Ξέρω τι θα κάνει αυτό το Σ/Κ η Methi Blonde

Facebook Twitter
0


Τι ενδιαφέρον έκανες την προηγούμενη εβδομάδα; Αρνήθηκα κατηγορηματικά να υποπέσω σε οποιοδήποτε γαστριμαργικό όργιο. Αντ’ αυτού, διατήρησα πιστά τη διατροφή μου. Παρόλα αυτά όμως, πήρα τη λαμπάδα μου (η λαμπάδα μου είχε φωτογραφία τον Michael Jackson και έγραφε «Προσδοκώ ανάσταση νεκρών») και πήγα να διασκεδάσω με rock μουσικές τους «χιλιάδες» πιστούς που κατέκλυσαν το Intrepid Fox. Πέρα απ’ αυτό, ήταν μια ήσυχη βδομάδα...

Τι σκέφτεσαι για αυτό το ΣΚ; Σκέφτομαι να πάω Χαλκίδα με φίλους να μαγειρέψουμε κακαβιά στην παραλία (εμείς τη φτιάχνουμε με θαλασσινό νερό).

Προτείνεις καμιά ταινία για το σινεμά; Σκεφτόμουν πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες ότι έχω πολύ καιρό να πάω σινεμά και μάλιστα μου έχει λείψει πολύ... Οπότε, μήπως μπορείτε εσείς να μου προτείνετε μια ταινία για το σινεμά; Αξέχαστη στιγμή ήταν σε θερινό σινεμά με τον φίλο μου τον Ηλία που είδαμε το «Μερικοί το προτιμούν καυτό»... 

Καμιά ταινία για το σπίτι; Τα λίγα βράδια που μένω σπίτι μ’αρέσει να βλέπω ταινίες και διάφορες σειρές. Η τελευταία που είδα ήταν το “Scarface” για 4751465η φορά. Είδα ξανά τον πρώτο κύκλο του “Miami Vice”. Πολύ Hitchcock τελευταία επίσης... Και “Santa Sangre” του Jodorowsky. Τώρα που το θυμήθηκα, ας ξαναδώ το “Blow Up”... Το αγαπώ.

Κάπου πού να πάω να φάω; Υπάρχουν αρκετά μέρη στην Αθήνα, που μπορείς να φας. Εξαρτάται τη διάθεση και τα γούστα. Εντυπωσιακά καλό new entry με πολυεθνική κουζίνα είναι το Shamone στην Κωνσταντινουπόλεως στο Γκάζι, το οποίο πολλοί έχουν τιμήσει και φυσικά απολύτως δικαιολογημένα. 

Και τι να παραγγείλω εκεί; Να παραγγείλεις το ζουμερό king size american beef burger με mayo cheese bacon pickles, onion rings και ranch style potatoes. Yummy!

Πού σου αρέσει να πίνεις τα ποτά σου; Θα ακουστώ πολύ κλισέ αλλά όπου υπάρχει καλή παρέα, πίνω τα ποτά μου πολύ ευχάριστα. Εντός και εκτός σπιτιού. Προτιμώ να βρίσκομαι στο κέντρο της Αθήνας. Όταν καλοκαιριάζει μ’ αρέσει να κατεβαίνω και στην παραλία. 

Ψώνισες τίποτα καλό τελευταία;
Ψώνισα ψώνισα... Αφέθηκα στον γυναικείο καταναλωτισμό και δεν έπρεπε... Οι εποχές είναι δύσκολες. Αλλά μάλλον με έπιασε η άνοιξη και θέλησα μια κάποιου είδους ανανέωση. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αναφερθώ πιο αναλυτικά σ’ αυτό το θέμα.

Άκουσες κανέναν καλό δίσκο; Άκουσα ένα καταπληκτικό EP το οποίο θα κυκλοφορήσει στη νεοσύστατη Giallo Disco Records του Gianni Vercetti και του Antoni Maiovvi. Το EP τιτλοφορείται Black Gloves και περιέχει tracks των προαναφερθέντων. Σε ένα απ’ αυτά έχει κάνει remix ο Legowelt. Πολύ δυνατό. 

Κανένα καλό βιβλίο να περάσω την ώρα μου; Πολύ διασκεδαστικό και άκρως ενδιαφέρον ήταν το κλασσικό πια «Ιστορίες καθημερινής τρέλας» του Charles Bukowski. 

Σε ποια έκθεση να πάω; Θα ήθελα πολύ να επισκεφτώ το Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών για να δω την έκθεση “Faces” βασισμένη στη ταινία του Τζον Κασσαβέτη... 

Βρήκες πουθενά κάτι καλό και φτηνό; Όχι... μήπως βρήκες εσύ;

Βρήκες κανένα ενδιαφέρον gadget; Με τα gadget είμαι λίγο άσχετη η αλήθεια είναι... 

Έπαιξες κανένα videogame; Μ’ αρέσουν τα videogames. Όσο πιο χαζά τόσο το καλύτερο. Έχω στο κινητό μου ένα παιχνίδι που πετάς παγάκια στο κλασσικό σημείο το οποίο αναδεικνύεται κάθε φορά που ο υδραυλικός σκύβει να δουλέψει. Επίσης, αγαπώ το “Sims”, ειδικά αυτό που κάνουνε και clubbing… 

Έχεις κολλήσει με κανένα site; Μεγάλη αγάπη το soundcloud και αξεπέραστη ευχαρίστηση το να χάνομαι σε διάφορα blogs. 

Ποιο είναι το αγαπημένο σου στενό στην πόλη; H Αθήνα είναι μια πόλη, την οποία αγαπώ πολύ και θεωρώ όμορφη. Μπορώ να σκεφτώ πολλά αγαπημένα στενά. Τα περισσότερα είναι στο Μοναστηράκι, στην Πλάκα, στου Ψυρρή.

Πού έχεις βαρεθεί να πηγαίνεις; Σταματάω να πηγαίνω σε μέρη πριν ακόμα τα βαρεθώ. Είμαι συνεχώς στο ψάξιμο και μου αρέσει να αλλάζω παραστάσεις.

Πού δεν θα βαρεθείς να πηγαίνεις; Στους δρόμους γύρω απ’την Ακρόπολη και στα ελληνικά νησιά.

Τι περιμένεις με αγωνία αυτό το μήνα; Τον ήλιο και την θάλασσα. 

Τη Μέθη μπορείτε να την ακούσετε τις Δευτέρες στο Intrepid Fox, τις Τρίτες στο Hoxton και Τετάρτες στο Shamone.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ