Εν τω μεταξύ στη Μύκονο μόλις άνοιξαν οι πρώτες δημόσιες τουαλέτες 5 αστέρων

Εν τω μεταξύ στη Μύκονο μόλις άνοιξαν οι πρώτες δημόσιες τουαλέτες 5 αστέρων Facebook Twitter
2

Στις περισσότερες πόλεις, οι δημόσιες τουαλέτες είναι ίσως το πιο βρωμερό μέρος που θα δει κανείς. Σε μερικές δεν υπάρχουν καν ή έτσι όπως είναι δεν τολμάς ούτε να τις πλησιάσεις.

Όμως το πιο glam νησί της Ελλάδας κάνει και εδώ τη διαφορά και φροντίζει για τους χάι τουρίστες τους που θέλουν να ανακουφιστούν.

Iδού τι εγκαινιάστηκε πρόσφατα στην Χώρα της Μυκόνου.

Η γλαφυρή περιγραφή του MykonosLive κάνει λόγο για μια εγκατάσταση με αρχιτεκτονική εναρμονισμένη με το κυκλαδίτικο τοπίο και με κομψό εσωτερικό σχεδιασμό και διάκοσμο.

Τα συγκεκριμένα αποχωρητήρια για τα οποία χρησιμοποιήθηκαν υλικά υψηλής ποιότητας, είναι διακοσμημένα με ψηφιδωτά, έχουν κρυφό φωτισμό και διαθέτουν αυτόματο σύστημα πληρωμής που δίνει ρέστα.

Λειτουργούν ύστερα από ανακαίνιση που χρηματοδοτήθηκε από τους ιδιοκτήτες του διάσημου μυκονιάτικου club «Jackie O» που βρίσκεται στον μώλο του παλιού λιμανιού της Μυκόνου. 

 
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Η Μυκονος ανηκει στην Ελλαδα μονο γεωγραφικα.. Νοοτροπια κ οικονομια ειναι απο αλλο μερος του κοσμου. Οταν καταλαβουμε οτι ζουμε σε καπιταλιστικη κοινωνια, ισως αυριο ξυπνησουμε σε εναν καλυτερο κοσμο.Δημοσιες τουαλετες που επιχορηγηθηκαν απο ιδιωτη. Δηλαδη ενας ιδιωτης επενδυσε σε κατι που βοηθα αλλους κ οχι την ιδιωτικη του επιχειρηση κ αφηνει εσοδα στο δημο για να επενδυσει τα εσοδα αυτα πισω στην κοινωνικο συνολο. Ακουγεται αστειο που ολα αυτα εγιναν για τουαλετες, αλλα ας μην το κανουμε συγκεκριμενο ας δουμε το δασος κ οχι το δεντρο. Επισης, ναι μαζι με ολους κ εγω ελπιζω τα Χ εσοδα να υπερκαλυπτουν τα Ψ εξοδα συντηρησης και η "κερδοφορια" πραγματι να επιστρεφει στο κοινωνικο συνολο με οποιον ουσιωδη κ επωφελη τροπο κ να μην καταληγει στις τσεπες καποιου. Οπως ακομη η πραξη του ιδιωτη να ειναι ανιδιωτελης κ να μην ακολουθειται απο αλλου ειδους εξυπυρετηση προς αυτον.