0
NOWNESS

Μια κυρία μεγαλώνει...

«Τα γηρατειά δεν είναι για τους λιγόψυχους», ισχυρίζεται η 73χρονη Nora, η πρωταγωνίστρια της σημερινής ταινίας από το σκηνοθετικό ντουέτο των αδερφών Emily και Alice Stein -γνωστές για τα ποπ πορτρέτα γραφικών κυρίως προσωπικοτήτων, που δημιουργούν για το i-D, το Vice και το NOWNESS. Το προτζεκτ ξεκίνησε αρχικά από μία σειρά φωτογραφιών της πρόσχαρης εβδομηντάχρονης και τιμά την ομορφιά των μεγαλύτερων σε ηλικία γυναικών. Παρακάτω το δυναμικό σκηνοθετικό ζευγάρι μιλάει για το εγχείρημά του:

«Το Hello, I'm Nora είναι μια γιορτή για την ομορφιά και τη ζωντάνια της εκπληκτικής 73χρονης Nora. Το φιλμ παρουσιάζει τη Nora και τις απόψεις της για την ηλικία, την ομορφιά και την ύπαρξη. 

»Οι γυναίκες κάθε ηλικίας βομβαρδίζονται με πρότυπα τα οποία μας κάνουν να υπεραναλύουμε την εικόνα μας και το πώς πρέπει να ζούμε και να συμπεριφερόμαστε. Απρόθυμη να ζήσει σαν να είναι αόρατη, η Nora αρνείται να αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη ηλικία με τον τρόπο που η κοινωνία θεωρεί πώς πρέπει. 

 »Το ότι δουλέψαμε με την Nora ήταν απελευθερωτικό και αισιόδοξο.Έμοιαζε να ζωντανεύει μπροστά στη κάμερα. Είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία.» 

©Nowness

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ