ΣΙΝΕΜΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΕΥΣΗ

Ένα τριπαριστό mix από τις Modernluv για τη LiFO

Το δίδυμο από το LA κάνει απόψε απόβαση στα decks του Loft.
25.10.2014 | 13:06

 

 

 

Πρόκειται για δύο Καλιφορνέζες που λέγεται ότι έχουν τρελάνει το Λος Άντζελες με τα πιο underground dirty elegant πάρτι. Ειδικά το Making Shapes της Jeniluv που γίνεται κάθε 2 μήνες, ξεκίνησε ως παράνομο πριν 4 χρόνια και τώρα έχει γίνει τόσο μεγάλο και γνωστό που μετακινήθηκε σε νόμιμους χώρους. Θα διαπιστώσουμε τι κάνει τις Modernluv τόσο ξεχωριστές, το βράδυ του Σαββάτου 25 Οκτωβρίου όταν θα κάνουν στάση στα decks του αθηναϊκού Loft, στο πλαίσιο της τρέχουσας περιοδείας τους.

 

Όταν η DJ και παραγωγός Moderna γνώρισε την Jeniluv σε ένα gig της τελευταίας στο LA, άρχισαν να κάνουν παρέα και βλέποντας ότι διαθέτουν πολλές κοινές μουσικές επιρροές, αποφάσισαν να συνεχίσουν ως duo και... εγένετο Modernluv!

 

Μας εξηγούν ότι για κάθε gig προετοιμάζονται διαφορετικά, αναλόγως την πόλη που θα βρεθούν, μια και η Ευρώπη είναι πιο "ανοιχτή" σε techno ήχους σε σχέση με την Αμερική. Από labels γουστάρουν πολύ ό, τι βγάζει η Comeme Records και η ESP Institute, ενώ από παραγωγούς ξεχωρίζουν τους Douglas Reed, Tevo Howard, Kink, Suzanne Kraft, Move D και πολλούς άλλους.

 

 

Από την τρέχουσα περιοδεία τους που κάνει στάση και στη χώρα μας, μας διηγούνται για ένα διήμερο πολύ έντονο που θα τους μείνει αξέχαστο. Έπαιξαν στην Κοπεγχάγη μέχρι τις 4 το πρωί, στις 5 βρίσκονταν στο αεροδρόμιο για πτήση προς Βερολίνο όπου θα έπαιζαν σε ένα πάρτι στις 11 το πρωί για ένα 4ωρο set. Παρά την κούραση, λένε πως ήταν ένα από τα καλύτερά τους set, αφού ο ήχος στο Katerblau Club στο Βερολίνο είναι εκπληκτικός και αυτό τις βοήθησε να ξεχάσουν την κούρασή τους.
 

 

Info

Loft presents Modernluv w/ Denis D' Or, Teatrina & Sunshine Pedro

25/10, 22.00

Τριπτολέμου 50, Γκάζι

 

Links

facebook event

http://modernluvsounds.com/

https://soundcloud.com/modernluv