Όχλος ξυλοκόπησε και έκαψε ζωντανή 16χρονη στη Γουατεμάλα

Όχλος ξυλοκόπησε και έκαψε ζωντανή 16χρονη στη Γουατεμάλα Facebook Twitter
7

Όχλος ξυλοκόπησε και έκαψε μέχρι θανάτου μία 16χρονη κοπέλα στη Γουατεμάλα, η οποία κατηγορήθηκε ότι σκότωσε έναν οδηγό ταξί.

Σοκαριστικές εικόνες από την επίθεση, που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, δείχνουν μία μεγάλη ομάδα ατόμων να γρονθοκοπά και να κλωτσά την κοπέλα. Μετά το ξυλοκόπημα, ένας από τον όχλο ρίχνει βενζίνη πάνω στη 16χρονη και της βάζει φωτιά. Όπως αναφέρει η Independent, το σχετικό βίντεο δείχνει μάλιστα παιδιά και ηλικιωμένες γυναίκες να παρακολουθούν το λιντσάρισμα.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε ένα χωριό στην περιοχή Rio Bravo της χώρας. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η κοπέλα κατηγορήθηκε ότι ήταν μέλος μιας ομάδας που σκότωσε έναν 68χρονο οδηγό ταξί. Οι υπόλοιποι φέρεται να διέφυγαν μετά τη δολοφονία, αλλά εκείνη δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με την Independent, τα λιντσαρίσματα αποτελούν συχνό φαινόμενο στη Γουατεμάλα και περιλαμβάνουν πολλές φορές κάψιμο των θυμάτων. Τον Μάρτιο συνέβη κάτι ανάλογο, με θύματα δύο άνδρες που κατηγορήθηκαν ότι έκλεψαν ένα αμάξι. Ο όχλος τούς έκαψε και τους κρέμασε από ένα δέντρο.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ε μα ναι! Στην Γουατεμάλα έχει φτώχεια, μεγάλες κοινωνικές ανισοτητες, αμορφωσιά, πολιτική αστάθεια ...δικαιολογούνται οι άνθρωποι. Στο Πάκισταν πάλι, έχει κάτι παρανοϊκούς μουσουλμάνους.http://i80.photobucket.com/albums/j182/swiftian/irony/irony3.jpg