Όχι άλλος Σταμάτης Γαρδέλης γυμνός

Facebook Twitter
0

 Σταμάτης Γαρδέλης Playboy

1) Στις αναζητήσεις μέσω google στο enteka εδώ και χρόνια βλέπω πως κόσμος ψάχνει γυμνές φωτογραφίες του Σταμάτη Γαρδέλη. Τους τελευταίους μήνες όμως (προφανώς με αφορμή το comeback του στο ριάλιτι χορού) δύο στις τρεις αναζητήσεις αφορούν τις φωτογραφίες του απ’ το παλιό εκείνο Playboy.

 

 

Τέτοιες αναζητήσεις μου προκαλούν ένα ψυχαναγκαστικό άγχος, ότι δεν δίνω στον κόσμο αυτό που θέλει. Πολλές φορές σκέφτηκα να βρω τις φωτογραφίες, -να τις αγοράσω στην ανάγκη!- και να τις βάλω για να τελειώνουμε.

[Δε θέλω όμως και επίσης, όσο απίθανο κι αν ακούγεται, έχω κι άλλες σκοτούρες. Οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αρκεστούν σ’ ένα teaser.]

.

 

 

 

2) Κινηματογραφικά Κλισέ

 

Κάθε σίκουελ ταινίας που χρησιμοποιεί το διαφημιστικό σλόγκαν “…And this time… it’s personal” θα έχει ουσιαστικά την ίδια ακριβώς υπόθεση με την πρώτη ταινία.

 

 

3) Διακόσια Τέυχη Lifo

 

 

O Vam33 γράφει: 14 αγαπημένα μου από την lifo με αφορμή τα 200 τεύχη. Επίσης, τι συνέβαινε στην Ελλάδα και στον κόσμο όταν έβγαινε το πρώτο τεύχος.

 

 

4) Twilight Zone

 

 

(κάπως εξωφρενική εικόνα απ’ το σάιτ της Τατιάνας Στεφανίδου, που μόλις ξεκίνησε)

 

 

5) Ονόματα συγκροτημάτων

 

Στα σχόλια ενός προηγούμενου ποστ η Ιφιμέδεια μού έστειλε το λινκ του αμερικάνικου bits and pieces και από κει θα βρήκα ένα άρθρο για τα ονόματα συγκροτημάτων. Να μερικά παραδείγματα:

 

ABBA - an acronym for the first names of the band members: Agnetha, Björn, Benny and Anni-Frid (Frida).

 

B-52’s – The beehive hairstyle popular in the 1950’s (worn by band members) was called a B-52 after a type of large US Air Force bomber plane with that designation.

 

BEASTIE BOYS – According to Mike D., BEASTIE stands for Boys Entering Anarchistic Stages Towards Internal Excellence.

 

EURYTHMICS – a method of music instruction from the 1890’s that emphasizes physical response to the music..

 

PINK FLOYD – taken from the names of two Georgia bluesmen Pink Anderson and Floyd Council – from the early days when the band saw itself as a blues band.

 

 [τα υπόλοιπα εδώ]

 

 

6) Lifo Tube

 

(Συντριβάνι στο Ντουμπάι)

 

7) Δηλώσεις:

 

[εικόνα: Nan Goldin]

.

Άρης Δαβαράκης (για τον Χατζηδάκι):

 

“Τον θυμάμαι να διαβάζει τα απίστευτα υβρεολόγια της πανίσχυρης τότε «Αυριανής», που τον αποκαλούσε με κεφαλαία μαύρα γράμματα ΠΟΥΣΤΗ σε πρωτοσέλιδο και να σκάει στα γέλια, να βλέπει τη «Βραδυνή» να τον λέει «κομμουνιστή» και να μονολογεί χαρούμενος σαν μικρό παιδί που του πέτυχε η αταξία. «Αποφασίστε επιτέλους: Και πούστης και κομμουνιστής δεν γίνεται! Το απαγορεύει το κόμμα!»”

 

 

8) Διαφήμιση της Ημέρας

 

 

(δεν μοιάζει κάπως σόκιν σήμερα;)

 

 

9) Aggregator

 

Ένα φρέσκο Γράμμα από τη Νέα Υόρκη, από την  Ελίνα Κανελοπούλου /// To Grand Canyon Σε Timelapse /// Κάτι συν κάτι άλλο ίσον το φοβερό fashematics. /// Μια καταπληκτική συλλογή αναμνήσεων από ένα μέλλον που δεν υπήρξε ποτέ. /// Τα 50 καλύτερα κινηματογραφικά τρέιλερ όλων των εποχών, σύμφωνα με το Independent Film Channel.

 

 

10) Εξώφυλλο της ημέρας

 

 

(Σόρι δεν άντεξα. Το «δοκίμιο» του νέου εξωφύλλου, δια χειρός Μάρω Αλεξάνδρου)

 

 

11) Το Βίντεο Κλιπ

.

 

Ένα τραγούδι αριστούργημα, σκηνοθετημένο λιτά και εξπρεσιονιστικά αν δεν κάνω λάθος απ’ τον Derek Jarman. Η ιστορία του τραγουδιού εδώ.

.

-------------------------------------------------------

.

.

αύριο πάλι

.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ