πέμπτη, την ώρα που έφευγαν από ένα πάρτι.  Σύμφωνα με τις αρχές, ο δράστης και ο συνεργός του προσπάθησαν να κρύψουν τις σορούς. Η αστυνομία έχει συλλάβει και ανακρίνει τον σύντροφο της αδερφής της, μαζί με έναν ιδιοκτήτη ενός σπα και άλλα δύο άτομα.

Νεκρή βρέθηκε η Μις Ονδούρα Facebook Twitter
Ο φίλος της 23χρονης, Plutarco Antonio Ruiz

Η οικογένεια των δύο κοριτσιών είχε δηλώσει την εξαφάνισή τους στην αστυνομία το περασμένο Σάββατο. Η αστυνομία ήταν αρχικά αισιόδοξη ότι οι δυο κοπέλες ήταν ζωντανές αφού κανείς δεν είχε ζητήσει λύτρα μετά την απαγωγή τους.

Η Ονδούρα έχει το μεγαλύτερο ποσοστό δολοφονιών στον κόσμο, αφού δολοφονούνται 90 άνθρωποι ανά 100 χιλιάδες. Στη Σάντα Μπάρμπαρα, την περιοχή που βρέθηκαν νεκρές οι δυο αδελφές, το ποσοστό των δολοφονιών είναι 83 στις 10 χιλιάδες. Η χώρα είναι το μεγαλύτερο πέρασμα κοκαίνης στην Αμερική.

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ