GREEK EROTICA: Αμαρτία στο κορμί της

GREEK EROTICA: Αμαρτία στο κορμί της Facebook Twitter
6

Από το βιβλίο GREEK EROTICA: Εικονογραφημένη Ιστορία του Ελληνικού Ερωτικού Κινηματογράφου (Αρχείο και επιμέλεια Βάσου Γεώργα, εκδόσεις Τσαγκαρουσιάνος)

 

ΑΜΑΡΤΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ, 1974

Ο σκηνοθέτης Ηλίας Μυλωνάκος, σαφώς επηρεασμένος από την ταινία του Στάνλεϋ Κιούμπρικ «Το χρήμα της οργής», μεταφέρει στην ελληνική πραγματικότητα μια τοιχογραφία απελπισμένων κομπιναδόρων, που στήνουν ένα κόλπο στον ιππόδρομο για να πιάσουν την καλή - όμως το σεξ και η προδοσία τινάζουν στον αέρα ακόμα και τους ευφυέστερους σχεδιασμούς τους. Η ταινία κυκλοφόρησε και με τον τίτλο «Το μεγάλο κόλπο του ιπποδρόμου».

Σενάριο/Σκηνοθεσία: Ηλίας Μυλωνάκος

Παραγωγή: Σκαραβαίος Φιλμς

Παίζουν οι: Ρίτα Μπενσουσάν, Μηνάς Κωνσταντόπουλος, Πέτρος Ζαρκάδης, Μάρτιν Μπουκατά, Ραλλού Κούνδουρου, Γιώργος Μπάρτης, Κώστας Παληός, Τέτα Αεράκη, Νίκος Πασχαλίδης, Θανάσης Σκαρπίγγος, Ηλίας Κατέβας, Γιώργος Τζέρπος, Θανάσης Δασκαλόπουλος, Βικτόρια Μπραντ, Γιάννης Γουριώτης

1974

Έγχρωμο - 88'.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
ο μουσάτος είναι ο θρυλικός Νότης Πιτσιλός! (από τις λίγες φορές που κάνει sex σε ταινία - συνήθως κάνει τον ματάκια ή τον κολλητηριτζή, για να ταυτίζεται και ο θεατής...)
fact! είναι ο legendary Πιτσιλός που βέβαια έχει γ@μησει πολλές φορές και όχι λίγες που λέει ο ημίθεος, ημιμαθής μάλλον στο πλούσιο έργο του Νότη, σκηνοθέτη, παραγωγού και θαμώνα των Εξαρχείων με πολλές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις στα late 80's
αγαπητέ Γιε του Γιο, αν το μόνο που σε νοιάζει είναι να μπαίνεις δυόμισυ χρόνια μετά σε ένα ποστ μόνο και μόνο για να μου την πεις, καλό θα ήταν να ξεστραβωθείς στο IMDB και στη συνέχεια να μού αναφέρεις μία-μία τις ταινίες στις οποίες ο Νότης Πιτσιλός κάνει σεξ μπροστά στην κάμερα. Δεν μιλάω για ερωτοτροπίες αλλά για σκηνές σαν κι αυτή στη τρίτη φωτό. Κατά τα άλλα, δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι το έργο του μέγιστου Νότη Πιτσιλού είναι φτωχό ούτε ότι είχε μόνο την ιδιότητα του ηθοποιού, οπότε τα "μάλλον ημιμαθής" να τα βάλεις εκεί που ξέρεις. Λοιπόν, περιμένω από εσένα τον ευρυμαθή τη λίστα και κανόνισε να μην κάνεις μαϊμουδιές γιατί εγώ τη συλλογή των ταινιών μου δεν την έχω κατεβάσει από το ινερνετ ούτε τις γνώσεις μου τις έχω αποκτήσει από φήμες. Γκέκε;
- 1 - <<Το ντεμπούτο του γίνεται το 1955, ενώ έναν χρόνο αργότερα θα εμφανιστεί και στην ταινία του Νίκου Κούνδουρου, Ο Δράκος. Συνεχίζει να εμφανίζεται σε πολλές ταινίες σε μικρά ρολάκια και την δεκαετία του '70 αρχίζει να παίζει σε ερωτικές ταινίες (μεταξύ άλλων το Αληθινή Ηδονή με την Τίνα Σπάθη και το Μαύρη Αφροδίτη στους τίτλους του οποίου αναγράφεται ως Noti Pizzilo).Τη δεκαετία του '80 παράλληλα με εμφανίσεις του σε κωμωδίες της εποχής (Άγριες Πλάκες Στα Θρανία, Ο Καμικάζι Τσαντάκιας, Μια παπαδιά στα Μπουζούκια κλπ.) αρχίζει να εμφανίζεται σε ταινίες κανονικού πορνό τις περισσότερες φορές με το κανονικό του όνομα και κάποιες ως Νότης Πίτσιος. Σε αυτές τις ταινίες παίρνει πάντα τον ρόλο του ματάκια δίνοντας μια κωμική και ευχάριστη νότα μεταξύ σκηνών άγριου σεξ.Δε συμμετέχει ποτέ σε σκηνή σεξ με μοναδική εξαίρεση την ταινία του Στράτου Μαρκίδη, Διακοπές στην Ύδρα (1984) στην οποία δέχεται την στοματική περιποίηση της Sandra Sheri μιας μαύρης ηθοποιού που στους τίτλους αναφέρεσαι εσφαλμένα ως Ajita (μάλλον υπονοώντας την Ajita Wilson).>> από αφιέρωμα στο bourdela.com - 2 - <<Ο Παναγιώτης (Νότης) Πιτσιλός συνέδεσε το όνομά του με τις cult ελληνικές πορνοταινίες της δεκαετίας του ’80, στις οποίες έδινε πάντα μια κωμική νότα, στο ρόλο του μπανιστιρτζή.>> Tεριάννα Παππά στην Espresso. - 3 - <<Εγώ προσωπικά δεν θα τον θυμάμαι σαν τον μπανιστηρτζή του ακμαίου στα 80s ελληνικού πορνό, αλλά σαν ένα φίλο που κάποτε τον χρειάστηκα κι έγινε θυσία.>> Αντώνης Μποσκοϊτης σε άρθρο του στη LifoΒγάλε τον κι αυτόν ημιμαθή, εξυπνάκια!