Ο κύριος και η κυρία Bair «επιστρέφουν» στο αεροδρόμιο του Χίθροου και πρωταγωνιστούν στη νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση

Ο κύριος και η κυρία Bair «επιστρέφουν» στο αεροδρόμιο του Χίθροου και πρωταγωνιστούν στη νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση Facebook Twitter
0

Το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου κυκλοφόρησε την φετινή του διαφήμιση για τα Χριστούγεννα, στην οποία πρωταγωνιστούν ξανά ο κύριος και η κυρία Bair- το ζευγάρι αρκούδων που λάτρεψε το κοινό.

Η νέα διαφήμιση αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκαν ο Edward με την Doris στην δεκαετία του '60, όταν εκείνη ήταν μια νεαρή αεροσυνοδός κι αυτός επιβάτης σε κάποια από τις πτήσεις της. Ακολουθεί η ιστορία αγάπης τους μέσα στα χρόνια όπου αρχίζει να αυξάνεται η οικογένειά τους, πάντα με σημείο αναφοράς το αεροδρόμιο όπου κάθε φορά η σύζυγος με τα παιδιά υποδέχονται τον Edward με φιλιά και αγκαλιές.

Το μεγαλύτερο κομμάτι της διαφήμισης γυρίστηκε στο terminal T1, που πλέον είναι κλειστό, προκειμένου να δημιουργηθεί «μια αίσθηση νοσταλγίας» και για τις ανάγκες η British Airways διέθεσε αυθεντικές στολές από το τότε πλήρωμά της καθώς επίσης και αντικείμενα. Το βίντεο συνοδεύει το τραγούδι «Couldn't Live Without Your Love» της Petula Clark.

 

«Μετά την περσινή συγκινητική παγκόσμια ανταπόκριση απέναντι στην Doris και τον Edward, έπρεπε να φέρουμε πίσω στις οθόνες αυτό το αξιαγάπητο ζευγάρι. Ακούμε από τους επιβάτες μας πως δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από την αγκαλιά ενός αγαπημένου τα Χριστούγεννα. Θέλουμε η διαφήμιση να αιχμαλωτίσει αυτό το μοναδικό συναίσθημα και να ενθουσιάσει ακόμη περισσότερο τον κόσμο που θα υποδεχτεί φίλους και οικογένεια μέσα στις γιορτές», σχολίασε ο Ross Baker, Commercial Director του αεροδρομίου Χίθροου.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι Edward και Doris Bair «μεταμορφώθηκαν» το 2016 σε αρκουδάκια για τις ανάγκες της διαφήμισης, που συγκίνησε εκατομμύρια ανθρώπους. Δείτε την περσινή διαφήμιση:

 
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ