Η συγκλονιστική μαρτυρία των 2 κοριτσιών που καταδικάστηκαν σε βιασμό στην Ινδία

Η συγκλονιστική μαρτυρία των 2 κοριτσιών που καταδικάστηκαν σε βιασμό στην Ινδία Facebook Twitter
9

Σάλο και διεθνή κατακραυγή σε ολόκληρο σχεδόν τον πλανήτη έχει προκαλέσει η απόφαση του Συμβουλίου Γερόντων πόλης στην Ινδία να καταδικάσει σε βιασμό δύο κορίτσια, το ένα ανήλικο.

Οι δύο αδελφές, οι οποίες καταδικάστηκαν σε δημόσιο βιασμό και εξευτελισμό επειδή ο αδελφός τους το έσκασε με μια παντρεμένη γυναίκα από ανώτερη κάστα, ζουν τον τελευταίο καιρό σε συνθήκες τρόμου.

 

Η 23χρονη Meenakshi Kumari, περιέγραψε πως δεν τολμούσε να κοιμηθεί τα βράδια, ούτε να βγει έξω από το σπίτι, αφού φοβόταν ότι κάποιοι θα έκαναν πράξη την τιμωρία, στην ίδια και τη 15χρονη αδελφή της. 

 

Η συγκλονιστική μαρτυρία των 2 κοριτσιών που καταδικάστηκαν σε βιασμό στην Ινδία Facebook Twitter

 

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ, είμαι πολύ φοβισμένη», είπε από μια μυστική τοποθεσία στο Δελχί, 30 μίλια από το χωριό Sankrot, στο Uttar Pradesh, της κεντρικής Ινδίας.


«Πώς θα μπορούσαμε ποτέ να επιστρέψουμε στο χωριό μας; Εάν γυρίσουμε ποτέ θα μας βλάψουν ή θα μας βιάσουν. Αν όχι σήμερα τότε στο μέλλον».

 

Η Meenakshi και η μικρή αδελφή της ήταν με την οικογένειά τους στο Δελχί για ένα γάμο, όταν ένας γείτονας τηλεφώνησε και τους είπε να μην επιστρέψουν στο χωριό τους.

 

Η συγκλονιστική μαρτυρία των 2 κοριτσιών που καταδικάστηκαν σε βιασμό στην Ινδία Facebook Twitter

 

Ο γείτονας προειδοποίησε ότι το μη εκλεγμένο συμβούλιο του χωριού, που αποτελείται από την ανώτερη κάστα των ανδρών Jat, είχε παραγγείλει οι δύο αδελφές να βιαστούν και να παρελάσουν γυμνές με τα πρόσωπά τους μαυρισμένα ως τιμωρία για τις πράξεις του αδελφού τους.

 

 

«Είναι λάθος. Εμείς δεν κάναμε τίποτα κακό, οπότε γιατί θα πρέπει να τιμωρηθεί η αδελφή μου και εγώ; Αγαπούσαν (ο αδελφός και η γυναίκα) ο ένας τον άλλο και είναι αυτοί που αποφάσισαν να φύγουν μαζί. Γιατί θα πρέπει να υποφέρουν;» λέει η νεαρή Ινδή.


«Οι άνθρωποι σήμερα ζουν ακόμα στο σύστημα των καστών, είναι η ρίζα των πάντων εδώ. Αυτή τη στιγμή δεν έχω καμία ελπίδα, το μέλλον μας καταστράφηκε» καταλήγει η Meenakshi.

Η οικογένεια της νεαρής κοπέλας έκανε έκκληση στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας, παρακαλώντας για τη σωτηρία των δύο κοριτσιών.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Ειναι ντροπη να διωχνει ενας λαος τους αποικιοκρατες για να υιοθετει τετοιες νοοτροπιες που ουτε ο νομος της ζουγκλας δεν τους εχει. Καταδικη σε βιασμους στην Ινδια, κλειτοριδεκτομες και κανιβαλισμοι στην Αφρικη, μαγεια και βουντου αλλου...Δεν ειναι παραγωγα της φτωχειας και της εξαθλιωσης αυτα, ουτε κομματια λαϊκης παραδοσης, δεν γινεται να μην εχουν παρει χαμπαρι τι γινεται στον υπολοιπο πλανητη...
Επειδή ο αδελφός τους το 'σκασε με παντρεμένη, το συμβούλιο γερόντων (σοφοί άνθρωποι) τις καταδίκασε να ...βιαστούν.Όντα με ανθρώπινα γονίδια, αλλά μπορούν πραγματικά να χαρακτηριστούν ως "άνθρωποι"; (για τους καλοθελητές, δεν μιλάω για το τι είναι, από που κατάγονται, τι χρώμα έχουν κλπ... μιλάω για το τι κάνουν)