Γυναίκες σε οργασμό: H φωτογράφος Bettina Rheims στέκεται πάνω από τα μοντέλα της και τους μιλά σαν εραστής τους

Γυναίκες σε οργασμό: H φωτογράφος Bettina Rheims στέκεται πάνω από τα μοντέλα της και τους μιλά σαν εραστής τους Facebook Twitter
8

 

Στα πλαίσια μιας σειράς φωτογραφιών με τίτλο «Like a Woman» η καταξιωμένη φωτογράφος Bettina Rheims αναλαμβάνει το ρόλο του εραστή και απαθανατίζει γυναίκες τη στιγμή του οργασμού.


Η φωτογράφος είναι εξοικειωμένη με το ανθρώπινο γυμνό και τα αισθησιακά πορτρέτα αφού είναι γνωστή για το θαυμασμό της στο γυναικείο σώμα και τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες της.

Αυτό το μοναδικό πρότζεκτ παρουσιάζει το τελευταίο κεφάλαιο της σεξουαλικής πράξης, τις πιο οικείες, πνευματικές και ευτυχείς στιγμές στη ζωή του ανθρώπου. Η Rheims στάθηκε όρθια πάνω από τις ξαπλωμένες και τους μιλούσε ερωτικά και πρόστυχα με τέτοιον τρόπο ώστε να τις οδηγήσει σε ερωτική διέγερση.


Η εκκεντρική διαδικασία που ακολουθήθηκε κρίθηκε η ιδανική διότι όπως και η φωτογράφος εξηγεί δεν θα μπορούσαν αλλιώς να την «δουν» διαφορετικά και να πετύχει όλο αυτό το πρότζεκτ γνωρίζοντας ότι πρόκειται για μια φωτογράφιση.

Το μοναδικό, ρεαλιστικό αποτέλεσμα επετεύχθη από τις εκφράσεις και των δύο πλευρών και είχε στηθεί έτσι ώστε να τονισθεί το χρώμα του ανθρώπινου δέρματος και να δημιουργηθούν τα αποτυπώματα από τα εσώρουχα πάνω στα σώματα.


Με αυτό τον τρόπο πέτυχε να αποδώσει πιο αληθινά τη στιγμή που δύο άνθρωποι ενώνονται και βρίσκονται στην αμοιβαία ερωτική ατμόσφαιρα. Το πρότζεκτ είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πώς το σεξ μπορεί να αποδοθεί αγνά, με τέτοιον τρόπο ώστε να φανερώνει τη δύναμη και την ομορφιά χωρίς να είναι, ωστόσο, τόσο ξεκάθαρο και σαφές.


Η Rheims θεωρεί ότι το «Like a Woman» είναι όχι μια οπτική πάνω στο σεξ και στα διαδικαστικά του, αλλά είναι μια απεικόνιση της κατάστασης της έκστασης, της στιγμής της ανακούφισης, μια στιγμή όπου «το σώμα εκφράζεται και τελικά απελευθερώνεται».

Πηγή: art-sheep.com

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

8 σχόλια
Πανέμορφες λευκές και λεπτές Γυναίκες σε οργασμό: H φωτογράφος Bettina Rheims στέκεται πάνω από τα μοντέλα της και τους μιλά σαν διαιτολόγος τους καλύτερα!Seriously, bettina?
Εμένα δε μου φαίνονται για τη στιγμή του οργασμού. Κάποιες απ'αυτές φαίνονται σαν πτώματα, άλλες ονειροπολούν και άλλες απλά ποζάρουν. Άσε που έπεσε και πολύ ρουζ.
Ομορφες,ερωτικες γυναικες,αισθησιακη φωτογραφιση,ωραια σεντονια....και καθως βλεπεις και την τελευταια φωτογραφια και κατηφοριζεις ...να σου και ο Νταισελμπλουμ με το σχεδιο Β στο TOP STORIES...να σε ξενερωσει ! Τι κακο πραγμα ειναι αυτο; Δεν μπορουμε επιτελους να χαλαρωσουμε καθολου;