Σπάνιο Pokemon εμφανίζεται στο Σέντραλ Παρκ και προκαλεί απίστευτες ( και ντροπιαστικές) σκηνές χάους

Σπάνιο Pokemon εμφανίζεται στο Σέντραλ Παρκ και προκαλεί απίστευτες ( και ντροπιαστικές) σκηνές χάους Facebook Twitter
4

Ο πλανήτης έχει καταληφθεί από τη μανία του Pokemon Go και μέχρι τώρα έχουν ακουστεί και καταγραφεί διάφορες ιστορίας τρέλας από παίχτες που επιδίδονται σε καταδίωξη προκειμένου να πιάσουν τα Pokemon. Μέχρι τώρα είχαμε ακούσει για άντρα που τράκαρε επειδή έπαιζε το παιχνίδι ενώ οδηγούσε, αστυνομικό που σε ώρα υπηρεσίας κυνηγούσε τα Pokemon και εκατομμύρια ανθρώπους που περιφέρονται στους δρόμους σα ζόμπι με το βλέμμα κολλημένο στο κινητό.

Να τι συνέβη όμως στη Νέα Υόρκη όταν μια νύχτα διαδόθηκε η φήμη ότι ένα σπάνιο Pokémon εθεάθη στο Σέντραλ Παρκ.

Οι εικόνες και οι περιγραφές είναι από σοκαριστικές ως και εξοργιστικές για όσους δεν έχουν ακόμη αποδεχθεί τη μανία και τον εθισμό που προκαλεί το παιχνίδι. Αν κανείς δεν ξέρει για τι πράγμα μιλάμε και απλά δει το βίντεο θα νομίσει πως έχει γίνει σεισμός ή κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα.

Ορδές ανθρώπων άρχισαν να τρέχουν και να σπρώχνονται, εγκατέλειπαν τα οχήματά τους στη μέση του δρόμου και κυνηγούσαν το σπάνιο Vaporeon.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Να τραυματιστεί ή να σκοτωθεί κανείς επειδή "κυνηγούσε" ένα Pokemon είναι από τα πιο βλακώδη πράγματα που έχω ακούσει.Πόσο κενές ζωές έχουν κάποιοι άνθρωποι σήμερα...