Μερικές ελληνικές εταιρείες εξειδικεύονται στα προϊόντα για κατοικίδια

Μερικές ελληνικές εταιρείες εξειδικεύονται στα προϊόντα για κατοικίδια Facebook Twitter
Όσοι έχουν κάποιο κατοικίδιο γνωρίζουν ότι τα σκυλιά και τα γατιά μας τα θεωρούμε μέλη της οικογένειάς μας.
0

Πολλοί θα σκεφτούν ότι την εποχή που ζούμε υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε κι εμείς μιλάμε για πολυτέλειες. Για ντελίβερι μαγειρευτού φαγητού, για κατοικίδια ή για κουτιά με δωράκια-έκπληξη για γάτες και σκύλους. Ναι, σύμφωνοι, υπάρχει πολλή μαυρίλα και αδικία εκεί έξω, όμως όσοι έχουν κάποιο κατοικίδιο γνωρίζουν ότι τα σκυλιά και τα γατιά μας τα θεωρούμε μέλη της οικογένειάς μας, τα φροντίζουμε σαν παιδιά μας και θέλουμε να τους παρέχουμε τα καλύτερα.

Να τρώει η μάνα και του (σκυλο)παιδιού της να μη δίνει

Μερικές ελληνικές εταιρείες εξειδικεύονται στα προϊόντα για κατοικίδια Facebook Twitter

Πίσω από την Κyon βρίσκεται ο Γιώργος Παπαλεοντίου, ο οποίος, αφού εργάστηκε ως personal trainer, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μαγειρική. Όταν όμως η μεγάλη του αγάπη για τους τετράποδους φίλους του ενώθηκε με αυτήν της μαγειρικής δημιούργησε την Κyon (κύων) που στα αρχαία ελληνικά σημαίνει «σκύλος», ενώ παράλληλα υιοθέτησε τη Sookie από καταφύγιο ζώων. Τα μπισκοτάκια Κyon κάνουν θραύση για τη νοστιμιά τους που τρελαίνει σκύλους και ανθρώπους. Είναι τραγανά και βγαίνουν σε γεύσεις όπως ψητό μπέικον, γραβιέρα Τήνου και θυμάρι ή προσούτο Ευρυτανίας, κουρκουμάς και ρίγανη, και μπανάνα, κανέλα και θυμαρίσιο μέλι ή φιστικοβούτυρο, μαύρη μελάσα και λιναρόσπορος. Όλα είναι 100% χειροποίητα και με φρέσκα, ποιοτικά υλικά. Αποκλείεται να καταφέρεις να φας μόνο ένα.

www.kyonnaturaldogfood.com

Κουτί με δωράκια-έκπληξη για γάτες και σκύλους

Μερικές ελληνικές εταιρείες εξειδικεύονται στα προϊόντα για κατοικίδια Facebook Twitter

Οι άνθρωποι του PawBox αγαπούν πολύ τα σκυλάκια και τα γατάκια και δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς αυτά. Επιλέγουν να προτείνουν οτιδήποτε φυσικό, χειροποίητο και οικολογικό, όπως ένα ωραίο φυσικό παιχνίδι για σκύλους από γιούτα που φτιάχνεται στη χώρα μας ή ο δίσκος ξυσίματος που είναι συναρμολογούμενος στο χέρι και αποτελεί την τέλεια λύση για εντατικό ξύσιμο νυχιών της γάτας. Δυσεύρετα, οικολογικά, χειροποίητα και ντιζαϊνάτα παιχνίδια, λιχουδιές και αξεσουάρ μπαίνουν μέσα στα κουτιά-έκπληξη για σκύλους ή για γάτες που έρχονται στην πόρτα σου κάθε δύο μήνες, φτάνει να γίνεις συνδρομητής.

www.pawbox.gr

Ντελίβερι μαγειρευτού φαγητού για σκύλους

Μερικές ελληνικές εταιρείες εξειδικεύονται στα προϊόντα για κατοικίδια Facebook Twitter

Άλλη μια ελληνική εταιρεία που συνδυάζει την αγάπη των ιδιοκτητών της για τη μαγειρική με την αγάπη για τα κατοικίδια. Το κόστος του μαγειρευτού φαγητού για σκύλους που ετοιμάζουν καθημερινά η Ηλέκτρα Παπά και η Μαντώ Μουρμουράκη είναι ελάχιστα υψηλότερο από μια τροφή του εμπορίου που θεωρείται καλή. Οι δυο τους φτιάχνουν ολοκληρωμένη διατροφή με τις συμβουλές κτηνιάτρου, χρησιμοποιώντας υλικά που είναι κατάλληλα και για ανθρώπους, κλινικά διαιτολόγια για σκυλάκια που νοσούν ή που έχουν στειρωθεί, διανύουν περίοδο εγκυμοσύνης ή έχουν κάποιες χρόνιες παθήσεις.

www.peteat.gr

Σετ περιποίησης για το μπάνιο του σκύλου

Μερικές ελληνικές εταιρείες εξειδικεύονται στα προϊόντα για κατοικίδια Facebook Twitter

Η εταιρεία χειροποίητων φυσικών σαπουνιών Τhe olive sense έχει λανσάρει μια σειρά με προϊόντα μόνο για σκύλους που περιλαμβάνει υγρό χειροποίητο σαπούνι αλλά και χειροποίητο σαπούνι σε μπάρα με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και μείγμα πολύτιμων ελαίων. Είναι ιδανικό για το μπάνιο του σκύλου, μια και είναι ειδικά σχεδιασμένο με ph προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σκύλου. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό, ενυδάτωση, αντιπαρασιτική προστασία. Είναι 100% φυτικό προϊόν, το οποίο δεν περιέχει κανέναν χημικό παράγοντα. Περιποιείται και ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα και καθαρίζει, δίνοντας απαλότητα και λάμψη στο τρίχωμα.

www.theolivesense.com

Οικολογικά και χειροποίητα αξεσουάρ για πολύ στυλάτους σκύλους

Μερικές ελληνικές εταιρείες εξειδικεύονται στα προϊόντα για κατοικίδια Facebook Twitter

Το Ohhh my dog! είναι μια ιδέα που ξεκίνησε από την Κρίστη Κωσταράκου που αγαπά πολύ τα ζώα και θέλησε να δημιουργήσει μια σειρά από προϊόντα που κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα των φιλόζωων και των κατοικιδίων τους. Στη συλλογή του Ohhh my dog! μπορεί να βρει κανείς από πετσέτες, δερμάτινα κολάρα και κρεβατάκια μέχρι αξεσουάρ εξωτερικού χώρου, ταξιδίου και πολύχρωμους οδηγούς. Όλα είναι χειροποίητα, σε προσιτές τιμές, σχεδιασμένα με οικολογική συνείδηση από φυσικά υλικά και κυρίως με πολλή αγάπη.

ohhhmydog.com

Ρώτα τον Υπεύθυνο
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

3 μέρη για να επιπλώσεις και να διακοσμήσεις το σπίτι με ρετρό θησαυρούς

Living / 3 μέρη για να επιπλώσεις και να διακοσμήσεις το σπίτι με ρετρό θησαυρούς

Η τάση για τα βίντατζ φαίνεται να κερδίζει έδαφος στα έπιπλα και τα μικροαντικείμενα, καθώς μικρά και μεγαλύτερα παλαιοπωλεία νέο τύπου προτείνουν οικονομικές και στυλάτες λύσεις.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Τι σημαίνει να καλλιεργείς baby φύλλα, βολβούς και βρώσιμα άνθη στην Αττική;

Γεύση / Τι σημαίνει να καλλιεργείς baby φύλλα, βολβούς και βρώσιμα άνθη στην Αττική;

O Ανδρέας Παξινός είναι ο ιδιοκτήτης της Andy's microFarm στο Πικέρμι, μιας μικρής βιολογικής αστικής φάρμας στην οποία χρησιμοποιούνται σύγχρονες οικολογικές μέθοδοι βιοενταντικής καλλιέργειας
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η αντικερί Eclectica δεν είναι ένα απλό παλαιοπωλείο

Αγορά / Η αντικερί Eclectica δεν είναι ένα απλό παλαιοπωλείο

Κρυμμένη σε μια άγνωστη γειτονιά της Πλάκας, δίπλα στη βυζαντινού ρυθμού εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης, η οποία με τη σειρά της είναι χτισμένη πάνω στο ιερό της θεάς Αρτέμιδος, βρίσκεται η γκαλερί/αντικερί Eclectica της Αγγελικής Πλανουδάκη
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ