0
LIFO PICKS

Η ιστορία του κοριτσιού που εδώ και έξι χρόνια στροβιλίζεται κάθε μέρα στο ταψί-ταγκάντα

«Πήγα στο λούνα-παρκ για να βρω μια ιστορία», δήλωσε ο Bernhard Wenger, στο The Atlantic. Όταν είδε την Denise να χοροπηδά στο ταψί - ταγκάντα ήταν ενθουσιασμένος και τη ρώτησε πώς το κάνει. Εκείνη του απάντησε πως το κάνει κάθε μέρα εδώ και έξι χρόνια. 

Η 20χρονη Denise περιγράφει πώς μια ιστορία κακοποίησης και αμέλειας την οδήγησε να αναζητήσει μια υποκατάστατη οικογένεια στους υπαλλήλους του πάρκου ψυχαγωγίας Prater της Βιέννης. Βρήκε παρηγοριά και έναν σκοπό στο να τελειοποιεί την ικανότητά της να αψηφά  τη βαρύτητα στο γρήγορο περιστρεφόμενο παιχνίδι. Το Keeping Balance είναι ένα εντυπωσιακό και συνάμα ασυνήθιστο πορτρέτο μιας νεαρής γυναίκας που έχει ανακαλύψει έναν μοναδικό τρόπο αποδοχής του προβληματικού παρελθόντος της.

«Η Denise ήθελε να πει την ιστορία της σε αυτή την ταινία», δήλωσε ο Wenger. «Αυτός είναι ένας τρόπος να ξεπεράσουμε κάποιες καταστάσεις. Από την άλλη πλευρά, είναι σημαντικό για αυτήν να δείξει στους ανθρώπους ότι δεν έχει σημασία πόσο άσχημα είναι τα  Πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας. Υπάρχει πάντα ένας τρόπος».

Lifo Picks

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ