«Όχι άλλα κομμάτια μωρών» είπε ο δράστης του μακελειού στην κλινική αμβλώσεων του Κολοράντο

«Όχι άλλα κομμάτια μωρών» είπε ο δράστης του μακελειού στην κλινική αμβλώσεων του Κολοράντο Facebook Twitter
6

Το NBC News και αμερικανικά μέσα μετέδωσε χθες πως ο άνδρας που άνοιξε πυρ μέσα σε μια κλινική αμβλώσεων στο Κολοράντο Σπρινγκς, σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους και τραυματίζοντας εννέα άλλους, είπε «όχι άλλα κομμάτια μωρών» καθώς παραδινόταν στην αστυνομία.

Τα λόγια του δράστη ίσως να αποτελούν μια εξήγηση για τα κίνητρα του, αν και το NBC News ανέφερε ότι οι πηγές του τονίζουν ότι δεν είναι ακόμη βέβαιο ποια ήταν αυτά.

Η φράση του δράστη του νέου μακελειού στις ΗΠΑ προφανώς παραπέμπει στο γεγονός ότι στην κλινική αυτή γίνονται αμβλώσεις αλλά και στο γεγονός ότι η κλινική παραδίδει σε ερευνητές ιστούς βρεφών μετά τις επεμβάσεις, κάτι που είναι γνωστό αλλά είχε προκαλέσει σάλο όταν είχε δημοσιοποιηθεί μια συζήτηση μελών του προσωπικού της κλινικής για τη διαδικασία νωρίτερα φέτος.

«Όχι άλλα κομμάτια μωρών» είπε ο δράστης του μακελειού στην κλινική αμβλώσεων του Κολοράντο Facebook Twitter


Ένας αστυνομικός και δύο πολίτες σκοτώθηκαν, ενώ άλλοι εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ο άνδρας, που σύμφωνα με τις αρχές ονομάζεται Ρόμπερτ Λιούις Ντίαρ και είναι 57 ετών, άνοιξε πυρ μέσα στην κλινική. Ο κατηγορούμενος προφυλακίστηκε κι αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστή αύριο Δευτέρα.


Η επίθεση είναι η πρώτη που προκάλεσε θανάτους σε κλινική όπου γίνονται αμβλώσεις στις ΗΠΑ έπειτα από έξι χρόνια. Η κλινική έχει γίνει επανειλημμένα στόχος διαδηλώσεων από ακτιβιστές κατά των αμβλώσεων.


Η κλινική Planned Parenthood έγινε στόχος σφοδρών επικρίσεων νωρίτερα φέτος, όταν ακτιβιστές μιας οργάνωσης που τάσσεται κατά των αμβλώσεων μαγνητοσκόπησαν μυστικά μια συνομιλία εργαζομένων σε αυτή, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητούσαν το πώς μπορούν να συλλέγονται ιστοί από τα έμβρυα μετά από επεμβάσεις άμβλωσης. Το βίντεο πυροδότησε κύμα διαμαρτυριών.


Ο οργανισμός Planned Parenthood διέψευσε κατηγορηματικά ότι η δραστηριότητά του είναι παράνομη ή ανήθικη.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Φυσικά οι χριστιανοί είμαστε κατά των αμβλώσεων και υπέρ της ζωής που χαρίζει ο Θεός. Οι χριστιανοί, όμως, δεν προβαίνουμε σε δολοφονικές πραξεις εναντίον των πλανημενων που θεωρούν πρόοδο τη δολοφονία του εμβρύου. Ο συγκεκριμένος έχει ψυχολογικά προβλήματα σίγουρα και γι αυτό, βέβαια, είναι πιο αθώος από του; συνειδητά δολοφόνους της κλινικής.
"Συνειδητά δολοφόνους"; Πας καλά κορίτσι μου; Πέρα από το γεγονός οτι οι αμβλώσεις είναι νόμιμες εδώ και μισό αιώνα, στις περισσότερες περιπτώσεις τα έμβρυα είναι λίγο μικρότερα από φασόλι. Πέρα από αυτό, είναι χριστιανική τρομοκρατία, υποστηριζόμενη από μεγάλο μέρος της pro-life συντηρητικής αμερικής, με το ίδιο τρόπο που είναι ισλαμική τρομοκρατία αυτό που κάνει το isis. Το αν ο δράστης είναι διαταραγμένος ή όχι θα το κρίνουν μάλλον οι γιατροί, πάντως σίγουρα δεν είναι ο μόνος. Στην αμερική υπάρχει μεγάλος αριθμός δολοφονικών επιθέσεων σε κλινικές και γιατρούς που κάνουν νόμιμα την δουλειά τους.
marina40 το σιγουρο ειναι πως ο ανθρωπος εχει ψυχολογικα προβληματα.Ειναι φανατισμενος και επηρεασμενος απο οργανωση Χριστιανων η οποια πολεμα τον ελεγχο της γυναικας πανω στο ιδιο της το σωμα και στην δυναμη της να φερει ζωη στον κοσμο. Συνηθιζονται τετοιες οργανωσεις στις ΗΠΑ. Δεν θα πω με ευκολια και ελαφρα καρδια πως ειμαι υπερ των αμβλωσεων γιατι υπαρχει και το ψυχολογικο θεμα της υποθεσης. Ξερω πως οι περισσοτερες γυναικες εχουν μετα τρομερες ενοχες οι οποιες ανα διαστηματα φουντωνουν και το κουβαλανε μεσα τους για παντα. Αυτη ειναι η αληθεια. Αλλη μια αληθεια ειναι πως δεν ειναι ολοι οι Χριστιανοι κατα των αμβλωσεων. Μοναχες σε Ιδρυμα ατομων με νοητικη υστερηση που συναντησα καποτε σε νοσοκομειο (δυο στο νουμερο)μου ειχαν εκμυστηρευτει πως ηταν υπερ των αμβλωσεων στις περιπτωσεις που δειχνει το εμβρυο να εχει προβλημα! Δεν περιμενα να το ακουσω αυτο απο το στομα τους αλλα το ακουσα! Τελος παντων,ειναι λεπτο το θεμα να το αναλυσουμε σε δυο γραμμες αλλα θα υπερασπιστω το δικαιομα του ατομου πανω στο σωμα του και στην ζωη του.