0
NOWNESS

Μια ρομαντική, ταξιδιωτική ιστορία με ένα χαμένο κινητό

Σε μια καινούργια ταινία για τα μπουτίκ ξενοδοχεία της αλυσίδας Mgallery η Γαλλίδα σκηνοθέτης Cloé Bailly —γνωστή για τις μικρού μήκους ταινίες της και για τα μουσικά της βίντεο που καταγράφουν την συχνά ατελή φύση της ανθρώπινης αλληλεπίδρασης— μας οδηγεί σε μια αστραπιαία περιήγηση από τη Μπανγκόκ στο Παρίσι ακολουθώντας ένα ρομαντικό παιχνίδι. Εδώ, η σκηνοθέτης μιλάει για το πρότζεκτ:

«Από την αρχή μου άρεσε το όραμα των MGallery: ήθελαν μια ταξιδιωτική ιστορία, ένα απίστευτο ταξίδι αλλά κυρίως ήθελαν μια ιστορία. Μου άρεσε να φαντάζομαι τις ελαφρώς παράλογες περιπέτειες της Zoe καθώς ταξιδεύει στον κόσμο, μέσα από μια δομή εμπνευσμένη από το Butterfly Effect.

»Η Zoé είναι ακριβώς όπως ο καθένας μας: της αρέσει να παίζει με τα μάτια γιατί είναι ρομαντικό αλλά κυρίως γιατί είναι κολακευτικό. Απολαμβάνει τα ταξίδια αλλά κυρίως λατρεύει να ποστάρει την χιλιοστή σέλφι της για να δείξει πόσο καλά περνάει. Και όταν βγαίνει μ' ένα ωραίο αγόρι πιστεύει ότι ζει την πραγματική αγάπη...για ένα λεπτό.»

©Nowness

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ