Ξέρω τι θα κάνει αυτό το ΣΚ η Νίκη Σωτηροπούλου.

Facebook Twitter
2

 

Τι ενδιαφέρον έκανες την προηγούμενη εβδομάδα; Πήγα στο Πόρτο Χέλι και ηρέμησα το Σαββατοκύριακο, μετά από μια κολασμένη εβδομάδα.

 Τι σκέφτεσαι για αυτό το Σαββατοκύριακο; Έχω να πάω σε έναν γάμο Το Σάββατο και την Κυριακή ιστιοπλοϊα που λατρεύω. Ξέρω, ακούγομαι σαν τη Μπρουκ, από την Τόλμη και Γοητεία, αλλά αυτά παθαίνεις όταν μεγαλώνεις.

Προτείνεις καμιά ταινία για το σινεμά; Ναι, το “Medianeras” και το “Ιce Age 4”. Ό,τι πρέπει για καλοκαίρι. 

Καμιά ταινία για το σπίτιΑν και έχω καιρό να δω ταινία στο σπίτι, το “Submarine” είναι σιγουράκι. Και Alex Turner στο OST και μελαγχολία στο έπακρο.

Πού να πάω να φάωΙl postino στο Κολωνάκι και Κατεχάρης στο Χαλάνδρι.

Και τι να παραγγείλω εκεί; Στο Il Postino κατσικίσιο τυρί με πέστο, καρμπονάρα και πανακότα με σοκολάτα και μπισκότο και στον Κατεχάρη κλασσικά κρητικά φαγητά και βασικά σύγκλινο.

Πού σου αρέσει να πίνεις τα ποτά σου; Είμαι μόνιμος κάτοικος use, Key, Abariza και τώρα τελευταία στο "Σπίτι" στο Χαλάνδρι που είναι πολύ ωραίο. 

Ψώνισες τίποτα καλό τελευταία; Βιβλία! Από το amazon.co.uk με δωρεάν αποστολή. Πήρα πολλά, θα αναφέρω ένα: What a carve up- Jonathan Coe που μου το πρότεινε φίλος που εμπιστεύομαι. 

Άκουσες κανέναν καλό δίσκο;  Πολλούς. Στο ipod βάλε για το καλοκαίρι καινούρια Hot Chip, Twin Shadow, Disappears & Place to bury strangers. 

Κανένα καλό βιβλίο να περάσω την ώρα μου;  Πολλά. Το “Kill your friends” του John Niven είναι πολύ καλό για καλοκαίρι, και Γιώργο το θέλω πίσω.  Για πιο βαρύ αλλά το αγαπημένο μου Μiddlesex του Eugenides.

Καμιά έκθεση να πάω; Ναι στα Τέρατα στο Μουσείο Μπενάκη. Τώρα όμως. 

Βρήκες πουθενά κάτι καλό και φτηνό; Ναι από το http://www.applestozebras.eu/ το κομικ Mixtape  του Τάσου Παπαϊωάννου για να το κάνω δώρο.

Βρήκες κανένα ενδιαφέρον gadget;  Εννοείται βρίσκω συνέχεια αλλά δεν έχω λεφτά να πάρω. Το πιο βολικό που έχω πάρει τελευταία είναι etxra μπαταρία για το iphone και το δύσκολο καλοκαίρι που μας περιμένει.  

Έπαιξες κανένα videogame;Star Wars για ΧΒΟΧ Kinect. Πολύ αστείο, μεγάλο κόλλημα.

Έχεις κολλήσει με κανένα site;Ναι με το δικό μου το Let it Beh, που χαίρομαι που ο κόσμος βελάζει με μια βλακεία που μου ήρθε να κάνω στο γραφείο. www.facebook.com/letitbeh

 Ποιο είναι το αγαπημένο σου στενό στην πόλη; H Μιαούλη στο Μοναστηράκι. Είναι το στενό που βλέπεις ταυτόχρονα τουρίστες, άστεγους και την Ακρόπολη. Το πιο αντιπροσωπευτικό στενό της Αθήνας.

 Πού έχεις βαρεθεί να πηγαίνειςΣτην πλατεία Αγίας Ειρήνης.

 Πού δεν θα βαρεθείς να πηγαίνεις; Νομίζω στο κέντρο. Ότι και να γίνει, ότι και να απομείνει.

 Τι περιμένεις με αγωνία αυτό το μήνα;  Τις διακοπές μου, τα βαφτίσια της ανηψιάς μου και τα γενέθλια μου. Από συναυλίες μας τελείωσαν για το καλοκαίρι. Α, και την Τόσκα στο Ηρώδειο, έτσι για τη φάση.

 

Η Νίκη Σωτηροπούλου έχει κάνει 1.000.000.000.000 tweets. Είναι το "κεφάλι" του Social Media στην εταιρεία "Digital Ecosystems"

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια