Γυναίκα μετέφερε 8χρονο αγόρι στη βαλίτσα της

Γυναίκα μετέφερε 8χρονο αγόρι στη βαλίτσα της Facebook Twitter
2

Υπάλληλοι στο τελωνείο της Ceuta, ένα ισπανικό σύνορο στο Μαρόκο, εντόπισαν κατά τη διάρκεια ελέγχου σε 19χρονη με ύποπτη συμπεριφορά, ένα αγόρι κρυμμένο σε μια βαλίτσα.

Η αποσκευή της κοπέλας που οι αρμόδιοι τοποθέτησαν στο μηχάνημα, απεκάλυψε πως στο εσωτερικό της έκρυβε κυριολεκτικά διπλωμένο, το αγόρι το οποίο όπως αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο ήταν σε πολύ κακή κατάσταση από την ταλαιπωρία που είχε υποβληθεί. Η κοπέλα που έκανε την μεταφορά συνελήφθη και κρατείται μια και εκτιμάται πως είχε λάβει αμοιβή για να εκτελέσει τη μεταφορά.

Γυναίκα μετέφερε 8χρονο αγόρι στη βαλίτσα της Facebook Twitter

Το αγόρι το οποίο βρίσκεται στην Πρόνοια φέρεται σύμφωνα με τα όσα είπε στις αρχές να είναι από την Ακτή Ελεφαντοστού. Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο πατέρας του ο οποίος προσπάθησε επίσης να περάσει τα σύνορα.

Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση και εκτιμά πως πρόκειται για ακόμη μια απόπειρα μετανάστευσης μέσα στα χιλιάδες περιστατικά που σημειώνονται από την Υποσαχάρια Αφρική.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια