Προσοχή, μην πάρετε αυτό το χαρτονόμισμα των 100$ από το παρμπρίζ

Προσοχή, μην πάρετε αυτό το χαρτονόμισμα των 100$ από το παρμπρίζ Facebook Twitter
4

Οι αρχές του Μέριλαντ προειδοποίησαν τους πολίτες να μην βγουν από το αυτοκίνητο τους για να πάρουν χαρτονόμισμα που τυχόν κάποιοι θα τους αφήσουν στο παρμπρίζ. Σύμφωνα με την αστυνομία, μόλις ο οδηγός βγει από το ι.χ. του για να πάρει το 100δόλαρο, κάποιοι θα επιχειρήσουν να μπουν μέσα σ εαυτό και να το κλέψουν.

Πάντως υπάρχουν  κάποιοι που λένε ότι η αστυνομία βιάστηκε αφού δεν υπήρξε συγκεκριμένο περιστατικό με κλοπή οχήματος με αυτό τον τρόπο, παρά μόνο μια φήμη σαν αστικός μύθος.

Προσοχή, μην πάρετε αυτό το χαρτονόμισμα των 100$ από το παρμπρίζ Facebook Twitter

Η αστυνομία από την πλευρά της υποστηρίζει ότι ότι θα έπρεπε να λειτουργήσει προληπτικά προειδοποιώντας τον κόσμο, επειδή ένα τυχόν τέτοιο περιστατικό θα ήταν τρομακτικό.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Η αστυνομία από την πλευρά της υποστηρίζει ότι ότι θα έπρεπε να λειτουργήσει προληπτικά προειδοποιώντας τον κόσμο, επειδή ένα τυχόν τέτοιο περιστατικό θα ήταν τρομακτικό. Σε αντιθεση με τους πυροβολισμους σε σχολεια π δε τα θεωρουν καθολου τρομακτικα...