Εξαγριωμένοι οι Ρώσοι ζητούν εκδίκηση και απαιτούν στρατιωτική επέμβαση

Εξαγριωμένοι οι Ρώσοι ζητούν εκδίκηση και απαιτούν στρατιωτική επέμβαση Facebook Twitter
2

Εξαγριωμένοι Ρώσοι εξαπολύουν απειλές κατά της Τουρκίας μέσω των social media και απαιτούν από την κυβέρνηση να απαντήσει μέσω της στρατιωτικής, αλλά και της διπλωματικής οδού στην κατάρριψη του ρωσικού Su - 24 κοντά στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας.

Κάποιοι ζητούν εκδίκηση από τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν και άλλοι επιτίθενται κατά του ΝΑΤΟ, ισχυριζόμενοι πως είναι μία χώρα - μέλος της βορειοατλαντικής συμμαχίας που ευθύνεται για την κατάρριψη του αεροσκάφους.

Ανάμεσα στις οργισμένες αντιδράσεις που δημοσιεύουν οι Ρώσοι στα social media όπως το Twitter, το Facebook και το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο , το Vkontakte, υπάρχουν και φωνές που καλούν σε μποϊκοτάζ κατά της Τουρκίας, ενός πολύ δημοφιλούς τουριστικού προορισμού για τους Ρώσους. «Ποιος θα πάει τώρα διακοπές στην Τουρκία;», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο δημοσιογράφος της ρωσικής τηλεόρασης και ραδιοφωνικός παραγωγός, Vladimir Solovyov. «Τι είδους οικονομικές συνεργασίες μπορούμε ακόμη και να συζητήσουμε με την Τουρκία; Μήπως πρέπει να αποσύρουμε τον πρέσβη από την Τουρκία;»

Ο Ρώσος συγγραφέας και πολιτικός αντιφρονούντας, Eduard Limonov κάλεσε τη Ρωσία «να αντιδράσει συμμετρικά, αλλά και μη συμμετρικά», ρωτώντας στο twitter: «Τι συμβαίνει με σένα Τουρκία;Τουρίστες, γυρίστε πίσω!».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Ως γνωστον στην κινεζικη γλωσσα μια απο τις χειροτερς "ευχες" (..καταρες..)ειναι η φραση " May you live in interesting times".Ειθε να ζησεις σε ενδιαφεροντες καιρους.Διοτι στην κινεζικη φιλοσοφια(...και οχι μονον...) ιστορικα ενδιαφεροντες ειναι οι καιροι εκεινοι στους οποιους παυει η στασιμοτητα,η η"ηρεμια",και προκυπτουν σαρωτικες αλλαγες.Η δε μακραν συνηθεστερη διαδικασια η οποια οδηγει σε σαρωτικες αλλαγες ειναι,βεβαιως,ο πολεμος.Δεν ειμαι απολυτως βεβαιος (...ειμαι σχεδον βεβαιος...)ποιος ακριβως το "ευχηθηκε",η,επι το ακριβεστερον,το σχεδιασε,και για ποιον ακριβως λογο.Αλλα ,απ'οτι φαινεται,η "ευχη"του "επιασε".Και με το παραπανω.