To φινάλε του Dexter δεν άρεσε ούτε στον ίδιο

To φινάλε του Dexter δεν άρεσε ούτε στον ίδιο Facebook Twitter
3

Το Dexter για πολλούς συγκαταλέγεται μεταξύ των σήριαλ με τα πιο αποτυχημένα φινάλε.


Είναι πολύ δύσκολο μια σειρά τέτοιου βεληνεκούς να διατηρήσει το κλίμα αναλλοίωτο μετά από 8 κύκλους. Η κούραση των σεναριογράφων είχε φανεί πολύ πριν το τελευταίο επεισόδιο, το οποίο ήταν καλό για το κλίμα του τελευταίου κύκλου, αλλά τελείως άνισο σε σχέση με την βαριά κληρονομιά του χαρακτήρα.

Ο πρωταγωνιστής, Michael C. Hall, σχολίασε το τελευταίο επεισόδιο στο Daily Beast: «Αν μου άρεσε; Νομίζω ότι δεν το είδα καν! Νομίζω ότι η σειρά είχε χάσει ένα μέρος της ώθησής της. Αναγκαστικά, λόγω του χρονικού διαστήματος, λόγω του κεφαλαίου αφήγησης που είχε δαπανηθεί, ίσως να δηλητηριάστηκαν οι σεναριογράφοι μας.» Σύμφωνα με τον Dexter, «το τέλος της ιστορίας ήταν ικανοποιητικό, αλλά δεν ήταν τόσο ζουμερό.»

«Ίσως μερικοί ήθελαν ένα πιο ικανοποιητικό... ίσως ήθελαν χάπι έντ για τον Dexter, είτε χάπι εντ ή μια πιο ικανοποιητική αίσθηση τελικής λύσης. Ήθελαν να πεθάνει ή κάτι τέτοιο, αλλά για μένα το γεγονός ότι είναι εξόριστος σε μια φυλακή δικής του κατασκευής, είναι πολύ ταιριαστό.»

Όμως σύμφωνα με τους παραγωγούς, ο θάνατος του Dexter είχε αποκλειστεί. Τον Οκτώβριο ο John Goldwyn είπε στο Vulture ότι «το Showtime το είχε ξεκαθαρίσει αυτό. Όταν τους είπαμε την πορεία του τελευταίου κύκλου, μας το είπαν «για να γίνουμε κατανοητοί: θα ζήσει.»

Ο Michael C. Hall τώρα εμφανίζεται σε μια ταινία στον κινηματογράφο με τίτλο "Cold in July", στην οποία υποδύεται έναν δολοφόνο «με μεγαλύτερη αίσθηση μετάνοιας». Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια