0
LIFO PICKS

Το «Despacito» φεύγει από το Πουέρτο Ρίκο και πάει Σαντορίνη!

Πρέπει να ζεις σε κάποια σπηλιά ή σε άλλο πλανήτη για να μην έχεις ακούσει το «Despacito». Το τεράστιο χιτ του φετινού καλοκαιριού βρίσκεται εδώ και εβδομάδες στην κορυφή των τσαρτ όλου του πλανήτη (είναι μάλιστα το πρώτο ισπανόφωνο τραγούδι που έφτασε στο νο.1 του αμερικανικού Billboard Hot 100, από την εποχή του «Macarena»!) και φυσικά κάνει πάταγο και στη χώρα μας.

Ευχάριστο, σε ρυθμούς ρεγκετόν, ιδανικό για να πλαισιώσει ως soundtrack το φετινό ελληνικό καλοκαίρι, ακούγεται παντού (σε ενοχλητικό πλέον βαθμό), είτε στην ορίτζιναλ βερσιόν του από τους Πουερτορικανούς Luis Fonsi και Daddy Yankee, είτε στο δίγλωσσο remix του που περιλαμβάνει και vocals από τον Justin Bieber. 

Όσο για το επίσημο βιντεοκλιπ, κι αυτό από την πλευρά του μετράει ρεκόρ: με πάνω από 2,6 δισεκατομμύρια χτυπήματα στο YouTube, είναι αυτή τη στιγμή το τέταρτο πιο επιτυχημένο κλιπ όλων των εποχών. Γυρισμένο στο Πουέρτο Ρίκο, ξεχωρίζει για τη συμμετοχή της καλλονής και πρώην Μις Υφηλίου Zuleyka Rivera και είναι μάλλον εξίσου κολλητικό με το τραγούδι.

Σε αυτή τη fan made version όμως, που φτιάχτηκε για το remix με τον Justin Bieber (το οποίο δεν διαθέτει δικό του βιντεοκλίπ), βλέπουμε και σκηνές από τη Σαντορίνη! Είναι γνωστό ότι ο διάσημος ποπ σταρ έχει βρεθεί στο παρελθόν στο ελληνικό νησί και μάλιστα έχει κάνει γυρίσματα εκεί για το κλιπ του «Company», απ' όπου και τα πλάνα αυτού του «Despacito».

Lifo Picks

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ