H σκοτεινή πλευρά του Steve Jobs

H σκοτεινή πλευρά του Steve Jobs Facebook Twitter
1

Εκτός από την πολυαναμενόμενη ταινία 'Steve Jobs" του Dany Boyle, με τον Michael Fassbender στον κεντρικό ρόλο, που αναμένεται στους κινηματογράφους τον Οκτώβρη, ένα ντοκιμαντέρ ονόματι "Steve Jobs: The Man in the Machine", από τον οσκαρικό ντοκιμαντερίστα Alex Gibney (Going Clear: Scientology and the Prison of Belief) βρίσκεται προ των οθονών μας.

Όπως αναφέρει το The Verge, το επερχόμενο ντοκιμαντέρ που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζει κατά το 1/3 του, το «φαινόμενο» που υπήρξε ο Steve Jobs και κατά τα 2/3 του, τον "ραγισμένο», «οργισμένο» και «ελαττωματικό» Jobs. Δηλαδή μια σφαιρική εικόνα της προσωπικότητας του ιδρυτή της Apple, που συνεχίζει να συναρπάζει και να προκαλεί, 4 χρόνια μετά το θάνατό του.

Παρακολουθήστε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ:

Κι εδώ το trailer της ταινίας 'Steve Jobs' που θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ, στις 9 Οκτωβρίου:

Τech & Science
1

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Καιρός είναι να φανεί και η άλλη όψη του... υπερτιμημένου νομίσματος.....της σκοτεινής πλευράς του φεγγαριού... ..στην προκειμένη, της σκοτεινής πλευράς του... δαγκωμένου μήλου.....αν και εφόσον αποδειχτεί ότι υπάρχει...