Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (28/9-5/10/2022)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (28/9-5/10/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας φτάνει στο τέλος του και οι διελεύσεις που θα πραγματοποιηθούν προμηνύουν διευκολύνσεις και αίσιες εξελίξεις τον Οκτώβριο. Στις 28/9 ο κυβερνήτης σας ο Άρης, σε τρίγωνο με τον Κρόνο, θα καθορίσει σημαντικά τον ρόλο σας μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο και οι γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο θα κάνετε έξυπνες συμμαχίες. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 29/9 θα υπάρχουν προοπτικές για νέες συνεργασίες και μέχρι τις 23/10 θα επικρατεί αρμονία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αν σκοπεύετε να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας, είναι μια πολύ καλή εποχή. Μια πολύ καλή μέρα για ταξίδια και νέες συνεργασίες για το 1ο δεκαήμερο είναι στις 30/9 με το τρίγωνο Σελήνης - Δία. Ο Οκτώβριος ξεκινά με θετικό πρόσημο, καθώς επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία και το 3ο δεκαήμερο θα δρομολογήσετε επαγγελματικές υποθέσεις που είχαν μπλοκάρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και ο μήνας σάς αποχαιρετά, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Στις 28/9 το τρίγωνο Άρη - Κρόνου, εκτός του ότι φέρνει έσοδα στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για αύξηση του εισοδήματός σας. Αρκετοί από εσάς θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή ένα εγχείρημα που είχε φρενάρει. Στις 29/9 ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό και η καθημερινότητά σας θα είναι πιο ευχάριστη. Μέχρι τις 23/10 θα είναι μια καλή εποχή για να βρείτε μια θέση εργασίας, ενώ μπορεί να προκύψει ερωτικό ειδύλλιο με άτομο από το εργασιακό σας περιβάλλον. Στις 30/9 να αναμένετε οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο θετική εξέλιξη στα ερωτικά σας. Ο Οκτώβριος ξεκινά με την επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία και το 3ο δεκαήμερο θα ευνοηθείτε όσον αφορά τις επενδύσεις και την ερωτική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αυτή την εποχή πρέπει να επικεντρωθείτε στους στόχους σας, καθώς ο Άρης στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Κρόνο προσδίδει δυναμισμό, επιβραβεύοντας τις προσπάθειές σας. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο θα έχετε επιτυχίες σε σπουδές, ενώ ένα ταξίδι θα ανοίξει νέες προοπτικές για τα επαγγελματικά σας. Μια πολύ δημιουργική εποχή ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 29/9 που μπορεί να οφείλεται σε έναν νέο έρωτα που μπαίνει στη ζωή σας ή στην έλευση ενός παιδιού. Μέχρι τις 23/10 θα ευνοηθούν οι επενδύσεις και τα ρίσκα και ελεύθεροι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, μια και η γοητεία σας θα είναι στα ύψη. Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που παύουν τα προβλήματα στον οικογενειακό τομέα, καθώς ξεκινά με την επιστροφή του κυβερνήτη σας Ερμή σε ορθόδρομη πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικά και ερωτικά ζητήματα σάς προκαλούν μια τάση μυστικοπάθειας και θα κρατήσετε κάποιες αποστάσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μέχρι να είστε σίγουροι για τις εξελίξεις. Στις 28/9 το τρίγωνο Άρη - Κρόνου θα ευνοήσει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και θα είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε κάποιες συζητήσεις. Στις 29/9 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ζυγό, φέρνοντας αρμονία στην οικογενειακή σας ζωή. Μέχρι τις 23/10 μπορείτε να ανανεώσετε τον χώρο σας, να βρείτε μια κατοικία ή επαγγελματική στέγη που θα πληροί τις ανάγκες σας και να περνάτε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο Οκτώβριος ξεκινά με την επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία και οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο θα πάρετε σημαντική ώθηση σε ό,τι αφορά την προώθηση υπηρεσιών, την εκπαίδευση και τις εμπορικές υποθέσεις.

ΛΕΩΝ

Τις τελευταίες μέρες του μήνα σάς δίνεται η ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, καθώς η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και, εκτός από άτομα του παρελθόντος που θα συναντάτε, θα έρθετε σε επαφή και με νέα, που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον σας. Το τρίγωνο Άρη - Κρόνου στις 28/9 θα ευνοήσει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο σε συμμαχίες και στο ξεκίνημα νέων συνεργασιών. Η συμμετοχή σας σε ομάδες θα συμβάλει και στη βελτίωση της ερωτικής σας ζωής. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 29/9 η επικοινωνία με οικείους θα είναι ευχάριστη και αποδοτικές οι προσπάθειες στην προώθηση υπηρεσιών, στην εκπαίδευση και στις συμφωνίες. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία στις 2/10 ο Οκτώβριος ξεκινά θετικά, επειδή βελτιώνονται τα οικονομικά σας, και το 3ο δεκαήμερο θα βρείτε μια νέα πηγή εσόδων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο φέρνει το τρίγωνο Άρη - Κρόνου στις 28/9 και οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο θα πρέπει να επικεντρωθείτε στις φιλοδοξίες σας, καθώς οι προοπτικές είναι με το μέρος σας. Οι ηγετικές σας ικανότητες και η εμπειρία σας θα εκτιμηθούν και θα προκαλέσετε θετικές εντυπώσεις σε υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Τώρα είναι η εποχή όπου μπορείτε να διακριθείτε και να αυξήσετε τις αποδοχές σας. Από τις 29/9 μέχρι τις 23/10, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ζυγό, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών σας ‒ προσέξτε τη διαχείριση των πόρων σας. Ο Οκτώβριος σάς βρίσκει με έντονη επικοινωνιακή διάθεση εσάς του 3ου δεκαημέρου, καθώς ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος στο ζώδιό σας και θα είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας τελειώνει με αίσιες εξελίξεις σε ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας και πολλοί από εσάς θα έχετε και επιτυχίες στα ερωτικά σας. Στις 28/9 το τρίγωνο Άρη - Κρόνου θα επιβραβεύσει τις προσπάθειες σε σπουδές και θα ευνοήσει τα ταξίδια και τις νομικές υποθέσεις. Η ερωτική σχέση με άτομο από το περιβάλλον των σπουδών θα φέρει αέρα ανανέωσης στη ζωή σας. Από τις 29/9, που εισέρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, η γοητεία σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα και θα προσελκύετε το ενδιαφέρον. Μέχρι τις 23/10 θα είναι ιδανική εποχή για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να φλερτάρετε και να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες. Ο Οκτώβριος σάς βρίσκει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο εσωστρεφείς, αλλά με την επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία θα βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα φέρνουν ευχάριστα γεγονότα στην οικιακή σας ζωή και οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα ανατροπών στα οικονομικά, θα καλύψετε τις οφειλές και τις υποχρεώσεις σας. Ιδανική μέρα για αγοραπωλησίες ακινήτων και αναζήτηση χρηματοδότησης είναι στις 28/9 με το τρίγωνο Άρη - Κρόνου. Όσοι εργάζεστε στο σπίτι θα βρείτε μια νέα πηγή εσόδων. Στις 29/9 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ζυγό και μέχρι τις 23/10 θα κρατήσετε μυστικές τις κοινωνικές και ερωτικές σας επαφές. Ο Οκτώβριος ξεκινά με την επιστροφή του Ερμή σε ορθόδορομη πορεία κι εσείς του 1ου δεκαημέρου θα ανακτήσετε τη διάθεση για κοινωνικές επαφές και ψυχαγωγία. Ένα καινούργιο χόμπι φέρνει στη ζωή σας άτομα που θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα και έναν νέο έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέες πόρτες ανοίγουν και ευκαιρίες για συνεργασίες που θα αυξήσουν τα κέρδη σας κλείνουν το μήνα με αισιοδοξία. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, με το τρίγωνο Άρη - Κρόνου στις 28/9, επιδιώξτε επαφές με άτομα με τα οποία μπορείτε να ενώσετε τις δυνάμεις σας, προωθήστε τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας και παράλληλα βελτιώστε τις σχέσεις με οικείους. Από τις 29/9, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ζυγό, η κοινωνική σας ζωή θα είναι πιο έντονη και συναντήσεις με φίλους θα σας ξεκουράζουν, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αφήνετε στην άκρη τους προβληματισμούς της καθημερινότητας. Ενδεχομένως να ερωτευτείτε άτομο από τον κοινωνικό σας κύκλο. Ο Οκτώβριος ξεκινά με την επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία και το 3ο δεκαήμερο θα έχετε επιτυχίες στα επαγγελματικά σας, ενώ θα αυξηθεί κι η δημοτικότητά σας. Επενδύστε κάποια χρήματα στην ψηφιακή σας παρουσία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας σάς αποχαιρετά με αίσιες εξελίξεις στα οικονομικά σας και ειδικά οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο θα καταφέρετε να βάλετε σε μια τάξη τη ζωή σας. Στις 28/9 το τρίγωνο Άρη - Κρόνου σάς ενθαρρύνει να διεκδικήσετε καλύτερες αποδοχές και αν κάτι δεν ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας, δεν θα διστάσετε να το αφήσετε πίσω. Φροντίστε να έχετε βρει μια νέα θέση εργασίας προτού κάνετε την επανάστασή σας. Στις 29/9 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό και ενεργοποιείται ο τομέας της καριέρας. Μέχρι τις 23/10 θα έχετε επιτυχίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, αλλά δεν θα πρέπει να παραμελήσετε τους ηλικιωμένους. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία ο Οκτώβριος ξεκινά για το 3ο δεκαήμερο με ταξίδια και δίνει ώθηση σε θέματα σπουδών. Ορισμένοι θα κάνετε μια καινούργια αρχή στο εξωτερικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη αυτή την εποχή και πρέπει να αξιοποιήσετε το ευνοϊκό για εσάς διάστημα. Στις 28/9 με το τρίγωνο Άρη - Κρόνου οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσω επενδύσεων και παράλληλα να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Ακούστε τη διαίσθησή σας, αν ρισκάρετε τους πόρους σας, και επιστρατεύστε την ευγένειά σας όσοι φλερτάρετε. Στις 29/9 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό και ο τομέας της πνευματικής σας ανάπτυξης παίρνει φωτιά: επιτυχίες σε σπουδές, σε εκδόσεις και επιχειρηματικές δραστηριότητες στο εξωτερικό. Ο Οκτώβριος ξεκινά με την επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία στις 2/10 κι οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο θα δρομολογήσετε οικονομικές υποθέσεις που είχαν φρενάρει ή θα έχετε νέα σχετικά με μια χρηματοδότηση. Εξαιρετική εποχή για αναζήτηση πόρων και επικοινωνία με το ταίρι σας.

ΙΧΘΥΣ

Αρμονία επικρατεί στην οικογενειακή σας ζωή και έχετε την ευχέρεια να ασχοληθείτε με την ενδυνάμωση του ψυχισμού σας. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο με το τρίγωνο Άρη - Κρόνου στις 28/9 μπορείτε να κλείσετε μια συμφέρουσα συμφωνία που θα αφορά την αγορά ή την πώληση ενός ακινήτου και να αυξήσετε τα κέρδη σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 29/9 ξεκινά μια περίοδος κατά την οποία θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων, ενώ μπορεί να λάβετε κι ένα επίδομα. Η ερωτική σας ζωή θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Οι ελεύθεροι αξιοποιήστε αυτό το διάστημα και βγείτε να γνωρίσετε κόσμο. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία ο Οκτώβριος δείχνει πως θα είναι ευχάριστη η αλληλεπίδραση με άτομα του περιβάλλοντός σας.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Living / Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Η πλατφόρμα δέχεται επικρίσεις για ρατσισμό, χονδροφοβία, κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές. Καθώς γιορτάζει την 15η επέτειό της, εξετάζουμε πώς άλλαξε την γκέι κουλτούρα, προς το καλύτερο και προς το χειρότερο
THE LIFO TEAM
Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Radio Lifo / Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Η ζάχαρη είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα συστατικά στη σύγχρονη διατροφή. Όμως, τελικά μας κάνει τόσο κακό όσο νομίζουμε; Και τι ισχύει με τα υποκατάστατα της; Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με την κλινική διαιτολόγο διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Ηχητικά Άρθρα / Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Οι βρομοκαρυδιές ή αΐλανθοι είναι ίσως τα πιο ευρέως διαδεδομένα δέντρα στην Αθήνα και παρότι συνεισφέρουν στο πράσινο της πόλης, έχουν εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό που σήμερα αποτελούν απειλή για τα υπόλοιπα δέντρα της Αθήνας.
M. HULOT
Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM