11 πράγματα που δεν κάνουν τα ζώα - αλλά ίσως τα κάνει ο Άνθιμος!

11 πράγματα που δεν κάνουν τα ζώα - αλλά ίσως τα κάνει ο Άνθιμος! Facebook Twitter
91

 

11 πράγματα που δεν κάνουν τα ζώα - αλλά ίσως τα κάνει ο Άνθιμος! Facebook Twitter
 

 

Διάβασα πριν την είδηση: Τροπολογία στη Βουλή για την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια (Η κυβέρνηση την προσθέτει στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο).

 

Ξεπερνώ την ανέλπιστη είδηση που ελπίζω να μη μείνει μόνο στα χαρτιά και μένω λίγο στις σχετικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης. 

 

 

11 πράγματα που δεν κάνουν τα ζώα - αλλά ίσως τα κάνει ο Άνθιμος! Facebook Twitter

 

Άνθιμος: «Τα ζώα τέτοια πράγματα δεν κάνουν»

 

Πριν από αυτή την εξέλιξη, την τροπολογία της κυβέρνησης δηλαδή, ο Μητροπολίτης Ανθιμος είχε τοποθετηθεί κατά της πρότασης νόμου του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας στον Σκάι ότι πρόκειται για πρόκληση απέναντι στον Θεό, την πίστη και την παράδοση. Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «νομιμοποίηση επαίσχυντων πράξεων, που αλλοιώνουν την ζωή των ανθρώπων» . «Είναι πράγματα έξω από τη φύση, πως θα τα δεχτούμε; Είναι παρέμβαση στη φυσική ζωή των ανθρώπων. Δηλαδή τι; Θα παντρεύονται αγόρια με αγόρια και κορίτσια με κορίτσια;» είπε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, αναφέροντας πως διαπιστώνει μια τάση διαφθοράς και... αφύσικης εκτροπής. «Τα ζώα, τέτοια πράγματα δεν τα κάνουν. Αν τα κάνουμε εμείς θα είμαστε χειρότεροι από τα ζώα» κατέληξε ο κ. Άνθιμος.

 

 

====

 

11 πράγματα που δεν κάνουν τα ζώα - αλλά ίσως τα κάνει ο Άνθιμος! Facebook Twitter

 

Η 100% βεβαιότητα του Μητροπολίτη πως τέτοια πράγματα δεν γίνονται στη φύση (παρ' ό,τι είναι γνωστό το αντίθετο) με οδηγεί στην ανάγκη να φτιάξω μια σατιρική λίστα και με άλλα πράγματα που δεν τα κάνουν τα ζώα, ώστε να σταματήσουν επιτέλους να τα κάνουν οι άνθρωποι της Εκκλησίας!

 

 

1) Στα ζώα δεν υπάρχει η αγαμία. Τα ζώα κάνουν σεξ σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία των Μητροπολιτών που απέχουν απ' αυτό. Επίσης στα ζώα (σύμφωνα με τον Άνθιμο) δεν υπάρχει ομοφυλοφιλία, οπότε γιατί να υπάρχει στους παπάδες;!

 

2) Τα ζώα δεν πιστεύουν σε Θεούς που επινόησαν τα ίδια, σε αντίθεση με τους ανθρώπους της Εκκλησίας.

 

3) Τα ζώα δεν δίνουν άνευ όρων εξουσία σε άλλα ζώα τα οποία υποστηρίζουν ότι συνομιλούν με υπέρτατα όντα. 

 

4) Τα ζώα δεν πληρώνουν μισθούς ιερέων από την τσέπη τους, σε αντίθεση με τους ανθρώπους που ανέκαθεν χρυσοπληρώνουν την εκκλησία.

 

5) Στη φύση δεν υπάρχουν "ιερά" σκάνδαλα - ούτε παιδεραστίες, ούτε καταπατήσεις δασών, ούτε διαπλοκή, ούτε κλεψίματα απ' το παγκάρι, ούτε φιλίες με εγκληματίες, ούτε στήριξη χουντών, ούτε Ιερές offshore - όλα αυτά είναι πράγματα που συγκλόνισαν την εκκλησία που ανήκει ο κύριος Άνθιμος και καπέλωσαν τις προσπάθειες των πραγματικά καλών ανθρώπων της εκκλησίας.

 

6) Στα ζώα δεν υπάρχουν αμαρτωλές τροπολογίες όπως αυτή που θέλει να προωθήσει ο Υπουργός Παιδείας, με την οποία στην ουσία τα εκκλησιαστικά σκάνδαλα ΔΕΝ θα διερευνούνται, ενώ επίσης το ΣΔΟΕ δεν θα μπορεί να ελέγχει τις εκκλησιαστικές μπίζνες!

 

11 πράγματα που δεν κάνουν τα ζώα - αλλά ίσως τα κάνει ο Άνθιμος! Facebook Twitter

 

7) Τα ζώα, ούτε στην πιο τρελή τους φαντασία, δεν θα φορούσαν χρυσοποίκιλτα φουστάνια, τεράστιες χρυσές κορώνες, ούτε θα κρατούσαν υπερπολύτιμα σκήπτρα ή ξέρω εγώ τι άλλο για να δείξουν την ανωτερότητά τους, προκαλώντας τους υπόλοιπους που ψωμολυσσούν. 

 

8) Για πολλά μπορούν να κατηγορηθούν τα ζώα, όμως σίγουρα δεν θα πετάγονταν εκεί που δεν τα σπέρνουν για να καταδικάσουν ηθικά τα άλλα ζώα, για να τους στερήσουν δικαιώματα, για να κουτσομπολέψουν προσωπικές ζωές, για να τα εμποδίσουν να ζουν όπως θέλουν. Δεν κάνουν κήρυγμα μίσους σαν να είναι οι Φωτεινοί Παντογνώστες.

 

9) Τα ζώα δεν θα έφτιαχναν περίπλοκους τρόπους για να πλουτίσουν και μετά να κρατούν την περιουσία τους σφιχτά, ή δεν θα αυτοδιαφημίζονταν με συσσίτια (με τα τρόφιμα που αφήνει ο κοσμάκης στο σούπερ μάρκετ), ώστε μετά να κοκορεύονται ότι βοηθάνε την κοινωνία ενώ σίγουρα θα μπορούσαν και πολύ καλύτερα.   

 

10) Τα ζώα δεν κάνουν θρησκευτικούς πολέμους, ούτε προσπαθούν να προσηλυτίσουν άλλα ζώα, ούτε σκοτώνουν στο όνομα οποιασδήποτε θρησκείας. Ναι, κάνουν και τα ζώα παρόμοιες φρικαλεότητες με τους ανθρώπους, αλλά δεν τις βαφτίζουν "ιερές" ή δεν προσπαθούν να τις ξεπλύνουν με την δικαιολογία του Θεού ή της θρησκείας. 

 

11) Τέλος, στη φύση δεν βλέπουμε καθόλου να υπάρχουν εκδικητικές θρησκείες που να δημιουργούν ενοχές στα ζώα από τη στιγμή που γεννιούνται. Ούτε υπάρχει συνεχής τρομοκράτηση των ζώων από ιερείς που λένε εμμέσως "Ή θα κάνετε/ψηφίσετε/συμφωνήσετε με αυτό που λέω εγώ, ή θα καείτε στην κόλαση για όλη την αιωνιότητα!" ώστε να ελέγχουν το ποίμνιό τους.

 

==

 

Μπορεί ο ίδιος ο Άνθιμος να μην κάνει όλα ή πολλά από τα παραπάνω, όμως επειδή θεωρεί -λανθασμένα βέβαια- ότι η ομοφυλοφιλία δεν υπάρχει καθόλου στα ζώα και άρα πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους (το παράδειγμα της φύσης δηλαδή), περιμένω από την Εκκλησία και απ' τον ίδιο προσωπικά να ακολουθήσουν τα 11 παραδείγματα της φύσης που ανέφερα παραπάνω.

 

Δεν αποκλείεται ο κόσμος να γίνει τότε πολύ καλύτερος!

 

 

 

 

 

 

91

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

20 σχόλια
[Αν θεσπιζόταν σύμφωνο γάμου για όλους;](http://bit.ly/1fSgJPu)Του Πάσχου Μανδραβέλη> Και μιας και αναφερθήκαμε στους ιεράρχες, πρέπει να θέσουμε ένα ερώτημα. Αν η ομοφυλοφιλία είναι «παρά φύσιν», τότε τι είναι η αγαμία στην οποία ορκίζονται; Θα ήταν θεμιτό να αποφασίσει η πλειοψηφία τον υποχρεωτικό γάμο των ανώτερων κληρικών, αφού, όπως θα έλεγε και ο Θεσσαλονίκης κ. Ανθιμος, η «αγαμία δεν απαντάται πουθενά στο ζωικό βασίλειο»; Να σημειώσουμε ότι το τελευταίο είναι αληθές, και όχι όσα είπε σχετικά με την ομοφυλοφιλία.
Προσωπικά, έχω εκστασιαστεί από το ταλέντο του αρθρογράφου. Εαν είναι δυνατόν η Εκκλησία να "προσβάλλεται" απο το σύμφωνο συμβίωσης..Μην τρελαθούμε. Βέβαια παρασύρομαι και απο το μίσος μου για αυτά τα ανθρωποειδή με τις χρυσές ρόμπες και τα σκήπτρα. Οπότε ,μάλλον, δεν είμαι αντικειμενική..Το άρθρο ,πάντως, είναι πολύ καλά γραμμένο και έχει γενναία δόση χιούμορ
Πάλι καλά που το κατάλαβες κορίτσι. Πάντως τουλάχιστον για μια στιγμή έγινες Μαινάδα και ο αρθογράφος Βάκχος. Θρησκευτικός εκστασιασμός! Τι θα έρθει στο επόμενο στάδιο λατρείας; Δεν είναι καλύτερα να ρίξεις ένα προσωπικό μήνυμα στον ημίθεο και ότι βγει ... η πραγματικότητα;
Συγνώμη κιολας, αλλα δε νομιζω οτι επικρατει σκοταδισμος στον 21ο αιωνα, όπως πολλοί αναφέρουν. Η εκκλησία έχει μια μετριοπαθή στάση απεναντι σε πολλα ζητηματα και ακομα και οταν δεν εχει, μπορεις παγερα να αδιαφορησεις γι' αυτην η ακομη και να την κρινεις, χωρις να υποστεις κυρωσεις.Δε νομιζω οτι χρειαζεται καποιος να ειναι αθεος, για να μπορει να πραξει ορθα. Το προβλημα με την οργανωμενη θρησκεια, δεν ειναι η θρησκεια, αλλα η οργανωση, κυριως οταν αυτη εμπλεκεται σε ζητηματα πολιτικης εξουσιας. Περαν τουτου η γιαγια που προσευχεται ανελειπως, αλλα 'θαβει' τις γειτονισσες της, δεν αποτελει εμποδιο στην εξελιξη του πολιτισμου και κάτι [...] σαν τον Άνθιμο το μόνο που λαμβάνουν από μεγάλη μερίδα του κόσμου είναι παντελής αδιαφορία.Προσωπικα για μενα η θρησκεια, πρεπει να αντιμετωπιζεται ως πολιτιστικο χαρακτηριστικο και να της δινονται και καποια ελαφρυντικα, διότι είναι ανθρώπινο δημιούργημα.
Καλό άρθρο.Το πιο αστείο δε είναι πως το "επιχείρημα" Άνθιμου, εκτός από ηλίθιο στην ίδια τη βάση του (ούτε αυτοκίνητα χρησιμοποιούν τα ζώα, ή Η/Υ), είναι και ψευδές.http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=55083
Ότι και να λέει ο Άνθιμος η Φύση το λέει καλύτερα.Τα συναισθήματα και οι αλλαγές στο σώμα δημιουργήθηκαν από την Φύση για ένα μόνο σκοπό την επαφή του σπέρματος με το ωάριο με την συνουσία για αναπαραγωγή. Το σεξ λοιπόν από την αρχή της δημιουργίας μέχρι και το τέλος της δεν είναι αυτοσκοπός αλλά μέσο για να επιτύχει ο σκοπός της Φύσης που είναι η διαιώνιση του είδους, ανθρώπινου ή μη. Η Φύση μπορεί να μην είναι τέλεια αλλά είναι τελεσίδικη. Όσο και να θέλουν μερικοί και μερικές να κάνουν έφεση στους νόμους της τελικά θα υποκύψουν στον μοναδικά παντοδύναμο δικαστή.Ρεαλιστικά να το δούμε χωρίς παρωπίδες μία είναι η αιτία ύπαρξης ενός ανθρώπου, δύο άλλοι άνθρωποι, και όσο να προσπαθήσει κάποιος να αντισταθεί αλλάζοντας ρόλους πάντα θα χάνει στο τέλος την ουσία. Αυτό το θέατρο είναι το θέατρο του παραλόγου. Είναι παράλογη ακόμη και η προσπάθεια προσποίησης. Στις σπάνιες περιπτώσεις ατόμων που φαίνεται ότι η Φύση έκανε λάθος στην γέννηση τους υπάρχει κάποια αιτία που αυτή την στιγμή δεν γνωρίζουμε επιστημονικά. Μπορεί η αιτία να είναι καταστροφική ή μπορεί να είναι δημιουργική και προστατευτική για την μελλοντική επιβίωση του ανθρώπινου γένους.Στην μελέτη της Ιστορίας του ανθρώπινου γένους η Φύση έχει δημιουργήσει γενετικές παραλλαγές για να προστατεύσει το ανθρώπινο γένος από μια πανδημία η περιβαλλοντολογική αλλαγή που θα είχε σαν αποτέλεσμα την εξαφάνιση του ανθρώπου. Περιμένετε στο βιολογικό σας ακουστικό παρακαλώ και αποδεχθείτε το διαφορετικό ...
Ειλικρινά τώρα ο κύριος αυτός θέλει να μας πείσει ότι έχει την παραμικρή επαφή με το Χριστιανισμό που πιστεύει; Τρομάζω όταν σκέφτομαι ότι όσοι έχουν εξουσία είναι πραγματικά τόσο ανεγκέφαλοι. Ρε γαμώτο δεν θα αλλάξουμε ποτέ τελικά;
Κοίτα, και επαφή να είχε με τη χριστιανική διδασκαλία, τι θα άλλαζε; Στην Παλαιά Διαθήκη, η ομοφυλοφιλία θεωρείται βδέλυγμα που πρέπει να τιμωρηθεί με θάνατο. Οκ, ο Ιησούς αμφισβήτησε κάποιες σκληροπυρηνικές πτυχές του ιουδαϊσμού, αλλά νομίζω στο θέμα της "αρσενοκοιτίας" (που δεν το έχει θίξει καθόλου), δε θα είχε διαφορετική άποψη από την κλασική ιουδαϊκή. Ρίξε μια ματιά σ' αυτό το απόσπασμα από το Λευιτικόν 20:13 "Και αν κάποιος κοιμηθεί με άρρενα, όπως κοιμάται κανείς με γυναίκα, έπραξαν και οι δύο βδέλυγμα· θα θανατωθούν οπωσδήποτε· το αίμα τους θα είναι επάνω τους". http://www.wordplanet.org/gk/03/20.htm
Βεβαια το Λευιτικο λεει οτι πρεπει να τιμωρουνται με θανατο οσοι τρωνε γαριδες, ακοουμπανε χρυσο και ντυνονται με βαμβακερα υφασματα....θα πρεπε να λιθοβολησουμε πολυ κοσμο.Παρανοϊκες θρησκοληψιες γιδοβοσκων της ερημου...οπως καταργησαμε ολα τα άλλα που διδασκαν ετσι πρεπει να ξεπερασουμε και αυτο..
Κοίτα, και επαφή να είχε με τη χριστιανική διδασκαλία, τι θα άλλαζε; Στην Παλαιά Διαθήκη, η ομοφυλοφιλία θεωρείται βδέλυγμα που πρέπει να τιμωρηθεί με θάνατο. Οκ, ο Ιησούς αμφισβήτησε κάποιες σκληροπυρηνικές πτυχές του ιουδαϊσμού, αλλά νομίζω στο θέμα της "αρσενοκοιτίας" (που δεν το έχει θίξει καθόλου), δε θα είχε διαφορετική άποψη από την κλασική ιουδαϊκή. Ρίξε μια ματιά σ' αυτό το απόσπασμα από το Λευιτικόν 20:13 "Και αν κάποιος κοιμηθεί με άρρενα, όπως κοιμάται κανείς με γυναίκα, έπραξαν και οι δύο βδέλυγμα· θα θανατωθούν οπωσδήποτε· το αίμα τους θα είναι επάνω τους". http://www.wordplanet.org/gk/03/20.htm
Χμμμ, κι όμως... Απο τη μία είναι σωστό αυτό που λες. Ο ιουδαϊσμός δλδ. καταδικάζει την ομοφυλοφυλία, όπως και ο χριστιανισμός, δια στόματος (στην παλαιότερη περίπτωση που μπορώ να σκεφτώ) του Παύλου και άλλων μετέπειτα. Για κάποιον όμως που πιστεύει στο Χριστό, το ότι 33 χρόνια σε αυτόν τον κόσμο δε μπήκε στον κόπο να πει μια κουβεντούλα για το θέμα του σεξουαλικού προσανατολισμού μπορεί να εκληφθεί πολύ θετικά. Μπορεί μεν να μην του δόθηκε η ευκαιρία... Προσωπικά πάντως, λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχουν πολλοί βαθιά θρησκευόμενοι γκέι (μιλώντας για τους κανονικούς, αυτούς που εκφράζουν ελεύθερα την επιλογή τους, όχι τους άλλους που την κρύβουν πίσω από ράσα και μετά κάνουν και οπισθοδρομικά, υποκριτικά κυρήγματα) , πιστεύω ότι και οι ίδιοι νιώθουν ότι, αν υπάρχει Θεός, αν υπήρξε Χριστός, δεν θα τους έκριναν με βάση τη σεξουαλικότητά τους.
Δυστυχώς, πόσοι ορθόδοξοι θα αγνοήσουν τους θεμέλιους λίθους της Εκκλησίας; Πρέπει να υπάρξει μια θετική προδιάθεση απέναντι στους ομοφυλόφιλους, ώστε να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τη σιωπή του Ιησού προς όφελος τους. Ένας ταλιμπανορθόδοξος, όπως ο Πειραιώς π.χ, έχει χίλιους λόγους να σταθεί στον Παύλο και όποιους Πατέρες πήραν θέση κατά του θέματος. Τι θα τους κάνει να ερμηνεύσουν αυτό το κενό στη διδασκαλία του Χριστού, υπέρ των ομοφυλόφιλων;
Τίποτα καλέ. ΜΜ, ίσως το να δουν κάνα όραμα, σαν τον ίδιο τον Παύλο. :Ρ Βασικά, δική μου πρακτική είναι να διχωρίζω να πιστεύω μου από την καθεστηκυία πρακτική άσκησης των θρησκευτικών καθηκόντων και προπαντώς από τον κλήρο. Κοινώς, είναι πολύ φυσιολογικό να μην πιστεύεις, αλλά κι αν πιστεύεις δε σημαίνει ότι καταπίνεις ό,τι μπούρδα έχει ειπωθεί σε όλη τη Βίβλο και την πατερική παράδοση. Αν το σκεφτείς, πόσοι δεδηλωμένοι χριστιανοί τηρούν όλες αυτές τις αναχρονιστικές συμβάσεις; Νηστεία, καθημερινή προσευχή, αποχή από τις προγαμιαίες σχέσεις & τον αυνανισμό και ό,τι του φανεί του λωλοστεφανή. Κατά την εμπειρία μου, ελάχιστοι. Μπορείς να είσαι "επιλεκτικά" χριστιανός (ή μουσουλμάνος, ιουδαϊστής κλπ) και να γράφεις το παπαδαριό/μουλάδες/ραβίνους εκεί που δεν πιάνει γραφή. Ούτε καν Αγία Γραφή. :Ρ
Ναι... Το θέμα όμως είναι η Εκκλησία, γιατί αυτή είναι το θρησκευτικό λόμπι στην πολιτική. Κι αυτοί δεν πρόκειται να ερμηνεύσουν το κενό αυτό προς όφελος των γκέι. Η πολιτική δύναμη της Εκκλησίας είναι το πρόβλημα, κι όχι ο αυτόνομος φιλελεύθερος χριστιανός. Στην τελική, δε μας νοιάζει τι πιστεύουν γενικά οι χριστιανοί. Η επιρροή τους στην Πολιτεία μας νοιάζει. Και τη δύναμη την έχουν οι Ορθόδοξοι.
@ Iris PristimacheΤην εποχη του Χριστου, αν δεχθουμε οτι υπηρξε, η παλαιστινη κατοικειτο απο πολλους Ελληνες και εξελληνισμενους. Που σημαινει ειχαν ελληνικο τροπο ζωης. Γυμναστηρια , θεατρα, σχολές,βουλευτηρια κλπ Οι εβραιοι της εποχης ηταν σφόδρα αντίθετοι σε ο,τιδηποτε ελληνικο, απο την εποχη της κατακτησης τους απο τον Μ Αλεξανδρο και τους διαδοχους του. Μισουσαν ιδιαίτερα το γυμνο σωμα και τις ομοφυλες σχεσεις των Ελλήνων. Πολλά κείμενα τους (και των πρώτων χριστιανων) ειναι επηρεασμενα απο αυτο...
@ Ιαπετός: Εγώ συμφωνώ. η απάντησή μου εξαρχής αφορούσε το πρώτο σχόλιο του Teo Lazar, ότι δλδ οι μη ανεγκέφαλοι χριστιανοί αντιλαμβάνονται ως βασικό νόημα αυτής της θρησκείας την αγάπη στον πλησίον, την οποία ο Άνθιμος δείχνει να αγνοεί. Το ότι δυστυχώς η αραχνιασμένη εκδοχή του χριστιανισμού εξακολουθεί να προωθείται από τον κλήρο είναι αλήθεια και το ότι ο χωρισμός Κράτους-Εκκλησίας είναι (ούτως ή άλλως) επιτακτική ανάγκη είναι σαφές όπως και να έχει.
Νομίζω ότι ο Άνθιμος πρέπει επειγόντως ν' ανοίξει κανένα βιβλίο για να διαβάσει πόσο διαδεδομένη είναι μεταξύ των ζώων η ομοφυλοφιλία, όπως επίσης και η πολυγαμία, σχεδόν κανένα είδος του ζωικού βασιλείου δεν είναι πολυγαμικό...
Δε θα ανοιξει βιβλιο. Γιατι ξερει σε τι αγραμματους θρησκοληπτους απευθυνεται. Οι οποιοι τον πιστευουν, γιατι μιλαει μεσω του θεου...αν ελεγε οτι η γη ειναι επιπεδη παλι θα τον πιστευαν....
Δυστυχώς σε αυτή την κοινωνική, πολιτιστική και πιο πρόσφατα οικονομική παρακμή που έχει πέσει η Ελλάδα δεν έχει ξεφύγει και η ιεραρχία της Εκκλησίας. Τώρα γιατί όμως κάποιοι ομοφυλόφιλοι στην Ελλάδα ζητούν να παντρευτούν, δηλαδή να συμμορφωθούν σε τυπικά δεσμά μιας κοινωνίας που δεν τους καταλαβαίνει ακόμη, αυτό χρειάζεται μια εξήγηση. Εκτός κι αν είναι ακόμη μια μόδα από το εξωτερικό που θέλουν οι Έλληνες και στην συγκεκριμένη περίπτωση τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια να συμμορφωθούν...
Μαλλον δε σκεφτηκες οτι γαμος σημαινει ασφαλιστικα, ιατρικα, φορολογικα, κληρονομικα δικαιωματα που βοηθανε τη ζωη ΟΛΩΝ των ανθρωπωνΑν η δημοκρατια και η ισοτητα σου φαινονται "μοδα απ το εξωτερικο"...ασε
tktk, ξαναδιάβασε την απάντηση σου. Δηλαδή ο γάμος είναι ένα συμβόλαιο για τα λεφτά, τα κληρονομικά, την φορολογία, μια οικονομική δοσοληψία; Δηλαδή απόλυτη οικονομική εξάρτηση του ενός ατόμου από το άλλο; Έτσι αποκαλύπτεται η αλήθεια της σχέσης των ομοφυλοφίλων; Είναι μια σχέση οικονομικής εξάρτησης;Στις ΗΠΑ δυστυχώς η απάντηση ήταν θετική. Η απαίτηση για γάμο άρχισε για οικονομικούς λόγους και ξεγυμνώθηκε από τον ψεύτικο ιδεαλισμό και το κούφιο προοδευτικό ρεύμα. Πριν εποχής Μπους υπήρχε το περίφημο συζυγικό πέναλτι στην φορολογία. Δηλαδή ένα ζευγάρι μόλις παντρεύονταν πλήρωνε περισσότερο φόρο από το άν ήταν εργένηδες, αν και οι δύο δούλευαν και είχαν εισόδημα. Ο Μπους το κατάργησε αυτό, λίγο πριν τις εκλογές, οτιδήποτε δικαιολογία για να κερδίσει ψήφους. Αμέσως μετά γεννήθηκε το κίνημα της νομιμοποίησης γάμων μεταξύ ομοφυλοφίλων που μέχρι εκείνη την εποχή αποστρέφονταν τον συμβατικό γάμο μέχρι βδελυγμίας.
Ένα 12ο για το Μεσιέ Άνθιμο: Έκθεση στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Όσλο το 2007 με τον τίτλο "homosexuality: against nature?" σποδείκνυε επιστημονικά όχι μόνο ότι τα ζώα δεν κάνουν έρωτα μόνο για λόγους αναπαραγωγής, αλλά και ότι υπάρχουν φυσικότατα και φυσιολογικότατα ομόφυλα ζευγάρια ζώων, διά του λόγου το αληθές http://www.nhm.uio.no/besok-oss/utstillinger/skiftende/againstnature/index-eng.html Σημείωση: Ας είμαστε περισσότερο διαβασμένοι και λιγότερο σκοταδιστές, Μεσιέ Άνθιμος! :)
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΝΟΜΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ