0
NOWNESS

Όταν ένας Ρώσος χωρικός επισκέφθηκε τις Ηνωμένες Πολιτείες

Ο πρώην οδηγός φορτηγού και αγρότης Vasiliy Ilyn πραγματοποιεί ένα συγκινητικό ταξίδι από το χωριό του Ryshkovo στην περιφέρεια Kursk Obast της Ρωσίας για να δει για πρώτη φορά την Αμερική, στο σημερινό ποιητικό ντοκιμαντέρ του Alexander Khudokon.

Ο Ilyn επισκέφθηκε το Times Square και το Brighton Beach στη Νέα Υόρκη και μια γαλακτοκομική μονάδα στο Νιου Τζέρσεϊ πριν φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του ρωσικού Esquire από τον βραβευμένο φωτογράφο Martin Schoeller.

«Στα πρώτα 90 τεύχη μας φιλοξενούσαμε διασημότητες στα εξώφυλλά μας», λέει ο διευθυντής του περιοδικού, Dmitry Golubovsky. «Αποφασίσαμε να αφιερώσουμε αυτό το τεύχος σε ανθρώπους που δεν θα έδιναν ποτέ συνέντευξη στη ζωή τους».

Το ταξίδι αποτέλεσε μια μεταμορφωτική εμπειρία για τον Ilyn.  «Νομίζω ότι αυτό που τον εντυπωσίασε περισσότερο ήταν το γεγονός ότι τόσοι πολλοί και διαφορετικοί άνθρωποι ζούνε όλοι μαζί. Η γαλακτοκομική μονάδα τον εντυπωσίασε περισσότερο απ' όλα. Ο τρόπος που όλα ήταν οργανωμένα, η τάξη. Είπε ότι έμοιαζε με παράδεισο».

©Nowness

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ