Ένα ρομπότ σκότωσε εργάτη σε εργοστάσιο της Volkswagen στην Γερμανία

Ένα ρομπότ σκότωσε εργάτη σε εργοστάσιο της Volkswagen στην Γερμανία Facebook Twitter
4

Ένα ρομπότ σκότωσε έναν εργάτη σε ένα από τα εργοστάσια παραγωγής της Volkswagen στην Γερμανία, ανακοίνωσε η γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία.

Ο άντρας πέθανε την Δευτέρα στο εργοστάσιο της Baunatal που βρίσκεται 100 χιλιόμετρα βόρεια της Φρανκφούρτης δήλωσε ο αντιπρόσωπος της VM, Heiko Hillwig. 

O 22χρονος ήταν μέρος μιας ομάδας που έστηναν το στατικό ρομπότ όταν αυτό τον άρπαξε και τον καταπλάκωσε πάνω σε ένα μεταλλικό πιάτο.

Ο Hillwid είπε ότι τα αρχικά συμπεράσματα δείχνουν ότι πρόκειται για ανθρώπινο λάθος και δεν υπάρχει πρόβλημα με το ρομπότ όπως θα περίμενε κανείς αφού μπορεί να προγραμματιστεί για να εκτελέσει διάφορες εργασίες κατά την διαδικασία της συναρμολόγησης του.  Είπε ότι λειτουργεί κανονικά μέσα σε ένα περιορισμένο χώρο στο εργοστάσιο και επεξεργάζεται εξαρτήματα αυτοκινήτων.

Ένας άλλος εργάτης ήταν παρόν όταν συνέβη το ατύχημα αλλά δεν έπαθε τίποτα, είπε ο Hillwig. Αρνήθηκε όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση που είναι ακόμη υπό έρευνα.

Το Γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA ανέφερε ότι ο εισαγγελέας σκέφτεται να απαγγείλει κατηγορίες αλλά αν αυτό γίνει, αναρωτιούνται σε ποιον.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM