Το ίντερνετ έχει φρικάρει με το κόλπο που κάνει με ένα μπουκάλι αυτός ο φοιτητής

Το ίντερνετ έχει φρικάρει με το κόλπο που κάνει με ένα μπουκάλι αυτός ο φοιτητής Facebook Twitter
3

Κάποιοι έχουν σπεύσει να το βαφτίσουν το απόλυτο βίντεο του Τwitter και στο Youtube κατάφερε να κάνει μέσα σε δύο 24ωρα σχεδόν 2 εκατ. views.

Έχει γίνει θέμα σχεδόν σε όλα τα ξένα αθλητικά sites και μαζί του ασχολήθηκαν ακόμη και οι πιο σοβαρές ιστοσελίδες, επιστρατεύοντας μάλιστα μέχρι και καθηγητές φυσικής για την εξήγησή του.

Ο Michael Senatore, φοιτητής στο Ardrey Kell High School της Βόρειας Καρολίνας, ανεβαίνει στη σκηνή και με ύφος χαλαρό και γεμάτο σιγουριά πετά στριφογυριστά ένα μπουκάλι νερό στο τραπέζι. Αυτό προσγειώνεται όρθιο και το πλήθος παραληρεί.

 

 

Η θεατρικότητα, η εστίαση, η ακρίβεια και η αντίδραση του κοινού κάνουν το βίντεο εξαιρετικά απολαυστικό και πολλοί κάνουν προπόνηση τις τελευταίες ώρες ανεβάζοντας τις απόπειρές τους στα social media.

To Vox.com ζήτησε την άποψη του Nathaniel Stern, καθηγητή φυσικής στο Northwestern University, και συμπεραίνει πως η επιτυχία του νεαρού φοιτητή ξεχωρίζει εξαιτίας της φυσικής που στην πραγματικότητα είναι αρκετά περίπλοκη. Τα μυστικά της επιτυχίας κρύβονται στην κίνηση του καρπού και τη δύναμη που ονομάζεται στροφορμή. Το παρακάτω γράφημα εξηγεί κάπως τα πράγματα:

 

Το ίντερνετ έχει φρικάρει με το κόλπο που κάνει με ένα μπουκάλι αυτός ο φοιτητής Facebook Twitter

 

 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια