Αν είχε συμβεί στο Facebook #2

Αν είχε συμβεί στο Facebook #2 Facebook Twitter
18
Αν είχε συμβεί στο Facebook #2 Facebook Twitter
18

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

8 σχόλια
αν και μου φαίνεται λίγο κάπως το ψάξιμο ακριβολογιών σε κείμενα σαν κι αυτά, λέει "πλέον είμαι ουσιαστικά ο πατριός σου", άρα λαμβάνει υπ'όψη αυτό που αναφέρεις
Οι μύθοι στην αρχαία Ελλάδα δεν ήταν πάντοντε οι ίδιοι από μέρος σε μέρος. Υπάρχει και εκδοχή που λέει οτι η Αφροδίτη είναι η κόρη του Δία και της Διώνης!
Η αφροδιτη είναι κόρη του κρόνου...όταν κάποιος του έκοψε τα γεννητικά όργανα επδ έφαγε τα παιδιά του κ αυτά έπεσαν στην θάλασσα και γεννήθηκε η ΑΦΡΟ-δίτη(ααααπ να τος κ ο αφρός :P )
Olgita η Αφροδίτη είναι κόρη του Ουρανού, γεννήθηκε ακριβώς με τον τρόπο που λες. Ο Ουρανός καταβρόχθιζε τα παιδιά του, τους Τιτάνες, πριν γεννηθεί ο Κρόνος, και η Γη κουράστηκε να γεννάει παιδιά που να της τα τρώει ο Ουρανός, έτσι γέννησε στα σπλάχνα της το σίδερο, και δίδαξε τον Κρόνο να το κάνει όπλο, ώστε όταν την πλησιάσει ο Ουρανός αυτός να τον πληγώσει και να μην ξαναπλησιάσει στη Γη. Η συνέχεια είναι γνωστή, ευνουχισμός Ουρανού, αίμα στη θάλασσα, γέννηση Αφροδίτης..
Ενα σωρό αμόρφωτοι που σχολιάζουν κιόλας, τα αρνητικά σχόλια δεν καταλαβα ως προς τι, κάνε ένα γενεαλογικό δέντρο των θεων του Ολλύμπου και θα'ρθεις στα λόγια μου. Και μετά θα ξαναπεράσεις μια βόλτα από το δημοτικό.
Καλέ μου, μάλλον δε φταίει αυτό που λες για τα αρνητικά σχόλια, αλλά ο τρόπος που το λες. Αν εσύ είσαι πράγματι τόσο μορφωμένος και οι υπόλοιποι είμαστε ολίγον τι στόκοι, δείξε εσύ πως έχεις το επίπεδο που μας λείπει κι άσε τα δημοτικά.