Στον «Νότο», ένα ιστορικό μπαρ - καφέ της Καλλιθέας, εκτυλίσσεται μια χιουμοριστική διαδικτυακή σειρά

Στον «Νότο», ένα ιστορικό μπαρ - καφέ της Καλλιθέας, εκτυλίσσεται μια χιουμοριστική διαδικτυακή σειρά Facebook Twitter
Οι χαρακτήρες της σειράς, προσωπικότητες διαφόρων εθνικοτήτων και ιδιαίτερων χαρακτηριστικών μπλέκουν τις καθημερινές τους ιστορίες και συνήθειες στο χώρο του καφενείου.
0


Το μπαρ-καφενείο, αποτελούσε για καιρό τον τόπο συνάντησης 3 φίλων, που είναι και οι βασικοί συντελεστές της σειράς. Του Γάλλου Vincent Vaury, που είναι ο σκηνοθέτης της σειράς και τα τελευταία 8 χρόνια ζει στην Ελλάδα, του Λευτέρη Μαραγκάκη, ιδιοκτήτη του καφενείου (ο θείος του Λευτέρη άνοιξε τον Νότο) και του Σάββα Κοβλακά, που είναι ηθοποιός και υπεύθυνος για το casting της σειράς. Ο Vincent και o Λευτέρης  εξασφάλισαν με δικά τους λεφτά και με τη στήριξη φίλων και ηθοποιών (επαγγελματιών και ερασιτεχνών) την πραγματοποίηση της πρώτης σεζόν.

Στη μπάρα του Νότου, μέσα από την παρατήρηση των θαμώνων και της καθημερινής ζωής στην Καλλιθέα, γεννήθηκε το Notos Web Serial, μια χιουμοριστική  ιντερνετική σειρά, που διανύει την πρώτη σεζόν, μέσα από τα 13 επεισόδια που θα προβληθούν συνολικά. Κάθε Τετάρτη προβάλλεται καινούριο επεισόδιο, εναλλάξ μεγάλης και μικρής διάρκειας. Πραγματικά γεγονότα μπλέκουν με την φαντασία και το χιούμορ της ομάδας, δημιουργώντας διαφόρων ειδών κωμικά περιστατικά που όλα εκτυλίσσονται στο καφενείο.

Οι χαρακτήρες της σειράς, προσωπικότητες διαφόρων εθνικοτήτων και ιδιαίτερων χαρακτηριστικών μπλέκουν τις καθημερινές τους ιστορίες και συνήθειες στον χώρο του καφενείου.Το σενάριο της σειράς είναι γραμμένο σε αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ελληνικά με ρώσικη προφορά και κυρίως ελληνικά.

Στον «Νότο», ένα ιστορικό μπαρ - καφέ της Καλλιθέας, εκτυλίσσεται μια χιουμοριστική διαδικτυακή σειρά Facebook Twitter

Ένας αλκοολικός Ρώσος νοσταλγός της σοβιετικής εποχής, μια Λολίτα που μασάει τσίχλα, δύο Ιταλοί πότες καφέ, δύο Νορβηγοί ψευτο-γκνγκστερς, δυο Έλληνες όχι ψευτο-γκανγκστερς, ο Γκορπατσώφ που μιλάει ελληνικά, καθώς και πολλοί άλλοι εξίσου ενδιαφέροντες και καθημερινοί άνθρωποι, αντιμετωπίζουν στα επεισόδια περιστατικά όπως μια αποστολή στο Διάστημα που άργησε χρόνια, μια συναλλαγή ναρκωτικών, μια παρτίδα πόκερ, μια δυνατή δόση γνήσιου ελληνικού γκλάμουρ από τον μάστερ του είδους, μια παραλίγο βίαιη διένεξη οπαδών Καλλιθέας - Μοσχάτου, μια αποτυχημένη προσπάθεια για αύξηση, έρωτες της (τελευταίας ) στιγμής και μια μπυροκοιλιά που έπρεπε  να «φύγει».

 

Notos- Episode 01 "Notios"
 

 

Notos- Episode 02 "The Lion King"

 

Notos- Episode 03 "Poker"

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ