Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (4-10/1/2024)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (04 - 10/01/2024) Facebook Twitter
Η Μάργκοτ Ρόμπι είναι Καρκίνος
0

ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω στις 4/1 είναι ιδανική εποχή για να επικεντρωθείτε σε ένα νέο εγχείρημα και να κυνηγήσετε ευκαιρίες. Μέχρι τις 13/2 θα έχετε την απαραίτητη τόλμη και αποφασιστικότητα για να προωθήσετε τα επιτεύγματά σας και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Στις 9/1 ιδιαίτερη προσοχή σε ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό. Το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα θα προκαλέσει προβλήματα στις επικοινωνίες και στις μακρινές μετακινήσεις. Μια πολύ σημαντική μέρα για τα οικονομικά σας είναι στις 10/1 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου - Ουρανού, φέρνοντας αύξηση εσόδων. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Άρη - Κρόνου θα ευνοήσει τις μυστικές επαφές με πρόσωπα εξουσίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εποχή θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη σάς ενθαρρύνει να κάνετε τις σωστές επενδύσεις και επιχειρηματικές συνεργασίες, ενώ ο Άρης, που εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 4/1, σας δίνει ώθηση για να ολοκληρώσετε τις σπουδές ή να δοκιμάσετε την τύχη σας στο εξωτερικό. Μέχρι τις 13/2 μπορεί να προκύψει μια πρόταση συνεργασίας και να ανοίξει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σας. Αποφύγετε τις οικονομικές δοσοληψίες με φίλους στις 9/1. Το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις. Εξαιρετική μέρα για ταξίδια και προώθηση ιδεών και επαφές με φίλους είναι στις 10/1 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου - Ουρανού και το εξάγωνο Άρη - Κρόνου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οφειλές, ασφάλειες και κληρονομιές έρχονται στο προσκήνιο με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω στις 4/1 και μέχρι τις 13/2 θα πρέπει να τις διευθετήσετε, όπως και να έχει. Είναι μια δύσκολη εποχή όσον αφορά τα οικονομικά και θα πρέπει να κρατήσετε άμυνες προκειμένου να ανταποκριθείτε σε δαπάνες που προκύπτουν. Στις 9/1 προσέξτε για πιθανή παρεξήγηση με εργοδότες και ηλικιωμένους. Επίσης, μην εξιδανικεύσετε μια πρόταση συνεργασίας καθώς το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα σάς κάνει επιρρεπείς σε εξαπατήσεις. Κάποια καλά νέα που θα αφορούν έσοδα μέσω κοινών πόρων έρχονται στις 10/1 με το τρίγωνο Ήλιου - Ουρανού. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Άρη - Κρόνου φέρνει ένα νέον έρωτα με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα σας απασχολήσουν με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, προκειμένου να αποφεύγετε τις εντάσεις. Από τις 4/1 έως τις 13/2 θα έχετε πολύ δυναμισμό και οι διαπραγματευτικές σας ικανότητες θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους. Ωστόσο, μπορεί να προκύψει κάποια διένεξη με κάποιον συνεργάτη και να δοθεί οριστικό τέλος. Ακατάλληλη μέρα για επαγγελματικά ταξίδια και συμφωνίες με το εξωτερικό είναι στις 9/1 που πραγματοποιείται το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα. Προσέξτε τα ψιλά γράμματα ενός συμβολαίου. Στις 10/1 το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου θα ευνοήσει τις επαφές με μακρινούς συνεργάτες και το εξάγωνο Άρη - Ποσειδώνα ένα ταξίδι για προώθηση προϊόντων. 

ΛΕΩΝ

Με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω στις 4/1 ξεκινάει ένα διάστημα έντονης δράσης όσον αφορά τα επαγγελματικά και μέχρι τις 13/2, εκτός του ότι θα κλείσετε εκκρεμότητες, θα έχετε την ευχέρεια να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων. Αν δώσετε κάποια συνέντευξη προς εύρεση εργασίας θα εκτιμηθούν οι ηγετικές σας ικανότητες και οι γνώσεις σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις 9/1 που πραγματοποιείται το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα. Μπορεί να εξιδανικεύσετε μια καινούργια γνωριμία, να επενδύσετε συναισθηματικά και να απογοητευτείτε. Εξαιρετική μέρα για προώθηση δεξιοτήτων και διευθέτηση οφειλών είναι στις 10/1, καθώς το τρίγωνο Ήλιου - Ουρανού θα ευνοήσει τις προσπάθειές σας. Το εξάγωνο Άρη - Κρόνου φέρνει έσοδα μέσω τρίτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη στον Αιγόκερω από τις 4/1 ο τομέας της ερωτικής σας ζωής πυροδοτείται και μέχρι τις 13/2 οι προοπτικές να βρείτε το ιδανικό ταίρι είναι πολλές. Η γοητεία και η ερωτική σας διάθεση θα είναι στα ύψη και αν φλερτάρετε, θα προσελκύσετε το ενδιαφέρον. Όσοι είστε σε σχέση δεν θα πρέπει να δίνετε περισσότερη έκταση σε κάποια μικροκαβγαδάκια που μπορεί να προκύπτουν. Στις 9/1 με το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα θα δημιουργηθεί αστάθεια στις οικογενειακές σας σχέσεις και θα πρέπει να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία. Στις 10/1, με το τρίγωνο Ήλιου - Ουρανού, θα ξεκινήσει μια ερωτική σχέση με άτομο διαφορετικής κουλτούρας που θα αλλάξει τη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο τομέας της οικιακής σας ζωής τονίζεται με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω στις 4/1 και έως τις 13/2 θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να ασχοληθείτε με τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας. Ωστόσο, θα υπάρχουν στιγμές που θα χρειάζεστε προσωπικό χώρο και χρόνο, ώστε να χαλαρώνετε και να μην ξεσπάτε στους γύρω σας. Στις 9/1 το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα δεν θα ευνοήσει τις διαπραγματεύσεις και τις εμπορικές συμφωνίες. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με θέματα οργάνωσης. Μια πολύ καλή μέρα για διαπραγματεύσεις και αγοραπωλησίες ακινήτων είναι στις 10/1 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου - Ουρανού. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω στις 4/1 θα δώσετε έμφαση στην προώθηση υπηρεσιών, σε δημόσιες σχέσεις και εμπορικές συναλλαγές, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και τη χρήση εργαλείων. Η ανυπομονησία σας θα είναι αυξημένη και θα είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα. Στις 9/1, με το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα, αποφύγετε τις επενδύσεις και ό,τι έχει να κάνει με ρίσκο. Η διορατικότητά σας θα σας ξεγελάσει. Συναρπαστικά νέα που θα αφορούν μια συνεργασία φέρνει το τρίγωνο Ήλιου - Ουρανού στις 10/1, ενώ την ίδια μέρα το εξάγωνο Άρη - Κρόνου θα ευνοήσει την ερωτική σας ζωή, επειδή θα ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω και από τις 4/1 έως τις 13/2 θα έχετε πολύ δυναμισμό και θα βγείτε κερδισμένοι μέσω διαπραγματεύσεων ή επενδύσεων. Αποφύγετε τις υπερβολές με το ξόδεμα των χρημάτων σας και μην αφήσετε να σας παρασύρει ο ενθουσιασμός. Στις 9/1, με το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις στην οικογένεια, ενώ θα είναι ακατάλληλη στιγμή για αγοραπωλησίες ακινήτων. Σημαντικές οι εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή στις 10/1 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου - Ουρανού, ενώ μπορεί να υποδεχτείτε οι γονείς και ένα νέο μέλος στην οικογένεια.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ   

Με την είσοδο ρου Άρη στο ζώδιό σας στις 4/1 ανακτάτε την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σας, που σημαίνει πως μέχρι τις 13/2 θα μπορέσετε να πετύχετε ό,τι κι αν βάλετε στο μυαλό σας, αρκεί να το έχετε μελετήσει καλά. Μπορεί να αφορά τα επαγγελματικά σας, τις σπουδές ή την ερωτική σας ζωή. Αξιοποιήστε αυτό το ευνοϊκό για εσάς διάστημα και θα ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας. Στις 9/1, με το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα, θα νιώσετε την ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε από άτομα που σας ρίχνουν το ηθικό και θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Σημαντικές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας στις 10/1 με το τρίγωνο Ήλιου - Ουρανού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα υγείας που βγαίνουν στην επιφάνεια θα οφείλονται στους εξαντλητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας και στο άγχος, κάτι που θα βαρέσει το καμπανάκι του οργανισμού σας από τις 4/1 με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω. Έως τις 13/2 προσπαθήστε, όσο μπορείτε, να ξεκουράζεστε και να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στη φυσική και ψυχική σας ευεξία. Στις 9/1, με το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα, αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε φίλους ή να δανειστείτε. Η ερωτική σας ζωή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τις 10/1 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου - Ουρανού. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Άρη - Κρόνου φέρνει αύξηση εσόδων και ευνοεί τις διαπραγματεύσεις.

ΙΧΘΥΣ

Καταιγισμό ιδεών και αδημονία να μπουν σε εφαρμογή φέρνει ο Άρης με την είσοδό του στον Αιγόκερω στις 4/1 και σημαντικό ρόλο θα παίξει ο τρόπος που θα τις παρουσιάσετε σε άτομα ή ομάδες που θα σας στηρίξουν έμπρακτα. Έως τις 13/2 θα είναι ιδανική εποχή για να τις προωθήσετε και να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομα με τα οποία έχετε κοινό όραμα. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Πιθανή ένταση με εργοδότη ή ηλικιωμένο άτομο στις 9/1, που πραγματοποιείται το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα, θα την αποφύγετε αν επιστρατεύσετε τη διαλλακτικότητά σας. Ευχάριστες αλλαγές στον τομέα της οικιακής σας ζωής φέρνει το τρίγωνο Ήλιου - Ουρανού στις 10/1.

 
Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Living / Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Η πλατφόρμα δέχεται επικρίσεις για ρατσισμό, χονδροφοβία, κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές. Καθώς γιορτάζει την 15η επέτειό της, εξετάζουμε πώς άλλαξε την γκέι κουλτούρα, προς το καλύτερο και προς το χειρότερο
THE LIFO TEAM
Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Radio Lifo / Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Η ζάχαρη είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα συστατικά στη σύγχρονη διατροφή. Όμως, τελικά μας κάνει τόσο κακό όσο νομίζουμε; Και τι ισχύει με τα υποκατάστατα της; Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με την κλινική διαιτολόγο διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Ηχητικά Άρθρα / Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Οι βρομοκαρυδιές ή αΐλανθοι είναι ίσως τα πιο ευρέως διαδεδομένα δέντρα στην Αθήνα και παρότι συνεισφέρουν στο πράσινο της πόλης, έχουν εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό που σήμερα αποτελούν απειλή για τα υπόλοιπα δέντρα της Αθήνας.
M. HULOT
Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM