0
NOWNESS

Το πληθωρικό σπίτι του ακόμα πιο πληθωρικού Ramdane Touhami

O Ramdane Touhami μπορεί να συστηθεί ως ένα, μερικά ή όλα τα παρακάτω: σχεδιαστής μόδας, DJ, καλλιτέχνης, επιχειρηματίας, καλλιτεχνικός διευθυντής, ιδιοκτήτης καταστήματος, σύμβουλος αγορών. Είναι ο άνθρωπος πίσω από την αναγέννηση του Buly1803, της φίρμας ρούχων Résistance, έχει σχεδιαστεί για το Liberty London και έχει βοηθήσει στην μεταμόρφωση της ιστορικής γαλλικής εταιρείας κεριών Cire Trudon σε αγαπημένη και σύγχρονη μάρκα. Ο Touhami έχει δουλέψει στο Τόκιο, στην Ταγγέρη και πιο πρόσφατα στη Νέα Υόρκη. "Το πάρτι έχει τελειώσει στο Μανχάταν", λέει. "Είναι μια πρωτεύουσα για πλούσιους ανθρώπους. Η Ευρώπη είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα. "Αυτή η άποψη που θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί ο Γαλλο-Μαροκινός ζει με την συζυγό Victoire de Taillac και τα τρία παιδιά τους σε ένα ξενοδοχείο του 18ου αιώνα στο Παρίσι. Σ' αυτό το επεισόδιο του Nowness  επισκεπτόμαστε την εκλεκτικά προσεγμένη κατοικία του Touhami. Παρακάτω μας μιλάει ο ίδιος για τον χώρο του. 

«Το σπίτι είναι σαν και μένα, χαοτικό. Θα δεις μοντέρνα τέχνη, κλασική τέχνη, έθνικ, ένα συνδυασμό όλων...Δεν υπάρχει καμία λογική εδώ. 

»Το αγαπημένο μου αντικείμενο στο σπίτι είναι τα βιβλία μου- αν έπρεπε να κρατήσω μόνο ένα πράγμα θα ήταν τα βιβλία γιατί από τα έπιπλα δεν μαθαίνεις, από τα βιβλία μαθαίνεις. Έχουμε πολλά πράγματα, διάφορες συλλογές, αλλά δεν είμαστε συλλέκτες. Έχουμε απλώς τις ζωές μας και το κάθε αντικείμενο έχει την ιστορία του, γιατί δεν τα αγοράσαμε όλα μαζί ταυτόχρονα, είναι μια διαδικασία 15 χρόνων και είναι αστείο και ενδιαφέρον να μπλέκεις το παλιό με το καινούργιο και μερικά από τα ίδια πράγματα».

©Nowness

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ