Βαριές κατηγορίες σε βάρος της φερόμενης ως «Μήδειας»

Βαριές κατηγορίες σε βάρος της φερόμενης ως «Μήδειας» Facebook Twitter
0

Βαριές κατηγορίες για τη δολοφονία των επτά παιδιών της και της ανιψιάς της, που την Παρασκευή βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι τους στην πόλη Κερνς της βόρειας Αυστραλίας, απαγγέλθηκαν σε βάρος της 37χρονης φερόμενης «Μήδειας» Μερσάνε Γουαρία, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως οι κατηγορίες σε βάρος της 37χρονης γυναίκας για το φόνο τεσσάρων κοριτσιών και τεσσάρων αγοριών ηλικίας από 18 μηνών μέχρι 15 ετών απαγγέλθηκαν στο νοσοκομείο του Κερνς, όπου η γυναίκα αναρρώνει από μαχαιριές. "Πρόκειται για οκτώ κατηγορίες για φόνο, μία για κάθε θύμα", δήλωσε προς τους δημοσιογράφους ο επιθεωρητής της αστυνομίας Μπρούνο Άσνικαρ.Η αυστραλιανή αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο η 37χρονη, να ήταν υπό την επήρεια του ναρκωτικού Ice, γράφει σήμερα η εφημερίδα The Australian επικαλούμενη αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αυστραλιανού τύπου η 37χρονη μητέρα των παιδιών, την προηγούμενη νύχτα έψαχνε να βρει τη μεγαλύτερη κόρη της που δεν γύρισε σπίτι στις δέκα το βράδυ, όπως είχαν συμφωνήσει. Όταν γύρισε η κόρη είχαν ένα φοβερό καβγά με αποτέλεσμα αυτή να ξαναφύγει από το σπίτι. Λίγο αργότερα η εν λόγω γυναίκα φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μερικά παιδιά, ενώ σε άλλα οι θάνατός τους προήλθε από ασφυξία, ενδεχομένως ως συνέπεια στραγγαλισμού.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ