Απεργία της ΓΣΕΕ

Δείτε την εντελώς διαφορετική εμφάνιση της Arya για το επόμενο Game of Thrones

Δείτε την εντελώς διαφορετική εμφάνιση της Arya για το επόμενο Game of Thrones Facebook Twitter
0

Mετά από τέσσερις κύκλους ανδρόγυνης αμφίεσης κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού που προσπαθούσε να περνάει για αγόρι, η Arya θα εμφανιστεί με εντελώς καινούρια εμφάνιση. Στον επόμενο κύκλο του Game of Thrones η ζωή της θα αλλάξει εντελώς, κάτι που φαίνεται και στο νέο της κοστούμι, όπως αποκαλύφθηκε από το Entertainment Weekly.

«Λατρεύω τη νέα εμφάνιση της Arya» δήλωσε η ηθοποιός Maisie Williams στο EW. «Είναι πολύ ουδέτερη, πολύ απλή, αλλά καθαρή! Έχω καθαρά μαλλιά.»

Δείτε την εντελώς διαφορετική εμφάνιση της Arya για το επόμενο Game of Thrones Facebook Twitter

Η ενδυματολόγος της σειράς, Michele Clapton, είπε ότι «για πολύ καιρό έπρεπε να μοιάζει με αγόρι. Ακόμα και όταν η μεταμφίεση δεν ήταν πια απαραίτητη, δεν είχε νόημα να την αλλάξουμε γιατί ήταν στο δρόμο.»

Η δραστική αλλαγή της Arya είναι πέρα από πρακτικής σημασίας, και συμβολική, κάτι που θα δούμε και στη σειρά, όταν θα βγάλει τα ταλαιπωρημένα παλιά ρούχα. «Ήταν τόση η ανακούφιση – δεν χρειαζόταν να προσποιηθώ. Είναι οπωσδήποτε το επόμενο κεφάλαιο», είπε η Williams.

0

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM