Το "Selfie" θα γίνει τηλεοπτική σειρά

Το "Selfie" θα γίνει τηλεοπτική σειρά Facebook Twitter
0

Αυτό το φθινόπωρο το ABC θα ξεκινήσει μια νέα κωμωδία με τίτλο Selfie. Θα είναι η σύγχρονη εκδοχή του «Ωραία Μου Κυρία», στην οποία ο καθηγητής Χίγκινς παραδίδει μαθήματα ομιλίας και εμφάνισης στην ταπεινή λουλουδού Ελάιζα Ντούλιτλ προκειμένου να την μεταμορφώσει σε μια «σωστή» κυρία.

Στην εκδοχή του ABC η Ελάιζα είναι μια σταρ των σόσιαλ μίντια με 263.000 φόλοουερς, όταν ανακαλύπτει ότι οι «φίλοι» του δικτύου δεν είναι το ίδιο με τις φιλίες, κι έτσι προσλαμβάνει τον γκουρού του μάρκετινγκ Χένρι για να της διδάξει κοινωνικές δεξιότητες.

Η δημιουργός της σειράς είπε ότι ήθελε να κάνει μια σειρά για τα «εμπόδια της σύγχρονης εποχής» και την παρουσία της τεχνολογίας στις σύγχρονες σχέσεις όταν συνειδητοποίησε ότι σ' αυτή την ιστορία υπάρχει και η πτυχή του Πυγμαλίωνα.

Όμως αντί να ονομάσει την σειρά όπως θα αναμενόταν, δηλαδή «Ωραία μου Κυρία», κατά τα πρότυπα άλλων σειρών που έχουν καταγωγή τον κινηματογράφο, διάλεξε τη λέξη Selfie για τον τίτλο.

Οι τίτλοι είναι το ήμισυ του παντός, κι αυτό το ξέρει όποιος δουλεύει στην διαφήμιση, στην τηλεόραση ή στο ίντερνετ – είναι ο μαγνήτης ή, αν δεν πετύχει, στοιχείο απώθησης. Η λέξη Selfie έχει κάνει τον πάταγο της χρονιάς, μπήκε στα λεξικά, αλλά ίσως αρχίζει να κάνει τον κύκλο της και υπάρχει φόβος να είναι ήδη παρωχημένη τον Οκτώβριο, όπως είναι η λέξη "fierce" που πλέον θεωρείται κουλ μόνο από όσους δεν την έχουν ξανακούσει, που είναι ελάχιστοι. Επίσης, ό,τι μπαίνει σε πολλά σπίτια, γρήγορα γίνεται βαρετό, και η τηλεόραση απαιτεί πολλή μαεστρία για να παραμείνει φρέσκια.

Το Φθινόπωρο θα ξέρουμε...

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ