Νομιμοποιήθηκε τελικά η αιμομιξία και η κτηνοβασία στην Ευρώπη;

Νομιμοποιήθηκε τελικά η αιμομιξία και η κτηνοβασία στην Ευρώπη; Facebook Twitter
Το ζευγάρι που χρησιμοποίησε ελληνικό σάιτ για να αναδείξει την «είδηση» για την αιμομιξία στη Γερμανία
9

Είναι δύο είδη ανθρώπων πίσω από τέτοιου είδους άρθρα. Είτε κάποιοι που προσπαθούν να αυτοπροβληθούν και να μαζέψουν κλικ με εντυπωσιακούς τίτλους και επινοημένες ειδήσεις, είτε ευρωφοβικοί και ευρωσκεπτικιστές που συχνά πυκνά θέλουν να απαξιώσουν τους «βάρβαρους» Ευρωπαίους και να πείσουν πως πρέπει να αποχωρήσουμε απ' την «τοκογλυφική ανώμαλη ένωση».

Όταν αυτές οι δύο αρετές συναντιούνται σε έναν άνθρωπο, τότε έχουμε τζάκποτ! 

Μετά απ' το υποτιθέμενο κόμμα παιδόφιλων, τώρα οι ψεύτες του διαδικτύου βρήκαν άλλα ταμπού για να παίξουν. 

Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ

Νομιμοποιήθηκε τελικά η αιμομιξία και η κτηνοβασία στην Ευρώπη; Facebook Twitter

 

Μετά από πρόταση κυβερνητικής επιτροπής δεοντολογίας η αιμομιξία μεταξύ αδελφών στη Γερμανία θα επιτραπεί με νόμο….

 

..Όπως διαβάζουμε στην Telegraph, η κυβερνητική επιτροπή δεοντολογίας ισχυρίζεται πως η υπάρχουσα νομοθεσία που απαγορεύει την αιμομιξία είναι απαράδεκτη προσβολή του δικαιώματος της σεξουαλικής αυτοδιάθεσης.

«Το θεμελιώδες δικαίωμα των ενήλικων αδερφών για σεξουαλική αυτοδιάθεση πρέπει να ληφθεί περισσότερο υπόψη από την αφηρημένη ιδέα της προστασίας της οικογένειας» αναφέρει χαρακτηριστικά το Γερμανικό Συμβούλιο Δεοντολογίας.
Πάντως στη Γερμανία η αιμομιξία είχε νομιμοποιηθεί αφού θεωρείται πλέον δικαίωμα. Έτσι ξεκίνησε μία εκστρατεία σε ολόκληρη την Ευρώπη υπέρ της ομαλοποίησης της αιμομιξίας και της νομιμοποίησής της!

 

Το είδαμε στο paradrasi.grvoicenews.grthesecretrealtruth

Νομιμοποιήθηκε τελικά η αιμομιξία και η κτηνοβασία στην Ευρώπη; Facebook Twitter
 

Η κατάρριψη του Hoax απ' το Ellinika Hoaxes

  

Ας δούμε περί τίνος πρόκειται με λίγα λόγια, λεπτομέρειες αν θέλετε μπορείτε να διαβάσετε στους συνδέσμους που παραθέτω.

Το 2007 υπήρξε μία περίπτωση αιμομιξίας από δύο αδέλφια του Patrick Stuebing ο οποίος φυλακίστηκε για τρία χρόνια και της Susan Karolewski που είδε το φως της δημοσιότητας και έφτασε μέχρι το Ευρωπαϊκό δικαστήριο όπου το 2012 βγήκε απόφαση εναντίον τους καθώς το δικαστήριο αποφάσισε ότι η Γερμανία έχει το δικαίωμα να απαγορεύει την αιμομιξία. Τα δύο αδέλφια δεν μεγάλωσαν μαζί και αυτό γιατί ο Patrick είχε δοθεί για υιοθεσία και γνώρισε τη πραγματική του οικογένεια στα 20 του χρόνια.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6424937.stm

http://www.bbc.com/news/world-europe-17690997

Το 2014 η επιτροπή δεοντολογίας ζήτησε να υπάρξει ρύθμιση για τις περιπτώσεις αιμομιξίας που τα δύο αδέλφια δεν γνωρίζονται μεταξύ τους και βασίστηκαν στη περίπτωση του Patrick και της Susan, η πρόταση αυτή δεν έγινε δεκτή.

Η αιμομιξία στη Γερμανία δεν είναι νόμιμη (όπως το άρθρο ισχυρίζεται) αλλά τιμωρείται με φυλάκιση όπως προβλέπει το άρθρο 173 του ποινικού κώδικα της Γερμανίας.

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/german-ethics-council-calls-for-incest-between-siblings-to-be-legalised-by-government-9753506.html

Και ο ποινικός κώδικας της Γερμανίας μεταφρασμένος στα Αγγλικά για του λόγου το αληθές, δεν έχετε παρά να πάτε στο άρθρο 173.

http://www.gesetze-im-internet.de/englisch_stgb/englisch_stgb.html#p1504

Χωρίς τίτλο

Νομιμοποιήθηκε τελικά η αιμομιξία και η κτηνοβασία στην Ευρώπη; Facebook Twitter
The Secret Real Truth (Οπωσδήποτε)

Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ!

Το παρακάτω άρθρο, του κυρίου Χειλαδάκη στις 20 Ιουλ 2015, αντιγράφτηκε και αναρτήθηκε από πολλές ιστοσελίδες και blogs. Αλλά το άρθρο περιέχει αρκετές ανακρίβειες, και το συμπέρασμα που βγάζει ο αναγνώστης, είναι εντελώς  εσφαλμένο. 

 

Νομιμοποιήθηκε τελικά η αιμομιξία και η κτηνοβασία στην Ευρώπη; Facebook Twitter

Νομιμοποιήθηκε τελικά η αιμομιξία και η κτηνοβασία στην Ευρώπη; Facebook Twitter
Νομιμοποιήθηκε τελικά η αιμομιξία και η κτηνοβασία στην Ευρώπη; Facebook Twitter

 

Η κατάρριψη του Hoax απ' το Ellinika Hoaxes

 

Το παραπάνω άρθρο που είναι γεμάτο ανακρίβειες, αναπαράχθηκε κατά κόρον από ιστοσελίδες, blogs, αλλά και χρήστες στο facebook. Το άρθρο της Die Welt πραγματικά υπάρχει αλλά έχει ημερομηνία 13.09.2014 (έχει σημασία) και αν το διαβάσει κανείς δεν θα βγάλει τα ίδια συμπεράσματα με το άρθρο του κυρίου Χειλαδάκη. Διαβάστε το ΕΔΩ

Μετά την απαγόρευση της κτηνοβασίας, εκτός των άλλων χωρών και στη Γερμανία, υπήρχαν φόβοι να μετατραπεί η Δανία σε σεξουαλικό προορισμό για κτηνοβάτες. Έτσι η Δανία άλλαξε την νομοθεσία της και ψήφισε νόμο κατά της κτηνοβασίας στις 21.04.2015 με 91 ψήφους υπέρ και 5 κατά.

Την αλλαγή του νόμου, την χαρακτήρισε καλά νέα η οργάνωση PETA, και τη δημοσίευσε σε άρθρο στη σελίδα της. Διαβάστε το άρθρο ΕΔΩ

25905

Σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία οι ισχυρισμοί και τα συμπεράσματα στο άρθρο του κηρίου Χειλαδάκη στις 20 Ιουλ 2015, δεν γίνεται να είναι αληθείς.

Η Ευρώπη δεν είναι υπέρ της κτηνοβασίας και σε ελάχιστα κράτη δεν απαγορεύεται ρητά. Ουγγαρία, η Φινλανδία και η Ρουμανία είναι πλέον οι μόνες χώρες της ΕΕ όπου κτηνοβασία, δεν είναι παράνομη.

Η κτηνοβασία που αναμένεται να ψηφιστεί σαν νόμιμη και από το κοινοβούλιο της Δανίας, μας αναφέρει ο κύριος Χειλαδάκης, αλλά βλέπουμε πως έπραξε το αντίθετο. Ψήφισε νόμο κατά της κτηνοβασίας 3 μήνες πριν το άρθρο του.

Έτσι οι ισχυρισμοί και του παραπάνω άρθρου με τίτλο “ΕΜΠΡΟΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ…ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ” είναι ανυπόστατοι και καταρρίπτονται.

 

 

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Το θέμα της υποτιθέμενης κτηνοβασίας προβλήθηκε και αναπαράχθηκε εντονότατα από φιλόζωους του κώλου (σόρυ για την έκφραση αλλά έτσι είναι) για να περιοριστούν οι υοθεσίες στο εξωτερικό όπου τα σκυλογατάκια περνάνε ζωή και κότα. Προφανώς κάποιοι συμπολίτες μας προτιμούν να τα βλέπουν σε κλουβιά, σκοτωμένα στο δρόμο και φολιασμένα...Ελλάδα το μεγαλείο σου...
Ο κοσμος όλος συμπεριλαμβανομένης και της Ένωσης ειναι και τοκογλυφικος και "ανώμαλος" με τρόπους πολυ χειρότερους απο τους παραπανω. Ωραια τι και αν η Δανία (η κάθε Δανία) απαγορεύει με νομο την κτηνοβασια ενω επιτρέπει την σφαγή των δελφίνιων ως έθιμο ενηλικίωσης; Η αιμομιξία γιατι απαγορεύεται με νομο; Αν κάποιος αποκτήσει αυτη την τάση (πες την ανώμαλη, πες την διαστροφικη, πες την οπως θες) γιατι να απαγορευτεί με νομο εφόσον δεν αποτελεί παραβίαση ή απειλή ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Δεν ειναι βιασμός, δεν ειναι παιδοφιλία και οχι δεν ειναι δείγμα πολιτισμού οταν επιβάλεις με νομούς το "αυτονόητο". Και γιατι δεν απαγορεύεται με νομο και ο τζόγος, η φτώχια, η έλλειψη εκπαίδευσης, ο υποσιτισμος; ΥΓ: συγνωμη για το γραφικό-ατοπο ισως σχόλιο, απλές αφιλτραριστες σκεψεις ενω σκοτώνω την ωρα μου
Ο νόμος υπάρχει για να προβλέψει την ανάγκη πριν εμφανιστεί η ανάγκη. Για φαντάσου τι θα γινόταν μόνο στο κληρονομικό δίκαιο αν επιτρέπόταν η αιμομιξία πχ. καθώς και τις πιθανές επιπλοκές σε επίπεδο βιολογίας πληθυσμού αν αυτό δεν κατοχυρωνόταν δια νόμου. Πχ. το ότι εσύ τώρα ψηφιζεις ενώ δεν μπορείς "να φιλτράρεις απλές σκέψεις ενώ σκοτώνεις την ώρα σου" θα έπρεπε να έχει προβλεφθεί από τον νόμο.
Τι αλλα κριτήρια έχετε για το ποιος πρεπει να ψηφίζει, αναρωτιεμαι... Πιστεύετε οτι η αιμομιξία ειναι μια σεξουαλικη συνήθεια η οποία αν δεν απαγορευόταν δια νομου θα εξαπλωνονταν σαν μεταδοτική "ασθένεια" σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού; Εσείς χρειάζεστε κάποιον νομο για να σας κρατήσει μακρια απο αιμομικτικες τάσεις; Ακομα και ετσι να ειναι η επιθυμία σας αυτη δεν ειναι παράνομη εφόσον θα συντελεστεί με την συναίνεση του παρτενέρ σας. Όσον αφορά τις επιπλοκες σε επίπεδο βιολογίας του πληθυσμού (λόγω επαγγέλματος πεσατε και στην περιπτωση) θα σας παρέπεμψω σε μια οποιαδήποτε ετικέτα τυποποίημενου τροφιμου και στα συστατικά που αναγράφονται εκει.... Κληρονομικό δίκαιο ; Αληθεια τωρα;
Peacock,επαναλμβάνω. Ο νόμος οφείλει να προβλέπει. Δεν σημαίνει ότι η αιμομιξία είναι στατιστικά ισχυρή τάση. Αλλά τι σημαίνει αυτό, κι αν κάποιος έχει κανιβαλιστικά ένστικτα κι αυτό αντιστοιχεί σε πληθυσμιακό ποσοστό 0.0005% δεν θα έπρεπε να υπάρχει νομοθεσία που να το απαγορεύει, έστω κι αν το "δείπνο" είναι έτσι κι αλλιώς νεκρό και δεν διαφωνεί;
Το κορυφαίο της υπόθεσης είναι οτι το "ζευγάρι" της φωτογραφίες είναι όντως αδέρφια. Ετεροθαλη (το παλικάρι υιοθετημένο) στην πολύ καλή τηλεοπτική σειρά Dexter. Τελικά η βλακεία στο ελληνικό νετ δεν έχει όρια.