ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (27/03 - 03/04/2024)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (27/03 - 03/04/2024) Facebook Twitter
Η Πενέλοπε Κρουζ είναι Ταύρος.
0

ΚΡΙΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις που θα αφορούν τα οικονομικά. Από τις 28/3 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού τα έσοδά σας παίρνουν την ανιούσα και θα έχετε τη δυνατότητα να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Εξαιρετική στιγμή για μυστικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Ο Απρίλιος ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σας, η οποία θα επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο μέχρι τις 25/4. Aυτό το διάστημα καλό θα είναι να αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων σχετικά με τα επαγγελματικά ή την προσωπική σας ζωή, μια και η σκέψη σας δεν θα είναι ξεκάθαρη. Ωστόσο, θα είναι μια καλή περίοδος για έρευνα και περισυλλογή. Στις 3/4 η σύνοδος Αφροδίτης - Ποσειδώνα φέρνει έναν νέο έρωτα που θα αλλάξει τη ζωή σας. Οι ελεύθεροι αξιοποιήστε την ευνοϊκή αυτήν στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ

Φιλικές σχέσεις, κοινωνικές επαφές και έξυπνες συμμαχίες με άτομα με τα οποία θα έχετε κοινό στόχο θα ευνοηθούν στις 28/3 με το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού, έτσι ο μήνας κλείνει με θετικό πρόσημο. Η προώθηση καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών θα έχει καλά αποτελέσματα, επομένως δώστε έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι. Εξαιρετική στιγμή και για αγορές τεχνολογικών προϊόντων και για τη δημιουργία e-shop. Ο Απρίλιος ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, επηρεάζοντας τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Μέχρι τις 25/4 θα είναι μια καλή εποχή για να ασχοληθείτε με τη συγγραφή, την απόκτηση νέων γνώσεων και την οργάνωση μελλοντικών σχεδίων. Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, στις 3/4 θα εντείνει την ανάγκη σας να εκφράσετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον σε ένα φιλικό σας πρόσωπο. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε περάσει από χίλια κύματα, αλλά γυρίζει η τύχη σας κι εκεί που είστε μες στην απόγνωση, οι εξελίξεις θα σας απογειώσουν. Από τις 28/3, που πραγματοποιείται το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού, θα έχετε καλά νέα που θα αφορούν τα επαγγελματικά και συνεπώς τα οικονομικά σας. Ενδεχομένως να πάρετε κάποια αύξηση ή να αναλάβετε μια ανώτερη θέση. Επαφές με δυνητικούς εργοδότες και πρόσωπα ισχύος θα ευνοηθούν. Ο Απρίλιος ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, ο οποίος είναι δικός σας κυβερνήτης και αφορά τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Μέχρι τις 25/4 δεν θα είναι καλή εποχή για υλοποίηση νέων ιδεών, επειδή θα επικρατεί ασάφεια και ασυνεννοησία. Ωστόσο, θα είναι κατάλληλη εποχή για να μελετήσετε διεξοδικά όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να αποφύγετε πιθανή αποτυχία. Στις 3/4 η σύνοδος Αφροδίτης - Ποσειδώνα φέρνει έναν έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα φέρνουν πολύ ευχάριστα γεγονότα και θα ανέβει το ηθικό σας. Από τις 28/3, που πραγματοποιείται το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού, θα προκύψει ένα ταξίδι, ένας νέος έρωτας ή θα έχουν αίσια έκβαση θέματα σπουδών ή νομικών ζητημάτων. Για κάποιους θα προκύψει μια νέα συνεργασία σε μακρινό προορισμό, επομένως προωθήστε τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας. Κάποιοι άλλοι θα γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας σε ένα ταξίδι ή θα δημιουργήσετε ερωτική σχέση με άτομο από τον χώρο των σπουδών. Ο Απρίλιος ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, η οποία αφορά τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Μέχρι τις 25/4 δεν θα είναι ευνοϊκή εποχή για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, επαφές με πρόσωπα ισχύος και εργοδότες, επομένως κάντε ό,τι μπορείτε μέχρι το τέλος Μαρτίου. Ιδιαίτερη προσοχή στα ψιλά γράμματα συμβολαίων.

ΛΕΩΝ

Αρχίζουν να υποχωρούν τα προβλήματα και οι εντάσεις που οφείλονταν σε οικονομικά θέματα και θα βάλετε σε μια τάξη οφειλές, κληρονομικά και επαγγελματικά ζητήματα. Στις 28/3 το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού φέρνει έσοδα μέσω κοινών πόρων και της επιχείρησής σας και είναι ιδανική στιγμή για να κλείσετε μια νέα συμφωνία. Ενδεχομένως να προκύψει κι ένας έρωτας με πρόσωπο ισχύος. Ο Απρίλιος ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης και μέχρι τις 25/4 μπορεί να προκύπτουν εμπόδια σε ταξίδια, αναβολές νομικές υποθέσεις ή θέματα σπουδών. Οι φοιτητές ίσως θελήσετε να αλλάξετε κατεύθυνση, αλλά καλό θα είναι να αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων σχετικά με τη σταδιοδρομία σας. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για την οργάνωση μελλοντικών στόχων, ενημερωθείτε για κάποιον προορισμό που θέλετε να ταξιδέψετε και συλλέξτε πληροφορίες για νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια καινούργια συνεργασία σε μακρινό προορισμό ξεκινά με καλές προοπτικές και παίρνετε τα πάνω σας από τις 28/3 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού. Ίσως βρείτε μια νέα απασχόληση για τη σεζόν που θα αφορά τουριστικά επαγγέλματα ή μια ευκαιρία στο εξωτερικό που θα αυξήσει το εισόδημά σας. Το σίγουρο είναι πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα βγείτε κερδισμένοι. Στείλτε βιογραφικά και αξιοποιήστε αυτό το τυχερό για εσάς διάστημα. Ο Απρίλιος ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Κριό και μέχρι τις 25/4 μπορεί να γίνονται μπερδέματα σε οικονομικές δοσοληψίες, να επικρατεί αστάθεια στα χρήματα που προέρχονται μέσω τρίτων ή να εισπράξετε κάποια αναδρομικά. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση κοινών πόρων και σε φοροτεχνικά ζητήματα. Στις 3/4 η σύνοδος Αφροδίτης- Ποσειδώνα θα ευνοήσει όσους αποφασίσετε να κάνετε πρόταση γάμου ή συμβίωσης στο ταίρι σας. Οργανώστε μια ρομαντική βραδιά.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας τελειώνει με αίσιες εξελίξεις και θα μείνετε ικανοποιημένοι. Από τις 28/3, που πραγματοποιείται το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού, εκτός του ότι θα έχετε αύξηση εσόδων, σας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και την ερωτική σας ζωή. Καθώς η Αφροδίτη, που είναι δικός σας κυβερνήτης, θα διανύει τον τομέα της καθημερινότητας, θα είναι ένα ευχάριστο διάστημα, οι σχέσεις με συναδέλφους θα είναι σε αρμονία και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ένα ερωτικό ειδύλλιο με άτομο από τον χώρο της εργασίας. Ο Απρίλιος ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων, που σημαίνει πως μέχρι τις 25/4 θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην επικοινωνία με συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα. Νέες συμβάσεις και διαπραγματεύσεις κρύβουν παγίδες, επομένως θα πρέπει να αποφεύγετε τη βιασύνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι επόμενες μέρες θα είναι αφιερωμένες στις απολαύσεις και την ψυχαγωγία, επομένως ο μήνας τελειώνει με όμορφες αναμνήσεις. Στις 28/3 το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού φέρνει έναν νέο έρωτα, ή έναν απόγονο, ή μπορεί να προκύψουν έσοδα μέσω επενδύσεων. Αναλάβετε ρίσκο, αγοράστε ένα λαχείο ή παίξτε κάποιο τυχερό παιχνίδι. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινάει ο Απρίλιος και καθώς θα διανύει τον τομέα της εργασίας και της υγείας θα πρέπει να αποφεύγετε την εξιδανίκευση προτάσεων. Αν κάνετε κάποιες εξετάσεις για την υγεία σας, ζητήστε και μια δεύτερη γνωμάτευση. Μέχρι τις 25/4 να κρατάτε μικρό καλάθι και να διαβάζετε τα ψιλά γράμματα συμβάσεων. Με τη σύνοδο Αφροδίτης - Ποσειδώνα στις 3/4 η έμπνευσή σας θα είναι στα ύψη και θα ευνοηθούν οι καλλιτεχνικές δράσεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περάσατε ένα ζόρικο διάστημα επειδή είχατε επωμιστεί πολλά οικογενειακά και κυρίως οικονομικά βάρη, πλέον όμως αλλάζουν τα δεδομένα και ξαναβρίσκετε τους ρυθμούς σας. Από τις 28/3, που πραγματοποιείται το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού, οι εξελίξεις στα επαγγελματικά θα είναι πολύ θετικές, ενώ θα έχετε και κάποια καλά νέα σχετικά με την υγεία ενός αγαπημένου προσώπου. Τα έσοδά σας αυξάνονται μέσω της ακίνητης περιουσίας και θα ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας. Ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης και την αλλαγή διακόσμησης στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία ξεκινάει ο Απρίλιος και μέχρι τις 25/4 δεν θα είναι κατάλληλη εποχή για επενδύσεις και επίλυση διαφορών με το ταίρι σας. Επειδή θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για δημιουργία παρεξηγήσεων, θα πρέπει να φιλτράρετε καλά όσα ακούτε. Οι γονείς θα έχετε προβλήματα με τα παιδιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα επικοινωνιακό διάστημα ξεκινάει για εσάς από τις 28/3 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού και θα είναι εξαιρετική εποχή για προώθηση υπηρεσιών και δεξιοτήτων, εμπορικές συμφωνίες και συχνές εξορμήσεις για λόγους ψυχαγωγίας. Οι ελεύθεροι να είστε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες – κάντε ό,τι μπορείτε για να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας. Οι προσπάθειες για δημιουργία οικογένειας θα ευνοηθούν, καθώς και οι επενδύσεις. Ο Απρίλιος ξεκινάει με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, η οποία επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και έχει να κάνει με την οικιακή ζωή. Μέχρι τις 25/4 μπορεί να δημιουργούνται εντάσεις στην οικογένεια λόγω ασυνεννοησίας και θα πρέπει να είστε πιο συγκαταβατικοί. Αγοραπωλησίες ακινήτων και μετακομίσεις χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Επίσης, καλό θα είναι να αποφύγετε τις αλλαγές διακόσμησης, γιατί μπορεί να αλλάξετε γνώμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την αύξηση των εσόδων σας τελειώνει ο μήνας και θα πάρετε σημαντική ώθηση από τις 28/3 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού. Μέσω της ακίνητης περιουσίας βελτιώνονται τα οικονομικά σας και θα μπορέσετε να οργανώσετε ένα ταξίδι που επιθυμείτε πολύ ή θα κάνετε μια σημαντική αγορά. Εξαιρετική ημερομηνία για διαπραγματεύσεις ακινήτων και υπογραφές συμβολαίων. Πολλοί θα αποφασίσετε να βελτιώσετε τον χώρο σας και θα επενδύσετε κάποια χρήματα σε αυτόν. Ειδικά σε ό,τι αφορά τα συμβόλαια, να ξέρετε ότι ο Απρίλιος ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον τομέα της επικοινωνίας και μέχρι τις 25/4 δεν θα είναι κατάλληλη εποχή για νέες συμφωνίες. Θα γίνονται λάθη και μπερδέματα σε εμπορικές συναλλαγές, ενώ θα είναι εύκολες οι παρεξηγήσεις με οικείους. Όλα αυτά αφορούν τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, επομένως λάβετε εγκαίρως τα μέτρα σας.

ΙΧΘΥΣ

Σημαντικές αλλαγές και αέρα ανανέωσης φέρνει το εξάγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 28/3, που μπορεί να αφορούν τη μετακόμιση σε ένα νέο μέρος λόγω των επαγγελματικών σας. Κάποιοι θα έχετε καλά νέα σχετικά με μια εμπορική συμφωνία, ενώ κάποιοι άλλοι θα έχετε αύξηση εσόδων μέσω της προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών. Αν πρόκειται να διαπραγματευτείτε μια καινούργια συνεργασία, κάντε το μέχρι το τέλος του μήνα, καθώς ο Απρίλιος ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, η οποία θα είναι μέχρι τις 25/4 και θα αφορά τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Αυτό το διάστημα θα γίνονται λάθη σε οικονομικές συναλλαγές, θα επικρατεί ασάφεια στους όρους συμφωνιών και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τη διαχείριση των πόρων σας. Μην αποκαλύπτετε τους κωδικούς πρόσβασης τραπεζικών λογαριασμών σε τρίτους και μην εμπιστεύεστε όσους σας τάζουν κέρδη μέσω ηλεκτρονικών επενδύσεων. 

Living
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ