TheAngelicConversation*

Facebook Twitter
0

 

 

 

Χίλαρι + Ατέρμονος Γιώργος= LFE

Η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό. Φθάνοντας στο γραφείο του κ. Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου, η κ. Κλίντον του μετέφερε τους χαιρετισμούς της οικογένειάς της και ακολούθησε φιλικό διάλογος μπροστά στις κάμερες.

 

 

Ειδικότερα, η επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον πίνακα ζωγραφικής του Θεόδωρου Στάμου «Ατέρμονο πεδίο-Δελφοί» που κοσμεί το γραφείο του Πρωθυπουργού, ενώ απαντώντας σε ερώτηση Αμερικανού δημοσιογράφου για την συμμετοχή της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών των ΗΠΑ στον αποψινό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλου εναντίον της Ιαπωνίας, δήλωσε ενθουσιασμένη και σημείωσε ότι ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η κόρη της Τσέλσι, θα βρίσκονται στο γήπεδο στη Φρανκφούρτη, για να υποστηρίξουν την ομάδα τους.

 

 

 

 

Χίλαρι + Κάρολος Παπούλιας=ΗΠΑ - ΞΕΙΠΑ


 

 

Μετά από τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό η κ. Κλίντον έφθασε πεζή στο Προεδρικό Μέγαρο όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια. «Συμμερίζομαι την αισιοδοξία σας ότι παρά τους δύσκολους καιρούς και τις σκληρές αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν η Ελλάδα είναι τώρα σε ένα δρόμο που θα είναι πολύ θετικός σε ό,τι αφορά τη μελλοντική ανάπτυξη και ευημερία της. Κάποιες επώδυνες θυσίες θα είναι απαραίτητες, αλλά έχω μεγάλη αισιοδοξία για την αντοχή και την ευφυία του ελληνικού λαού», κατέληξε.

 

(μα ποιός είναι αυτός πίσω από τη Χίλαρυ; μεταφραστής ή αφυπνιστής; μάλλον το δεύτερο γιατί τη βλέπω ελαφρώς γλαρωμένη από την πολιτίκ διαλεκτίκ του Καρόλου;-)

 

 

 

 

Χίλαρι + Γερουλάνος = ASSes to ASSes

 

Στο Μουσείο της Ακρόπολης ξεναγήθηκε η Χίλαρι Κλίντον και στη συνέχεια υπέγραψε από κοινού με τον υπουργό Εξωτερικών Σταύρο Λαμπρινίδη και τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο μνημόνιο διμερούς συνεργασίας για την «επιβολή εισαγωγικών περιορισμών σε αρχαιολογικό και βυζαντινό υλικό μέχρι και τον 15ο αιώνα».

 

 

(εντωμεταξύ δεν είχε υποπέσει στην αντιληψή μου πως η Χίλαρυ, μεταξύ άλλων αντιστρατευομένων, ήταν και statue-fetischist. το κάτσιασε;-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ατενίζοντας την Ακρόπολη, η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών παρατήρησε πως «το έθνος που έχτισε τον Παρθενώνα και εφηύρε τη δημοκρατία, μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία».

 


 

 

αναζητώντας απεγνωσμένα το ατέρμονο;-)

 

bonustrack

 

The Angelic Conversation 2

 

 

Διάφορα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ