30 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε τη φετινή σεζόν Facebook Twitter

30 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε τη φετινή σεζόν

1

Τι απέγινε η Μπέημπι Τζέιν

Σχεδόν 55 χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στον κινηματογράφο, το θρυλικό έργο Τι απέγινε η Μπέημπι Τζέιν ανεβαίνει τον Δεκέμβριο από την Λυκόφως σε παγκόσμια πρώτη. Το διάσημο θρίλερ του Αμερικάνικου κινηματογράφου είχε ενώσει αριστουργηματικά δυο ιέρειες του Χόλυγουντ, την Μπέτυ Ντέηβις και την Τζόαν Κρώφορντ. Η ελληνική εκδοχή μέσα από την ανατρεπτική σκηνοθετική ματιά του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη ενώνει δύο σημαντικές ηθοποιούς, τη Ρούλα Πατεράκη και τη Ρένη Πιττακή παρουσιάζοντας ένα συναρπαστικό ψυχολογικό θρίλερ, αλλά και μια ξεκαρδιστική μαύρη κωμωδία με νέες εκπλήξεις, βιτριολικό χιούμορ και ακόμα πιο ανατριχιαστικές ανατροπές.

Θέατρο Σφενδόνη
Μακρή 4, Αθήνα, 215 5158968

Παίζουν: Ρούλα Πατεράκη, Ρένη Πιττακή, Στέλλα Γκίκα, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Αλέξιος Διαμαντής

Από 7/12/2016, Τετάρτη έως Κυριακή

1984

Το προφητικό μυθιστόρημα-σταθμό για την πολιτική σκέψη του 20ού αιώνα παρουσιάζει η εταιρεία Λυκόφως στις 25 Νοεμβρίου, σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Ευαγγελάτου, μετά την μεγάλη επιτυχία του Φάουστ. Στους κεντρικούς ρόλους ο Αργύρης Πανταζάρας (Ουίνστον Σμιθ), ο Νίκος Κουρής (Ο'Μπράιεν) και η Λένα Δροσάκη (Τζούλια). Η παράσταση ανεβαίνει στη νέα διασκευή των Ρόμπερτ Άικι και Ντάνκαν Μακμίλαν, η οποία γνώρισε θριαμβευτική επιτυχία στο Λονδίνο και σε παγκόσμια περιοδεία, και παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Το μοναδικό σε σύλληψη 1984 με τη φράση «Big Brother is watching you» άλλαξε για πάντα τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο.

Νέο θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου
Προφήτου Δανιήλ 3, Αθήνα, 211 0132002

Παίζουν: Αργύρης Πανταζάρας, Νίκος Κουρής, Λένα Δροσάκη, Σωτήρης Τσακομίδης, Νίκος Πυροκάκος, Σεραφίτα Γρηγοριάδου, Ερρίκος Μηλιάρης, Αγησίλαος Μικελάτος κ.α.

Τετ. 20:00, Πέμ. & Παρ. 21:00, Σάβ. 18:30 & 21.30, Κυρ. 20:00

Πλατεία Ηρώων (Heldenplatz)Το κύκνειο άσμα του Τόμας Μπέρνχαρντ, ενός εκ των κορυφαίων συγγραφέων της σύγχρονης λογοτεχνίας, την Πλατεία Ηρώων (Heldenplatz), παρουσιάζει από την 1η Φεβρουαρίου 2017 η Λυκόφως σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Καραντζά με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, τον Χρήστο Στέργιογλου και έναν εξαιρετικό θίασο ηθοποιών.

Ο Καθηγητής Σούστερ, ο μεγάλος απών του έργου, αυτοκτονεί πέφτοντας από το παράθυρο του διαμερίσματός του στην πλατεία Ηρώων της Βιέννης, την ίδια πλατεία, όπου τον Μάρτιο του 1938 ο Χίτλερ είχε γίνει δεκτός με κραυγές επευφημίας από τους κατοίκους της πόλης. Κωμωδία του παραλόγου ή δριμεία κριτική κατά της Αυστρίας, το έργο καυτηριάζει τους πάντες και τα πάντα: την πατρίδα, τους Αυστριακούς, το θέατρο, τη μουσική, τους θεσμούς, τα αστικά σαλόνια, τις συζυγικές σχέσεις, τον ακαδημαϊκό κόσμο, την πολιτική ζωή.

Θέατρο Οδού Κυκλάδων
Κυκλάδων 11 & Κεφαλληνίας, Κυψέλη, 210 8217877

Παίζουν: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Χρήστος Στέργιογλου, Μαρία Σκουλά, Υβόννη Μαλτέζου, Γιώργος Μπινιάρης, Άννα Καλαϊτζίδου, Σύρμω Κεκέ, Παναγιώτης Εξαρχέας

Από 2/2/2017, Τετάρτη με Κυριακή

30 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε τη φετινή σεζόν Facebook Twitter
H Ρούλα Πατεράκη και η Ρένη Πιττακή στο «Τι απέγινε η Μπέημπι Τζέιν».
30 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε τη φετινή σεζόν Facebook Twitter
Νίκος Κουρής και Αργύρης Πανταζάρας στο 1984
30 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε τη φετινή σεζόν Facebook Twitter
Πλατεία Ηρώων (Heldenplatz)
Aριστερά: H Ρούλα Πατεράκη και η Ρένη Πιττακή στο «Τι απέγινε η Μπέημπι Τζέιν». Δεξιά: (πάνω) Νίκος Κουρής και Αργύρης Πανταζάρας στο 1984 και (κάτω) ο θίασος του Πλατεία Ηρώων (Heldenplatz).

Φλόρενς Φόστερ Τζένκινς
Μια παράσταση για το ανέφικτο ιδεώδες της μουσικής σε σκηνοθεσία του Γιάννου Περλέγκα

Την ιστορία της πιο φάλτσας σοπράνο στην ανθρώπινη ιστορία, της Φλόρενς Φόστερ Τζένκινς, μέσα από τα μάτια του συνοδού της στο πιάνο, με βασικό μήνυμα ότι η τέχνη δεν έχει περιορισμούς, σημασία έχει πώς την αντιλαμβάνεται ο καθένας, παρουσιάζει αυτόν το χειμώνα το θέατρο Θησείον. Ο Γιάννος Περλέγκας, μετά τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης Ο αδαής και ο παράφρων του Τόμας Μπέρνχαρντ, σκηνοθετεί το έργο Φλόρενς Φόστερ Τζένκινς του Stephen Temperley με πρωταγωνιστές τους Nαταλία Τσαλίκη και Προμηθέα Αλειφερόπουλο.

«H τέχνη δεν μπορεί να κυβερνιέται από την περίσκεψη και τη σύνεση», «σημασία έχει τι ακούμε εμείς μέσα στο κεφάλι μας» υποστηρίζει η Τζένκινς, προκειμένου να δικαιολογήσει την εμμονή της να τραγουδά δημοσίως, και μάλιστα Μότσαρτ. Πολλά χρόνια μετά τον θάνατό της, το μουσικό της ταίρι στο πιάνο, ένας διαλυμένος ψυχολογικά μουσικός, ο Κόσμε ΜακΜουν, προσπαθεί ακόμα να εξηγήσει το φαινόμενο Τζένκινς. Πρόκειται για την ιστορία δύο εντελώς διαφορετικών ανθρώπων που συναντήθηκαν κάπου στην Αμερική της δεκαετίας του '30 και η μουσική τους συμπόρευση αποδείχθηκε καταφύγιο από τον φόβο και την αποδοκιμασία. Το ζήτημα της πίστης και η έλλειψής της, η φθορά που προκαλούν η αρρώστια και η αποτυχία και η τέχνη ως αντίδοτο κατά του θανάτου και της ερωτικής απουσίας είναι μερικά από τα βασικά στοιχεία του έργου.

Θέατρο Θησείον
Τουρναβίτου 7, Ψυρρή, 210 3255444

4/11/16-29/1/17, Παρ.-Κυρ. 21:00. Εισ.: €15 (κανονικό), €10 (μειωμένο, φοιτητικό, ΑμεΑ, ανέργων, άνω των 65). Ειδική τιμή: €7 μέχρι την πρεμιέρα. Ticket services Πανεπιστημίου 39 (εντός Στοάς Πεσματζόγλου) Τηλεφωνική αγορά: 210 7234567

Online: www.ticketservices.gr

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3255444 (Δευτ.-Παρ. 10:00-17:00) Facebook | www.pro4.gr

Συντελεστές
Μτφρ.: Γιάννος Περλέγκας, Προμηθέας Αλειφερόπουλος
Σκηνοθεσία: Γιάννος Περλέγκας
Σκηνικά/κοστούμια: Λουκία Χουλιάρα
Κίνηση: Δήμητρα Ευθυμιοπούλου
Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος
Σχεδιασμός-επιμέλεια ήχου/εικόνας: Αφροδίτη Ρήγα
Βοηθός σκηνοθέτη: Μάγδα Καυκούλα
Βοηθός ενδυματολόγου/κατασκευή κοστουμιών: Σάλι Αλάραμπι
Φωνητική διδασκαλία: Ευαγγελία Καρακατσάνη
Σχεδιασμός κομμώσεων: Σωτήρης Πατεράκης
Ηχογράφηση μουσικής (πιάνο): Θοδωρής Οικονόμου
Ηχοληψία: Κώστας Μπώκος (Studio 19st)
Φωτογραφίες: Κarol Jarek
Γραφιστική επιμέλεια: Μάριος Γαμπιεράκης
Παραγωγή: Μανόλης Σάρδης - PRO4

30 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε τη φετινή σεζόν Facebook Twitter
Nαταλία Τσαλίκη και Προμηθέας Αλειφερόπουλος στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της παράστασης «Φλόρενς Φόστερ Τζένκινς».
Nαταλία Τσαλίκη και Προμηθέας Αλειφερόπουλος στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της παράστασης «Φλόρενς Φόστερ Τζένκινς».

Το μαγικό βιολί

Το Μαγικό Βιολί του Νίκου Ξανθούλη και της Μαριβίτας Γραμματικάκη, μια παράσταση που καλεί τα παιδιά να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο του θεάτρου και της μουσικής, παρουσιάζει η παιδική σκηνή του Θεάτρου Χώρα. Ένα καστ ταλαντούχων ηθοποιών και μια σειρά βιντεοπροβολών μεταμορφώνουν τη σκηνή σε ένα τρισδιάστατο σκηνικό εικονικής πραγματικότητας που ζωντανεύει την ιστορία του μαγικού βιολιού.

Θέατρο Χώρα
Αμοργού 20, Κυψέλη, 210 8673945, Κάθε Κυριακή, 11:00 & 15:00, www.theatrochora.gr. Προπώληση εισιτηρίων: Ticket Services, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), 210 7234567, www.ticketservices.gr.
Παίζουν και τραγουδούν: Γρηγόρης Γεωργίου, Φένια Ζαχαρίου, Ελένη Κάκκαλου, Ιωάννης Κοντέλλης, Δημήτρης Κυρατσούδης, Ηρακλής Κωστάκης, Τζωρτζίνα Παλαιοθοδώρου, Νικόλας Στραβοπόδης, Γιώργος Τζαβάρας

Σκηνοθεσία: Γιάννη Κωνσταντακόπουλου

Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου «Αστροφεγγιά»
Οι παράλληλες ιστορίες μιας παρέας νέων παιδιών, οι έρωτες, τα όνειρα και οι συγκρούσεις τους με φόντο μια ομιχλώδη και δραματική εποχή για την ελληνική Ιστορία, την περίοδο του Μεσοπολέμου, ζωντανεύουν για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι στη σκηνή του Θεάτρου Χώρα. Το αριστούργημα του Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου, που γνώρισε μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία τη δεκαετία του '80, σκηνοθετεί ο Πέτρος Ζούλιας.

Θέατρο Χώρα
Αμοργού 20, Κυψέλη, 210 8673945, www.theatrochora.gr
Τετ. & Κυρ. 20:00, Πέμ.-Σάβ. 21:00
Προπώληση: Ticket Services, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), 210 7234567, www.ticketservices.gr

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Ρένια Λουιζίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Χάρης Τζωρτζάκης, Ιωάννης Παπαζήσης, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Μαριαλένα Ροζάκη, Σταύρος Σβήγκος, Μάκης Πατέλης, Γιούλικα Σκαφιδά, Βασίλης Χαρίσης. Συμμετεχει ο Δάνης Κατρανίδης.

 

Ελευθέριος Βενιζέλος
Τη ζωή και το έργο του Ελευθέριου Βενιζέλου, μίας από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της σύγχρονης Ελλάδας, παρουσιάζει για πρώτη φορά σε θεατρική παράσταση ο Γιάννης Μόρτζος, σκηνοθετώντας και συνάμα πρωταγωνιστώντας στο θεατρικό έργο του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου. Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε σε επιλεγμένα φεστιβάλ της Ελλάδας, η παράσταση Ελευθέριος Βενιζέλος κάνει στάση στο Θέατρο Τέσσερις Εποχές - Γιάννης Μόρτζος. Τα νεανικά του χρόνια, η Κρήτη, οι γυναίκες που αγάπησε, τα επιτεύγματα και τα λάθη των πολιτικών του επιλογών, οι νίκες και οι ήττες του, υφαίνονται θεατρικά επί σκηνής, φωτίζοντας γεγονότα, συμβάντα και άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Θέατρο Τέσσερις Εποχές – «Γιάννης Μόρτζος»
Μοσχονησίων 36, πλατεία Αμερικής, 210 8812289
Τετ. & Κυρ. 19:00, Πέμ.-Σάβ. 21:00

Εισ.: €15, €10 (Κυριακή)

Παίζουν: Γιάννης Μόρτζος, Γιούλη Ζήκου, Νίκος Κανατάς, Βασίλης Σαμαριτάκης, Ελεάννα Πουλίδα, Μανώλης Γεραπετρίτης, Βαγγέλης Πετρόπουλος, Τιτίκα Μαρίνου

30 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε τη φετινή σεζόν Facebook Twitter
Ο Γιάννης Μόρτζος υποδύεται τον Ελευθέριο Βενιζέλο στην ομώνυμη παράσταση.
30 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε τη φετινή σεζόν Facebook Twitter
Ο θίασος της παιδικής παράστασης το «Μαγικό Βιολί»
30 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε τη φετινή σεζόν Facebook Twitter
Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου «Αστροφεγγιά»
Αριστερά: Ο θίασος της παιδικής παράστασης το «Μαγικό Βιολί» (πάνω) και ο θίασος της Αστροφεγγιάς (κάτω) που παίζονται στο θέατρο Χώρα. Δεξιά: Ο Γιάννης Μόρτζος υποδύεται τον Ελευθέριο Βενιζέλο στην ομώνυμη παράσταση.

Για...μια ανάσα
Ένα άκρως επίκαιρο έργο, γροθιά στο στομάχι για τον ανυπεράσπιστο μπροστά στο χρήμα και τη συναλλαγή σύγχρονο άνθρωπο, το ψυχολογικό θρίλερ της Ζίνι Χάρις Για... μια ανάσα παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μετά το Royal Court στο Λονδίνο, το θέατρο Διάνα, σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή. Η Ελένη Ράντου επιστρέφει στη θεατρική της στέγη και υποδύεται την Άννα, έναν σύγχρονο Φάουστ ή έναν σύγχρονο Οδυσσέα που παλεύει με θεούς και δαίμονες σε ένα υπαρξιακό ταξίδι επιβίωσης. Η ζωή της Άννας, όπως και της άλλης ηρωίδας του έργου, της Σοφί, μετατρέπεται σε απροσδόκητο θρίλερ, ενώ ταξιδεύουν σε μια Ευρώπη που καταρρέει... Αναζητώντας τη δική τους Ιθάκη, τι θα πρέπει να κερδίσουν και τι να χάσουν; Ενδεικτικό το σχόλιο της Guardian ότι «το έργο κόβει την ανάσα των θεατών»!

Θέατρο Διάνα
Ιπποκράτους 7, 210 3626596, Facebook
Κυρ. 19:30, Τετ.- Πέμ. 20:00, Παρ.-Σάβ. 21:00. Για κράτηση εισιτηρίων: www.viva.gr

Παίζουν: Ελένη Ράντου, Αντώνης Καρυστινός, Ελένη Ουζουνίδου, Ηλίας Μελέτης, Γιώργος Μάτζιαρης, Κρις Ραντάνοφ

Απόδοση κειμένου: Ελένη Ράντου
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής
Σκηνικά: Μαγιού Τρικεριώτη
Κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης

30 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε τη φετινή σεζόν Facebook Twitter
Η Ελένη Ράντου και η Ελένη Ουζουνίδου στην παράσταση «Για...μια ανάσα».
Η Ελένη Ράντου και η Ελένη Ουζουνίδου στην παράσταση «Για...μια ανάσα».

Σμύρνη μου αγαπημένη
Για 3η χρονιά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
H επιτυχημένη παράσταση Σμύρνη μου αγαπημένη της Μιμής Ντενίση και του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, που καθήλωσε χιλιάδες θεατές, επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» από τις 3 Νοεμβρίου μόνο για λίγες παραστάσεις, και από 25 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Οι χοροί, τα τραγούδια, η ξένοιαστη και κοσμοπολίτικη ζωή της πόλης αλλά και τα ιστορικά γεγονότα που οδήγησαν στην οδυνηρή καταστροφή και τον ξεριζωμό ξεδιπλώνονται σε μια «χορταστική» παράσταση, στην οποία συμμετέχει ζωντανά η ορχήστρα Εστουδιαντίνα και ο αρχοντορεμπέτης Μπάμπης Τσέρτος.

Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Πειραιώς 254,Ταύρος, 212 2540300, www.theatron254.gr.

Τετ.-Πέμ. 19:00, Παρ.-Σάβ. 20:00, Κυρ. 18:30. Εισ.: €14

Ο Εμίλ και οι ντετέκτιβ
O Εμίλ και οι ντετέκτιβ, το πιο αγαπημένο ανάγνωσμα του σημαντικότερου Γερμανού συγγραφέα παιδικών βιβλίων Έριχ Καίστνερ (Παγκόσμιο Βραβείο Λογοτεχνίας «Χανς Κρίστιαν Άντερσεν») που έχει χαρακτηριστεί «η Πηνελόπη Δέλτα της Γερμανίας», μεταφέρεται στη σκηνή του «Θέατρον» από τις 4 Νοεμβρίου, σε μια τρυφερή και συνάμα ξεκαρδιστική παράσταση. Ο Εμίλ και η παρέα του, σύμβολα της ανυπότακτης παιδικής δύναμης, μπλέκονται σε μια ιστορία καταδίωξης με πρωταγωνιστές το θάρρος, την εφευρετικότητα και την ομαδικότητα των παιδιών απέναντι στη «δυσκαμψία» των μεγάλων.

Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Σε απόδοση της Μιμής Ντενίση και σκηνοθεσία του Λευτέρη Γιοβανίδη
Παίζουν: Αντώνης Λουδάρος, Ναταλία Δραγούμη, Νεφέλη Ορφανού, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Γιώργος Μακρής


Ο Περαστικός
Με τον Περαστικό, ένα μονόπρακτο ψυχόδραμα που γράφτηκε το 1910 από τον Valery Yakovlevich Bryusov, ηγετική μορφή του συμβολιστικού κινήματος στη Ρωσία, επιστρέφει αυτήν τη σεζόν η ομάδα Cheek-Bones. Η παράσταση που παρουσιάστηκε με επιτυχία για πρώτη φορά στο Bob Theatre Festival 2016 στο Bios παίζεται κάθε Τετάρτη (21:15) στη σκηνή του θεάτρου Φούρνος. Η Έλενα Τριανταφύλλου υποδύεται τη Γιούλια, μια νεαρή γυναίκα που, υπό το βάρος –και με τον φόβο– της κοινωνικής απόρριψης, ζει μια ασφυκτικά μετρημένη αλλά και απομονωμένη ζωή. Ο πατέρας της την αφήνει μόνη για μέρες και λείπει συχνά. Ενώ κάθε μέρα ξυπνάει και κάνει αυτά που πρέπει, τις μέρες που είναι μόνη επιτρέπει στον εαυτό της να ζήσει, κρυφά από τον οποιονδήποτε, με τον τρόπο που θα ήθελε να ζει. Όταν μια μέρα ένας επίμονος ξένος φτάνει στο κατώφλι της, αυτή τον αφήνει να μπει στο σπίτι της και κατ' επέκταση στη ζωή της, ξεδιπλώνοντας τις ανείπωτες πτυχές της ζωής της.

Θέατρο Φούρνος
Μαυρομιχάλη 168, 210 6460746
Εισ.: €10, €8 (μειωμένο), €5 (ατέλειες/άνεργοι)
Έως τις 7/12

30 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε τη φετινή σεζόν Facebook Twitter
Ο θίασος της παράστασης «Σμύρνη μου αγαπημένη».
30 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε τη φετινή σεζόν Facebook Twitter
Ο Εμίλ και οι ντετέκτιβ με τον Αντώνη Λουδάρο στον κεντρικό ρόλο
30 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε τη φετινή σεζόν Facebook Twitter
Ο Περαστικός
Aριστερά: Ο θίασος της παράστασης «Σμύρνη μου αγαπημένη». Δεξιά: Ο Εμίλ και οι ντετέκτιβ με τον Αντώνη Λουδάρο στον κεντρικό ρόλο (πάνω) και ο θίασος της παράστασης «Ο Περαστικός» του Valery Yakovlevich Bryusov.

Δείπνο Ηλιθίων
Φέτος τον χειμώνα ο Σπύρος Παπαδόπουλος μας καλεί στο Δείπνο Ηλιθίων, μια παράσταση με πολύ χιούμορ, πολλή ανθρωπιά και σάτιρα του κοινωνικού ρατσισμού. Μαζί του στο τραπέζι οι Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Τάκης Παπαματθαίου, Βασίλης Ρίσβας, Άννα Μενενάκου και Ξανθή Γεωργίου. Καθένας βρίσκει έναν «ηλίθιο», τον καλεί στο δείπνο, τρώνε, πίνουν, διασκεδάζουν, γελούν εις βάρος των ανυποψίαστων καλεσμένων τους και στο τέλος αυτός που έχει φέρει τον πιο τέλειο «ηλίθιο» στέφεται νικητής!

Θέατρο Κάππα
Κυψέλης 2, Κυψέλη, 210 7707227, 210 8827000
Τετ. 19:00, Πέμ.-Παρ. 21:00, Σάβ. 18:00 & 21:00, Κυρ. 18:15 & 21:00
Εισ.: €10-20

Τρεις αδελφές
Αφού πειραματίστηκε με διηγήματα, νουβέλες και αποσπάσματα από θεατρικά έργα του Α.Π. Τσέχοφ στην επιτυχημένη παράσταση Τσέχοφ, αυτήν τη φορά ο Δημήτρης Μυλωνάς μεταφέρει στο ανανεωμένο Θέατρο Tempus Verum Εν Αθήναις ατόφιο το αριστούργημα του Ρώσου δραματουργού Τρεις αδελφές με έναν αξιόλογο θίασο 12 ηθοποιών. Κάτω από τη σκιά του εκλιπόντα πατέρα, η Όλια, η Μάσα, η Ιρίνα και όσοι τις περιβάλουν προσπαθούν να ανασυντάξουν τη ζωή τους και να διεκδικήσουν την ευτυχία σε μια σκηνική παρτιτούρα με νότες τη σιωπή και την έξαρση, την προσδοκία και τη ματαίωση, το κωμικό και το τραγικό.

Θέατρο Τempus Verum Εν Αθήναις
Iάκχου 19, Γκάζι, 210 3425170 7/11/16-10/1/17
Δευτ.-Τρ. 20:00
Εισ.: €12, €10, €8 και €5 (ατέλεια)

Η Αρρώστια της Νιότης
Ο Δημήτρης Λάλος αναλαμβάνει την καλλιτεχνική διεύθυνση της θεατρικής σκηνής Tempus Verum - Εν Αθήναις. Με την παρασταση Η αρρώστια της νιότης , έργο του Φέρντιναντ Μπρούκνερ, μας συστήνει έναν κόσμο γεμάτο νεανικό πάθος και ερωτικό εκτροχιασμό, όπου τα σκοτεινά παιχνίδια εξουσίας έχουν τον πρώτο λόγο.

Θέατρο Τempus Verum Εν Αθήναις
Ιάκχου 19, Γκάζι, 210 3425170

30 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε τη φετινή σεζόν Facebook Twitter
Σπύρος Παπαδόπουλος και Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στο «Δείπνο Ηλιθίων».
30 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε τη φετινή σεζόν Facebook Twitter
Ο θίασος της παράστασης «Τρεις Αδελφές». Φωτογραφία: Πάτροκλος Σκαφιδάς
30 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε τη φετινή σεζόν Facebook Twitter
«Η Αρρώστια της Νιότης»
Αριστερά: Σπύρος Παπαδόπουλος και Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στο «Δείπνο Ηλιθίων». Δεξιά: Ο θίασος της παράστασης «Τρεις Αδελφές» (πάνω) και «Η Αρρώστια της Νιότης» (κάτω) που παίζονται στο Θέατρο Τempus Verum Εν Αθήναις.

Κατερίνα
Η παράσταση του Γιώργου Νανούρη που συγκλόνισε κοινό και κριτικούς επιστρέφει στην Αθήνα για 3η χρονιά από τις 5 Δεκεμβρίου και μόνο για 12 παραστάσεις. Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της διπολικής μητέρας του συγγραφέα Αύγουστου Κορτώ, με τη Λένα Παπαληγούρα στον ομώνυμο ρόλο και τον Λόλεκ να τη συνοδεύει μουσικά επί σκηνής.

Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου
Προφήτη Δανιήλ 3-5 & Πλαταιών, Κεραμεικός, 211 0132002-5, 212 1042777
Δευτέρα & Τρίτη 21:00, έως 10 Ιανουαρίου
Εισ.: €15, €12 (μειωμένο)

30 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε τη φετινή σεζόν Facebook Twitter
Ο Λόλεκ συνοδεύει μουσικά επί σκηνής τη Λένα Παπαληγούρα στην «Κατερίνα» του Αύγουστου Κορτώ σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη.
Ο Λόλεκ συνοδεύει μουσικά επί σκηνής τη Λένα Παπαληγούρα στην «Κατερίνα» του Αύγουστου Κορτώ σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη.

Tres
Την ιστορία τριών αδελφικών φίλων που, έχοντας πια περάσει τα 40 και μην έχοντας σύντροφο, αποφασίζουν ότι θέλουν να γίνουν μητέρες, πραγματεύεται το Tres του Juan Carlos Rubio, το οποίο θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα η square theatre company στο θέατρο Olvio, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Λασπιά και μετάφραση του Δημήτρη Ψαρρά. Οι τρεις καρδιακές φίλες που είχαν να συναντηθούν 20 χρόνια αποφασίζουν πως ήρθε η ώρα να βρουν τον τέλειο άντρα και να τον πείσουν να τους χαρίσει μερικά... σπερματοζωάρια ώστε να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σαν αδελφάκια.

Θέατρο Olvio
Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7, Βοτανικός, 210 3414118
Τετάρτη & Πέμπτη 21:30

Παίζουν: Ιωάννα Σταυροπούλου, Δάφνη Μανούσου, Γεωργία Σιακαβάρα, Λευτέρης Δημηρόπουλος


Camille Claudel Mudness
Μετά τη θερμή υποδοχή από κοινό και κριτικούς όταν πρωτοπαρουσιάστηκε στο Αγγέλων Βήμα το 2013, το έργο Camille Claudel Mudness του Γιάννη Λασπιά, που κυκλοφορεί από την ΚΑΠΑ εκδοτική, επιστρέφει φέτος τον χειμώνα στο Vault. Πρόκειται για την ιστορία δύο γυναικών με αντισυμβατική ζωή, της πρώτης γυναίκας ψυχιάτρου στη Γαλλία και της μεγάλης γλύπτριας Camille Claudel, που συναντιούνται σε ένα ψυχιατρικό άσυλο του Παρισιού το 1913 και αναπτύσσουν έναν ισχυρό δεσμό που ξεπερνά τη σχέση γιατρού-ασθενή.

Vault
Μελενίκου 26, Βοτανικός, 213 0356472, 6945 993870
Σάβ. 19:15, Κυρ. 21:15.
Παίζουν: Δάφνη Μανούσου & Στέλλα Μπούρου


Ρωμαίος και Ιουλιέτα
Την πιο σπαρακτική ιστορία αγάπης στο παγκόσμιο δραματολόγιο, το Ρωμαίος και Ιουλιέτα που σκηνοθετεί στο Πάνθεον ο Δημήτρης Λιγνάδης, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό για ακόμα λίγες ημέρες. Εκείνο που κάνει ξεχωριστή αυτήν τη διασκευή του αριστουργήματος του Σαίξπηρ είναι ότι για πρώτη φορά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται δύο έφηβοι, όπως ήταν και οι πραγματικοί ήρωες του έργου.

Θέατρο Πάνθεον
Πειραιώς 166, Ταύρος, 210 3471111, www.pantheontheater.gr
Παρ.-Σάβ. 21:00, Κυρ. 19:00 (Εως 20 Νοεμβρίου). Εισ.: €15-45

30 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε τη φετινή σεζόν Facebook Twitter
Από αριστερά: O θίασος του «Tres» στο θέατρο Olvio, o σκηνοθέτης του «Tres» και του «Camille Claudel Mudness» Γιάννης Λασπιάς και οι νέοι πρωταγωνιστές της παράστασης «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» με τον Δημήτρη Λιγνάδη.
Από αριστερά: O θίασος του «Tres» στο θέατρο Olvio, o σκηνοθέτης του «Tres» και του «Camille Claudel Mudness» Γιάννης Λασπιάς και οι νέοι πρωταγωνιστές της παράστασης «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Άμλετ
Ο Άμλετ του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, με τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη στον ομώνυμο ρόλο και σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα, κάνει πρεμιέρα σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Ένα κείμενο που καταγράφει όλη την ηθική περιπέτεια ενός ανθρώπου λαμπερής ευφυΐας και αστραφτερής ευφράδειας, που έχει το εύρος να θέτει καίρια ερωτήματα για την ανθρώπινη ύπαρξη.

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Ηρώων Πολυτεχνείου 32, Πειραιάς, 210 4143310, www.dithepi.gr
Τετ.-Παρ. 20:30, Σάβ. 17:30 & 21:00, Κυρ. 19:00. Εισ.: €10-25, €8 (λαϊκή απογευματινή)

Το ψωμί της Νινευί
Μια άκρως επίκαιρη παράσταση, το Ψωμί της Νινευί, που αφηγείται την ιστορία δύο προσφύγων θα παρουσιάζει από τις 21 Νοεμβρίου το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μυλωνά. H πρεμιέρα θα γίνει στις 21 Νοεμβρίου.

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Ηρώων Πολυτεχνείου 32, Πειραιάς, 210 4143310, www.dithepi.gr
Σάβ. 21:00, Κυρ. 19:00, Δευτ.-Τρ. 20:30 (έως τις 21 Ιανουαρίου 2017)
Εισ.: €15, €10 & €5 (μειωμένο)
Παίζουν: Λήδα Πρωτοψάλτη, Σταύρος Ζαλμάς

 

Αντεροβγάλτης
Την ιστορία του Τζακ του Αντεροβγάλτη παρουσιάζει για πρώτη φορά υπό μορφήν επεισοδίων στην Ελλάδα η θεατρική ομάδα Νοσταλγία. Η αστυνομική ιστορία ξετυλίγεται σε 4 σπονδυλωτά επεισόδια γεμάτα σασπένς που «φλερτάρουν» με το ύφος αστυνομικών τηλεοπτικών σειρών και την ατμόσφαιρα κινηματογραφικών ταινιών μυστηρίου. Το 2ο επεισόδιο με τίτλο Στα ίχνη του Μονόκερoυ κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου.

Rabbithole
Γερμανικού 20, Μεταξουργείο, 210 5249903
7-18 Δεκεμβρίου 2016, Τετ.-Κυρ. 21:30
Εισ.: €15, €10 ευρώ (φοιτητικό), €8 ευρώ (άνεργοι, ατέλειες)
Οnline προπώληση: viva.gr

30 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε τη φετινή σεζόν Facebook Twitter
Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης στο ρόλο του Άμλετ.
30 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε τη φετινή σεζόν Facebook Twitter
Σταύρος Ζαλμάς και Λήδα Πρωτοψάλτη στο «Ψωμί της Νινευί»
30 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε τη φετινή σεζόν Facebook Twitter
Αντεροβγάλτης
Αριστερά: Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης στο ρόλο του Άμλετ. Δεξιά: Σταύρος Ζαλμάς και Λήδα Πρωτοψάλτη στο «Ψωμί της Νινευί» (πάνω) και σκηνή από την παράσταση «Αντεροβγάλτης» (κάτω).

Έγκλημα και τιμωρία
Μετά τη μεγάλη περσινή επιτυχία, το Έγκλημα και Τιμωρία του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι, σε διασκευή του Λεβάν Τσουλάτζε, καλλιτεχνικού διευθυντή του Kote Marjanishvili Τheatre, επέστρεψε στο θέατρο Άνεσις γι' ακόμα μία σεζόν. Το έργο μιλάει για έναν φοιτητή που κατηγορήθηκε για τη δολοφονία ενός γέροντα έχοντας κίνητρα αντίστοιχα με αυτά του Ρασκόλνικοφ, πρωταγωνιστή του έργου του Ντοστογιέφσκι, ο οποίος έκανε διπλό φόνο διαπράττοντας ληστεία, ενώ φαίνεται πως επιδίωξε να υπερβεί τα ηθικά κοινωνικά όρια.

Θέατρο Άνεσις
Λεωφ. Κηφισίας 14, Αμπελόκηποι, 210 7488881-2
Τετ. & Κυρ. 19:30, Πέμ. 20:00, Παρ. & Σάβ. 20:30
Εισ.: €10-19
Παίζουν: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Τάσος Ιορδανίδης, Αννίτα Κούλη, Σοφία Πανάγου, Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Διακοσάββας και ο Θοδωρής Κατσαφάδος

 

Δεσποινίς Τζούλια
Η δημοφιλέστερη ηρωίδα του Aύγουστου Στρίντμπεργκ, η Δεσποινίς Τζούλια, χορεύει για 4η χρονιά flamenco στη σκηνή του Άνεσις σε μια παράσταση του Σταύρου Λίτινα που αγάπησαν κοινό και κριτικοί. Ρηξικέλευθο και έντονα προκλητικό έργο για την εποχή που γράφτηκε (1888), το Δεσποινίς Τζούλια παρουσιάζει την ιστορία μιας κοπέλας η οποία από θύτης γίνεται το θύμα του γοητευτικού υπηρέτη της Ζαν, διεισδύοντας αριστοτεχνικά στο δίπολο φόβος - εξουσία.

Θέατρο Άνεσις
Λεωφ. Κηφισίας 14, Αθήνα, 210 748 8881
Δευτ.-Τρ. 21:00
Προπώληση: www.viva.gr

Κουαρτέτο
Ένα από τα πιο δημοφιλή έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου, το Κουαρτέτο του Heiner Müller, παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά το Arroyo Nuevo, σε σκηνοθεσία του Σταύρου Λίτινα. Η αρχετυπική πάλη των φύλων, όπως ενσαρκώνεται στα πρόσωπα της μαρκησίας Ντε Μερτέιγ και του υποκόμη Ντε Βαλμόν, μεταγράφεται με συγκλονιστικό τρόπο σε flamenco και αποκτά διαστάσεις εκ βάθρων αλληλοεξόντωσης, σε ένα παιχνίδι υποταγής και ταπείνωσης υπό τη σκέπη του ερωτικού προσωπείου.

Arroyo Nuevo
Μ. Αλεξάνδρου 128, Κεραμεικός, 210 3469575
Παρ. & Σάβ. 21:00, Κυρ. 20:00
Εισ.: €12, €10 (μειωμένο)

30 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε τη φετινή σεζόν Facebook Twitter
Το «Κουαρτέτο» του Heiner Müller.
30 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε τη φετινή σεζόν Facebook Twitter
Έγκλημα και Τιμωρία
30 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε τη φετινή σεζόν Facebook Twitter
Δεσποινίς Τζούλια
Αριστερά: «Έγκλημα και Τιμωρία» (πάνω) και «Δεσποινίς Τζούλια» (κάτω) στο θέατρο Άνεσις. Δεξιά: Το «Κουαρτέτο» του Heiner Müller.

Μωρό μου
Μια γυναίκα μετράει τη ζωή της. Δεν περιμένει τίποτα. Ή μήπως περιμένει; Νοσταλγεί, σαρκάζει, αυτοσαρκάζεται. Η Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου ερμηνεύει με τη σπάνια στόφα της αληθινής θεατρίνας τον ρόλο μιας γυναίκας που «διανυκτερεύει» στον θεατρικό μονόλογο Μωρό μου, σε κείμενο της ίδιας και σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Χατζή. «Μωρό μου», μια βόλτα στα άδυτα του μη ύπνου, διανυκτέρευση!

Σημείο Πολιτισμού Χυτήριο
Ιερά Οδός 44 (στάση μετρό Κεραμεικός), 2103412313, www.chytirio.gr
Δευτ.-Τρ. 21:00 (έως 28 Φεβρουαρίου 2017)
Εισ.: €12, €7 (μειωμένο)

Πετάει Πετάει
Την πιο φρέσκια κωμωδία της χρονιάς Πετάει Πετάει του Marc Camoletti για τα ερωτικά μπερδέματα ενός επιτυχημένου άνδρα με τρεις όμορφες αεροσυνοδούς θα παρουσιάζει από τις 24 Νοεμβρίου το Χυτήριο σε μετάφραση της Βάσιας Παναγοπούλου και διασκευή Στέλιου Παπαδόπουλου και Γιώργου Βάλαρη.
σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη.

Σημείο Πολιτισμού Χυτήριο
Ιερά Οδός 44 (στάση μετρό Κεραμεικός), 210 3412313
Πέμ. 20:00, Παρ. 21:00, Σάβ. 18:00 & 21:00, Κυρ. 19:00
Εισ.: €12-18, 10 (μειωμένο)
Προπώληση μέσω www.viva.gr 10 ευρώ, έως τις 22/11
Παίζουν: Αγγελική Δαλιάνη, Μάνος Ιωάννου, Βίκυ Κάβουρα, Μαρία Κορινθίου, Μάνος Παπαγιάννης / Φιλική συμμετοχή: Τζέση Παπουτσή

 

Σιλωάμ

Δύο συνταρακτικά, άπαιχτα έως τώρα έργα του Ιάκωβου Καμπανέλλη, με βιώματα από τον εγκλεισμό του στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Mauthausen, ανεβαίνουν για πρώτη φορά στη σκηνή υπό τον ενιαίο τίτλο Σιλωάμ, σε σκηνοθεσία Γιώργου Γιανναράκου. Πρόκειται για τα έργα Ο κρυφός ήλιος (1952) και Σιλωάμ (1951), που αποδεικνύονται διαχρονικά και απόλυτα επίκαιρα, στοχεύοντας το βάθος της ανθρώπινης φύσης και των επιλογών που θα ορίσουν τελικά τον άνθρωπο. Με τους Γιώργο Γιαννούτσο, Δημήτρη Κανέλλο, Ερρίκο Λίτση, Ευθύμιο Ξυπολυτά, Λευτέρη Παπακώστα και Κώστα Φαλελάκη.

Θέατρο Τζένη Καρέζη
Ακαδημίας 3, Αθήνα, 210 3636144
Δευτ.-Τρ. 21:15

30 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε τη φετινή σεζόν Facebook Twitter
Η Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου πρωταγωνιστεί στον θεατρικό μονόλογο «Μωρό μου».
30 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε τη φετινή σεζόν Facebook Twitter
Ο θίασος της παράστασης «Πετάει Πετάει» στο θέατρο Χυτήριο
30 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε τη φετινή σεζόν Facebook Twitter
Σιλωάμ στο θέατρο Τζένη Καρέζη
Αριστερά: Η Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου πρωταγωνιστεί στον θεατρικό μονόλογο «Μωρό μου». Δεξιά: Ο θίασος της παράστασης «Πετάει Πετάει» στο θέατρο Χυτήριο (πάνω) και το Σιλωάμ στο θέατρο Τζένη Καρέζη (κάτω).

Το Κουκλόσπιτο
Μετά τη μεγάλη περσινή επιτυχία, το Κουκλόσπιτο (Νόρα) του Ίψεν, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Σκεύα, με την Αμαλία Μουτούση και τον Άρη Λεμπεσόπουλο στους κεντρικούς ρόλους, επέστρεψε στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων «Λευτέρης Βογιατζής». Η Νόρα, μια γυναίκα που αφήνει σύζυγο και παιδιά, γίνεται σύμβολο του ελεύθερου ανθρώπου και μας καλεί σ' ένα ταξίδι αυτογνωσίας.

Θεατρο Οδου Κυκλαδων «Λευτερης Βογιατζης»
Κυκλάδων 11 & Κεφαλληνίας, Κυψέλη, 210 8217877
Τετ. 20:00, Πέμ.-Παρ. 20:30, Σάβ. 21:00, Κυρ. 19:00 (έως 15 Ιανουαρίου 2017)
Εισ.: €16, €18, €10 (μειωμένο)

Θεατρικές συναντήσεις στο café του IANOS
Κάθε μήνα ο Νίκος Θρασυβούλου υποδέχεται και συνομιλεί με σημαντικούς ανθρώπους του θεάτρου για την τέχνη, την κοινωνία και τη ζωή στο café του IANOS. Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, στις 20:30, συνομιλεί με τον σπουδαίο Έλληνα ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Μιχαλακόπουλο. Επόμενη συνάντηση την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, στις 20:30, με τον κορυφαίο Έλληνα ζωγράφο, σκηνογράφο και ενδυματολόγο Γιάννη Μετζικώφ, ενώ ο κύκλος κλείνει τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, στις 20:30, με τον ηθοποιό Ηλία Λογοθέτη.

Η είσοδος στις συναντήσεις είναι ελεύθερη, ενώ μεταδίδονται ζωντανά μέσα από το www.ianos.gr.

Αυτή η νύχτα μένει
Ένα οδοιπορικό στη μακριά νύχτα της άσωτης δεκαετίας του '80, μια παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή Αυτή η νύχτα μένει, παρουσιάζει στη σκηνή «Μελίνα Μερκούρη» του Δημοτικού Θεάτρου Καλαμαριάς, και μόνο για 13 παραστάσεις, η Κίρκη Καραλή. Το έργο ανατρέχει στα θρυλικά σκυλάδικα της επαρχίας και ζουμάρει σε ένα κολάζ ανθρώπων που μαγνητίζεται από τα λαϊκά τραγούδια και παρασύρεται σε ένοχες νύχτες.

Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη»
Μεταμορφώσεως 7-9 & Αργυρουπόλεως, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, 2310 458591, 6977620373
Εισ.: €15, €12 (φοιτητικό), €10 (ανέργων & ΑμεΑ)
10-20 Νοεμβρίου 2016
Ticket Services: 2107234567, www.ticketservices.gr

30 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε τη φετινή σεζόν Facebook Twitter
Αμαλία Μουτούση και Άρης Λεμπεσόπουλος στο «Κουκλόσπιτο».
30 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε τη φετινή σεζόν Facebook Twitter
Ο Ηλίας Λογοθέτης στις θεατρικές συναντήσεις στον ΙΑΝΟ
30 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε τη φετινή σεζόν Facebook Twitter
«Αυτή η νύχτα μένει» ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη
Αριστερά: Αμαλία Μουτούση και Άρης Λεμπεσόπουλος στο «Κουκλόσπιτο». Δεξιά: Ο Ηλίας Λογοθέτης στις θεατρικές συναντήσεις στον ΙΑΝΟ (πάνω) και «Αυτή η νύχτα μένει» ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη (κάτω).
1

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ