Πακιστάν: 20 οι νεκροί από επίθεση σε πανεπιστήμιο

Πακιστάν: 20 οι νεκροί από επίθεση σε πανεπιστήμιο Facebook Twitter
0

20 φοιτητές και καθηγητές έχουν χάσει μέχρι στιγμής τη ζωή τους από την επίθεση ενόπλων σε πανεπιστήμιο στα βορειοδυτικά της χώρας. Όπως μεταδίδεται, δεν είναι ακόμα σαφές πόσοι από τους νεκρούς είναι οι επιτιθέμενοι και πόσοι είναι άμαχοι, αλλά ο αριθμός των θυμάτων αναμένεται να αυξηθεί, καθώς οι ανταλλαγές πυροβολισμών συνεχίζονται.

Πακιστάν: 20 οι νεκροί από επίθεση σε πανεπιστήμιο Facebook Twitter

Ο αντιπτέραρχος Asim Bajwa, εκπρόσωπος του στρατού, δήλωσε στο Twitter ότι τέσσερις επιτιθέμενοι σκοτώθηκαν και ότι τα κυβερνητικά στρατεύματα έχουν αναλάβει τον έλεγχο όλων των κτιρίων και των ταρατσών.

Πακιστάν: 20 οι νεκροί από επίθεση σε πανεπιστήμιο Facebook Twitter



Η αστυνομία δηλώνει ότι δυο από τους ενόπλους έχουν σκοτωθεί, ωστόσο υπάρχουν φόβοι ότι οι υπόλοιποι εισβολείς  κρατούν ομήρους μέσα στους χώρους της πανεπιστημιούπολης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ